• Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Nowe produkty
    • Kulinarne ABC
    • Wiemy co jemy
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło - AZgotuj
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
Logowanie Rejestracja
  • Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Nowe produkty
    • Kulinarne ABC
    • Wiemy co jemy
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło - AZgotuj
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
  • Otwórz wyszukiwarkę artykułów i przepisów
    Zamknij wyszukiwarkę artykułów i przepisów
Następny
  • Czy wiesz, że... Największa cytryna na świecie ważyła aż 5,26 kg? Rekordzistka wyrosła w Izraelu w 2003 roku i została wpisana do Księgi Rekordów Guinnessa.
  • Czy wiesz, że... dlaczego żółtko czasem jest sine? Jeśli gotujemy zbyt długo jajka, powstaje charakterystyczny szaro-zielony nalot, jest to wynikiem reakcji we wnętrzu jajka dwóch pierwiastków: siarki i żelaza. Reakcja zazwyczaj zachodzi, gdy gotujemy jajka dłużej, niż 10 min. Nalot ten nie jest szkodliwy, choć wielu osobom odbiera apetyt, a podobno nawet obniża wartość odżywczą jaj.
  • Czy wiesz, że... możesz uniknąć ziarenek gorczycy, pieprzu i ziela angielskiego w bigosie, zalewie, zupie czy gulaszu? Wystarczy do gotowanej potrawy wrzucić powieszoną na łańcuszku bądź dratwie metalową kulę- zaparzacz do herbaty liściastej, wypełnioną ziarenkami przypraw. Oczywiście unikamy takich na rączce z tworzywa sztucznego.
  • Czy wiesz, że... Aby przekrojone awokado nie zbrązowiało, wystarczy zostawić w nim pestkę i schować do lodówki.
  • Czy wiesz, że... produkty będące wynikiem fermentacji to nie tylko kiszona kapusta ale również: tempeh - sfermentowane ziarna soi, produkt charakterystyczny dla kuchni indonezyjskiej, zamiennik mięsa i nabiału w kuchni wegetariańskiej; chleb - najwyższej jakości pieczywo rośnie dzięki zakwasowi; jogurt, kefir, - mleko poddane zakwaszeniu; miso - charakterystyczna dla kuchni japońskiej gęsta pasta ze sfermentowanej soi z dodatkiem ryżu, soli oraz drożdży piwo, wino, cydr - w wyniku fermentacji powstaje alkohol; kimchi - kuchnia koreańska - produkt na bazie kiszonki z kapusty pekińskiej, rzepy lub ogórka z dodatkiem papryczki chilli kombucza – napój uzyskiwany ze słodzonej herbaty poddanej fermentacji przez tzw. grzybek herbaciany warzywa i owoce - soki i kiszone warzywa oraz owoce
  • Czy wiesz, że... świeży imbir wspomaga trawienie, zmniejsza łakninie, przyspiesza proces odchudzania. Według medycyny indyjskiej - ajurwedzie imbir "wznieca trawienny ogień", przyspiesza metabolizm. Enzymy zawarte w nim zwiększają ilość śliny i enzymów trawiennych.
  • Czy wiesz, że... banany mogą świecić w ciemności? Z powodu degradacji chlorofilu prowadzącej do nagromadzenia się fluorescencyjnej substancji na skórze owocu, banany świecą pod wpływem promieni UV.
  • Czy wiesz, że... największa cukinia ważyła 65 kg i została wyhodowana w Anglii!
  • Czy wiesz, że... ekologiczne warzywa mogą być ogromne? Kalafior o wadze 14 kg, brokuł 15 kg, marchew 9,5 kg i kapusta 35 kg zostały wyhodowane przez jednego człowieka. Te i 3 inne rekordy w świecie warzyw - gigantów należą do Johna Evansa z Alaski. Sekret Johna to zdrowa, czysta gleba i organiczny kompost. Niby mało, a tak wiele. Trzymamy za niego kciuki!
  • Czy wiesz, że... wrzucając korek od wina do gotującego się kalafiora, ograniczysz brzydki zapach, który wydziela się podczas tej czynności?
  • Czy wiesz, że... kiszenie (proces fermentacji) to rozkład cukrów zawartych w warzywach lub produktach mlecznych na kwas mlekowy. Odbywa się on przy użyciu bakterii kwasu mlekowego. Przy poprawnie przeprowadzonej fermentacji obniża się pH kiszonki i nie rozwijają się procesy gnilne. Kiszeniu możemy poddawać prawie wszystkie warzywa ale warzywa z wysoką zawartością cukrów łatwiej poddają się procesowi fermentacji. Najczęściej używane to kapusta, ogórek, marchew, burak, seler, pietruszka. Warzywa kiszone oraz soki z warzyw kiszonych charakteryzują się niską kalorycznością i sole mineralne są łatwiej przyswajalne. Bakterie mlekowe biorą udział w trawieniu spożywanych przez człowieka pokarmów, wytwarzają witaminy i kwasy organiczne, które są wchłaniane z przewodu pokarmowego do organizmu. Bakterie te biorą udział w rozkładzie substancji toksycznych i rakotwórczych, hamują wzrost patogenów, wzmacniają układ immunologiczny. Kiszonki najlepiej stosować jako przekąski między posiłkami, przechowywać w lodówce.
  • Czy wiesz, że... banany nie rosną na drzewach i są jagodami? Bananowce są ogromnymi bylinami, zamiast pnia mają prostą, liściastą łodygę, która wydaje kwiaty i owoce.
  • Czy wiesz, że... jeśli chcesz pohamować swój apetyt przystrój swój stół niebieskim obrusem i innymi dodatkami w tym kolorze. Najlepiej jedz z niebieskiego talerzyka. Kolory stymulują poszczególne części autonomicznego układu nerwowego, który wpływa na metabolizm i wydzielanie hormonów. I tak niebieski chłodzi jak woda oraz ułatwia przemianę materii. Dobrze się w takim razie sprawdzi porcelana angielska, rosyjska lub nasze rodzime ludowe wzory.
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki zawiera duże ilości - prowitaminy A (beta-karoten) odpowiedzialnej m.in. za prawidłowe widzenie; - witaminy C (4 razy więcej niż w kapuście kiszonej), dodawajmy ją do nieco przestudzonych potraw lub spożywajmy bez podgrzewania ponieważ poddana obróbce termicznej szybko się utlenia i traci swoje właściwości; - magnezu będącego składnikiem chlorofilu (barwnik nadający kolor zielony)podobnego w swej strukturze do hemoglobiny, podnosi efektywność serca. Natka pietruszki jest polecana przy problemach z pęcherzem, wykazuje działanie moczopędne i antyseptyczne. Przynosi ulgę w bólach miesiączkowych. Maskuje nieświeży oddech np. po spożyciu czosnku. Pobudza wydzielenie śliny i soku żołądkowego co z kolei ułatwia trawienie.
  • Czy wiesz, że... glutaminian sodu ma smak? Tak, nosi on nazwę „UMAMI”, czasem opisywany jest również jako „rosołowy” lub „mięsny” i jest jednym z pięciu smaków odczuwalnych przez człowieka.
  • Czy wiesz, że... sposób chowu kur wyczytasz z … jajka. Pierwszy symbol na numerze wybitym na jaju oznacza sposób chowu kur, od których pochodzi, 0 - chów ekologiczny, 1 – wolny wybieg, 2 - chów ściółkowy, 3 – chów klatkowy. Im niższa cyfra tym kurki mają lepsze życie!
  • Czy wiesz, że... Za czasów naszych babć olej lniany był stosowany na porządku dziennym. Dlatego ludzie w tamtych czasach byli zdrowi, silni i odporni.
  • Czy wiesz, że... czystek, to skarbnica polifenoli, w 100 gramach produktu jest 7,39 gram polifenoli, to bardzo dużo. Mamy zatem do czynienia z prawdziwą bombą polifenolową. A jak wiemy polifenole, to są związki naturalnie występujące w roślinach, stanowią największą grupę naturalnych przeciwutleniaczy, które wykazują dobroczynne działanie na organizm ludzki. Pijmy na zdrowie.
  • Czy wiesz, że... konjac, to składnik dietetycznych dań znanych w Japonii od wieków. Jadalny korzeń wykorzystywany jest do wytwarzania mąki i makaronu. Makaron konjac jest źródłem błonnika roślinnego zwanego glukomannan. Zawarte w nim włókna pokarmowe hamują wchłanianie tłuszczów i cukrów oraz absorbują wodę. Daje uczucie sytości na kilka godzin. Zawiera on o 95% mniej kalorii od zwykłego makaronu (w 100g makaronu konjac jest tylko 9 kcal). Jest on wymarzonym produktem dla osób dbających o linię i chcących pozbyć się nadmiaru kilogramów. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i innych składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
  • Czy wiesz, że... czarna sól pachnie jajem? Charakterystyczny zapach zawdzięcza zawartości siarczku żelaza. Dlatego w kuchni roślinnej możemy użyć jej, by nadać daniu jajeczny aromat.
  • Czy wiesz, że... okara, to są pozostałości stałe po zrobieniu mleka sojowego. Okara zwiera mało tłuszczu, dużo błonnika i tyle samo białka co brązowy ryż. Możesz ją użyć do wykonania sernika, pizzy lub innych potraw zwłaszcza wegańskich.
  • Czy wiesz, że... orkisz, to też pszenica ale ma nad nią przewagę: orkisz nie został poddany licznym zmianom jak to mamy miejsce w przypadku pszenicy, która dając znacznie większe plony wyparła orkisz z rynku. Orkisz ma więcej w stosunku do pszenicy: pełnowartościowego białka; lepiej przyswajalnego glutenu; więcej witamin rozpuszczalnych w tłuszczach jak A, E i D; Orkisz jest również podstawą kuchni Świętej Hildegardy z Bingen, która uważała to zboże, kasztany jadalne oraz koper włoski za jedyne w pełni przyswajalne przez człowieka produkty spożywcze.
  • Czy wiesz, że... sól różowa himalajska jest solą morską, chociaż jest wydobywana na wysokości 4000 m.n.p. morza? Spowodowane jest to ruchami tektonicznymi, które wypiętrzają Himalaje od setek milionów lat. Kiedyś w tym miejscu znajdowało się prehistoryczne morze, w tym czasie też powstały złoża, które w późniejszym czasie „powędrowały” do góry!
  • Czy wiesz, że... miasto Chicago w USA wzięło nazwę od czosnku? Nazwa miasta pochodzi od słowa Chicagaoua, które w języku Indian oznacza czosnek.
  • Czy wiesz, że... kokos nie jest orzechem? To co kupujemy w sklepie jest pestką owoca, pozbawioną owocni, czyli cienkiej skórki i grubej warstwy włókien.
  • Czy wiesz, że... orzechy pekan zawierają najwięcej cynku wśród orzechów, poprawiają męską płodność, wpływają na produkcję testosteronu. Witamina K zawarta w orzechach pomaga kobietom ograniczyć zbyt duże krwawienie menstruacyjne. To jedne z najdroższych orzechów świata, na szczęście wystarczy mała garstka.
  • Czy wiesz, że... Austriacy, Niemcy, Francuzi, Szwajcarzy zjadają 2,4 kg miodu / osobę rocznie. Amerykanie 3,2 kg miodu / osobę rocznie. A w Polsce tylko rocznie przypada 0,21 kg na jedną osobę.
  • Czy wiesz, że... kokos ma oczy? Każdy widział charakterystyczne oczka na orzechu kokosowym, co ciekawe jedno z nich to miejsce, gdzie skorupa jest cieńsza, żeby młody kokos swobodnie mógł kiełkować.
  • Czy wiesz, że... Cykoria to warzywo zimowe, uprawiane z dala od światła. Uważane kiedyś za roślinę magiczną, ze względu na swoją bladość i kruchość. Używana przez osoby parające się czarną magią wzbudzała w ludziach obawy. Do dnia dzisiejszego funkcjonuje stwierdzenie "mieć cykora" co oznacza bać się. Warto ją włączyć do diety, dobra zarówno jako przekąska jak i składnik sałatek lub surówek. Pobudza apetyt i wątrobę do wydzielania większej ilości żółci. Poprawia trawienie, funkcjonowanie nerek. Skarbnica potasu, magnezu, fosforu, żelaza, witaminy B1, B2 i kwasu foliowego.
  • Czy wiesz, że... Wyrzucenie pestki awokado, to zwykłe marnotrawstwo. Ususz ją, zetrzyj na tarce i posyp posiłek a dodasz wiele wartościowych składników do swojej potrawy. Nie jest trująca.
Jesteś tu:Strona głównaPrzepisySałata z truskawkami i migdałami
Zaawansowana wyszukiwarka przepisów
- wybierz -
  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
  • 0
  • 15
  • 30
  • 45
  • 60
  • 75
  • 90
  • 105
  • 120
  • 135
  • 150
  • 165
  • 180
  • 195
  • 210
Sałata z truskawkami i migdałami

Sałata z truskawkami i migdałami

Stokrotka

Rodzaj posiłku: sałatki

Kuchnia (region): polska

Użyte składniki: wegetariańskie,

Zawiera: orzechy wszystkie, cytrusy

23 osób lubi to
16 zobacz komentarze

Warto wiedzieć:

5 min. 5 porcji

Składniki:

sałata - 1 szt.
truskawki - 20-30 dag
sok z cytryny - 1 łyżka
płatki migdałowe - 2 łyżki
cukier waniliowy - 2 łyżeczki

Sposób przygotowania:

KROK 1:  Sałatę dokładnie umyć pod bieżącą wodą, osuszyć, podzielić na kawałki, włożyć do miski. Skropić sokiem z cytryny, wymieszać. Truskawki umyć, oczyścić z szypułek, włożyć do miseczki, dodać cukier waniliowy i rozgnieść widelcem. Wyłożyć na przygotowaną sałatę, posypać płatkami migdałowymi. Podawać od razu po przygotowaniu.
23 osób lubi to Zgłoś błędy w przepisie
Spodobał Ci się ten przepis? Podziel się nim i zgarnij punkty!

Eko-produkty do wykorzystania w przepisie

  • SOK Z CYTRYN 100% BIO 250 ml - ALCE NERO

    Więcej o produkcie na stronie

    SOK Z CYTRYN 100% BIO 250 ml - ALCE NERO

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SAŁATA MASŁOWA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 0,15 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    SAŁATA MASŁOWA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 0,15 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • CUKIER WANILIOWY BIO 20 g - AMYLON

    Więcej o produkcie na stronie

    CUKIER WANILIOWY BIO 20 g - AMYLON

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • PŁATKI MIGDAŁOWE (MIGDAŁY CIĘTE) BIO 100 g - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    PŁATKI MIGDAŁOWE (MIGDAŁY CIĘTE) BIO 100 g - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

Zobacz więcej produktów

Zobacz inne przepisy Użytkownika Stokrotka

  • Miodowe pierniczki zaparzane

     Stokrotka
  • Dwukolorowe babeczki z rabarbarem

     Stokrotka
  • Pyszna chałka z kruszonką

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z dynią makaronową

     Stokrotka
  • Pierogi z kaszą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Naleśniki z mięsem i kapustą pekińską

     Stokrotka
  • Różowy krem z kaszy manny

     Stokrotka
  • Miodowe rogaliki z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z jajkami i ogórkiem

     Stokrotka
  • Ziemniaczane knedle z gruszkami

     Stokrotka
  • Udko z kurczaka duszone w warzywach

     Stokrotka
  • Marchewkowy chlebek z żurawiną i słonecznikiem

     Stokrotka
  • Rogaliki miodowo-cynamonowe z jabłkami

     Stokrotka
  • Chleb przenno-orkiszowy z ziarnami

     Stokrotka
  • Drożdżowa makówka

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z kalafiorem i jarmużem

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z czerwonymi burakami

     Stokrotka
  • Surówka z selera i gruszki

     Stokrotka
  • Wiosenna surówka

     Stokrotka
  • Puszyste placuszki z jabłkami i owocami kaki

     Stokrotka
  • Drożdżówki ze śliwkami i kruszonką

     Stokrotka
  • Ciasto orzechowe z kremem

     Stokrotka
  • Wegetariańskie leczo z dynią

     Stokrotka
  • Exspresowa surówka z jabłek i papryki

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa z koncentratem pomidorowym

     Stokrotka
  • Waniliowe ciasteczka z marmoladą

     Stokrotka
  • Leczo z patisonów i papryki

     Stokrotka
  • Bigos z dodatkiem cukinii

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z papryką i dynią

     Stokrotka
  • Serowo-ziemniaczane kluseczki

     Stokrotka
  • Złociste pierogi z ziemniakami

     Stokrotka
  • Makowiec na kruchym cieście

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej z bananami

     Stokrotka
  • Jajka faszerowane w zielonych koszulkach

     Stokrotka
  • Ciasteczka ziemniaczano-serowe

     Stokrotka
  • Mielone z serem twarogowym

     Stokrotka
  • Muffiny kakaowe z budyniem

     Stokrotka
  • Mleczny deser z truskawkami

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Biała surówka do obiadu

     Stokrotka
  • Krokiety z jajeczno-pieczarkowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Surówka z pora z suszoną żurawiną

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z oliwkami

     Stokrotka
  • Kakaowe muffinki z serkiem

     Stokrotka
  • Ciasto drożdżowe z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Ciasto kruche z jabłkowo-różanym musem

     Stokrotka
  • Kalafior z żółtym serem i pestkami granatu

     Stokrotka
  • Makaron kokardki z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Rozgrzewający gulasz z fasolą

     Stokrotka
  • Zupa z kaszą jęczmienną na żeberkach

     Stokrotka
  • Zupa z papryką i ziemniakami

     Stokrotka
  • Drobiowe roladki z warzywami

     Stokrotka
  • Kapusta kiszona zasmażana

     Stokrotka
  • Kolorowe placuszki z kurczaka

     Stokrotka
  • Gołąbki bez zawijania

     Stokrotka
  • Klopsy z ryżem i warzywami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z kukurydzą i jabłkami

     Stokrotka
  • Miodowo-korzenne motylki

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe w panierce z suszonych grzybów

     Stokrotka
  • Boczek pieczony w przyprawach

     Stokrotka
  • Murzynek piernikowy z marmoladą

     Stokrotka
  • Sałatka z rukoli, pomidorów i jajek

     Stokrotka
  • Rumowe trufelki z herbatników

     Stokrotka
  • Jabłka zapiekane z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Schab otulony ziołami

     Stokrotka
  • Bigos z cukinią

     Stokrotka
  • Blok kakaowy z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Francuskie tulipany ze śliwkami i żurawiną

     Stokrotka
  • Pierogi z jeżynami i orzeszkami

     Stokrotka
  • Kluseczki ziemniaczane z koperkiem

     Stokrotka
  • Pikantne placki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kapusta biała z rukolą i dynią makaronową

     Stokrotka
  • Puszyste naleśniki z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Kakaowy biszkopt z masą kokosową

     Stokrotka
  • Pierogi z szynką, pomidorami i kukurydzą

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w kalafiorze

     Stokrotka
  • Kapusta z selerem i mieszanką kiełków

     Stokrotka
  • Piernik z miodem i sokiem z pomarańczy

     Stokrotka
  • Pączki z lukrem i skórką pomarańczową

     Stokrotka
  • Torcik z serem i kremem mascarpone

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką

     Stokrotka
  • Makaron muszelki nadziewany kapustą

     Stokrotka
  • Piernikowe babeczki z bakaliami

     Stokrotka
  • Biszkopt z musem jabłkowym i kremem

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami i skórką pomarańczową

     Stokrotka
  • Knedle z kaszą jaglaną i serem

     Stokrotka
  • Sos ze świeżych grzybów

     Stokrotka
  • Brokułowa zupa krem z groszkiem ptysiowym

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej i rzepy

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią i szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Kluski na parze z pieczarkami

     Stokrotka
  • Pyzy z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Roszponka z suszonymi pomidorami

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty ze śliwkami

     Stokrotka
  • Sałatka z kalafiora z żółtym serem

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa na wieprzowych żeberkach

     Stokrotka
  • Torcik serowo-makowy

     Stokrotka
  • Pierogi z serem inaczej

     Stokrotka
  • Dżem śliwkowy z jabłkami

     Stokrotka
  • Surówka z czerwonej kapusty z selerem

     Stokrotka
  • Dwukolorowa chałka

     Stokrotka
  • Mix sałat z żurawiną i serem pleśniowym

     Stokrotka
  • Klopsiki wołowe z sosem pomidorowym

     Stokrotka
  • Surówka z pora i kukurydzy

     Stokrotka
  • Placuszki z ziemniaków i włoskiej kapusty

     Stokrotka
  • Knedle serowo-ziemniaczane z truskawkami

     Stokrotka
  • Pierogi z jabłkami

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe z galaretką

     Stokrotka
  • Rożki ziemniaczane z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Gołąbki z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z groszkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Francuskie krążki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Filety z karpia z kminkiem w panierce

     Stokrotka
  • Kluski na parze z cynamonem

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w pikantnej marynacie

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z kremem i powidłami

     Stokrotka
  • Aromatyczna marynata do ryb z grilla

     Stokrotka
  • Kapusta biała z koncentratem pomidorowym

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z kukurydzą

     Stokrotka
  • Knedle z jabłkami i cynamonem

     Stokrotka
  • Ciasto z makiem pod bezową kołderką

     Stokrotka
  • Pierniczki z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Szybkie pierniczki

     Stokrotka
  • Naleśniki z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Zupa grzybowa z makaronem

     Stokrotka
  • Gulasz wieprzowy z pieczarkami i kalafiorem

     Stokrotka
  • Udka marynowane w sosie sojowym

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe ze szpinakiem i papryką

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z brukselką

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty, papryki i kukurydzy

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w soku z pomarańczy

     Stokrotka
  • Omlet z pieczarkami i kukurydzą

     Stokrotka
  • Mięso wieprzowe z kaszą w liściach kapusty

     Stokrotka
  • Puszysty deser z truskawkami

     Stokrotka
  • Drożdżowe ciasto z jeżynami

     Stokrotka
  • Kotlety ziemniaczane z pestkami dyni

     Stokrotka
  • Pizza z mięsem i serem mozzarella

     Stokrotka
  • Uszka z gotowanym mięsem i marchewką

     Stokrotka
  • Surówka z selera, kukurydzy i rzodkiewki

     Stokrotka
  • Pierogi z kaszą jaglaną i pieczarkami

     Stokrotka
  • Racuszki ziemniaczane z jabłkami

     Stokrotka
  • Rolada z kurczaka z omletem i parówką

     Stokrotka
  • Kuleczki ziemniaczane z mazzarellą

     Stokrotka
  • Kapusta biała duszona z warzywami

     Stokrotka
  • Barszcz czerwony z chrzanem

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka marynowne

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Fasolka z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Kotlety z kaszy gryczanej z pieczarkami

     Stokrotka
  • Makaron fussili z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Kluski ziemniaczane ze szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Sałatka z czerwoną fasolką

     Stokrotka
  • Pizza z kurczakiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z omletem i papryką

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane na drożdżach

     Stokrotka
  • Rukola z żurawiną i owocami granatu

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z dynią, jabłkiem i bazylią

     Stokrotka
  • Surówka z czerwonej kapusty z dynią

     Stokrotka
  • Pierogi z kiszoną kapustą i papryką

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z marchewką i słonecznikiem

     Stokrotka
  • Aromatyczne mięso z kurczaka

     Stokrotka
  • Surówka z pora, jarmużu i cykorii

     Stokrotka
  • Zupa jarzynowa z kaszą

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka w panierce z jogurtem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska na różowo

     Stokrotka
  • Dwukolorowa, słodka chałka

     Stokrotka
  • Kluski z mięsem, kaszą i warzywami

     Stokrotka
  • Piernikowo-pomarańczowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Wątróbki z kurczaka w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Placki warzywno-mięsne

     Stokrotka
  • Surówka z selera, jabłka i kukurydzy

     Stokrotka
  • Kluseczki serowe z nasionami chia

     Stokrotka
  • Ryba w aromatycznej marynacie

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z pomidorami i serem

     Stokrotka
  • Uszka z białą kapustą

     Stokrotka
  • Zielone kluski z ciasta ziemniaczanego

     Stokrotka
  • Waniliowe muffiny z rabarbarem

     Stokrotka
  • Uszka z grzybami

     Stokrotka
  • Dyniowe rurki z orzechowym kremem

     Stokrotka
  • Pierożki ze śliwkami

     Stokrotka
  • Ciasto korzenne z serową wkładką

     Stokrotka
  • Sałatka z brokuła z oliwkami i papryką

     Stokrotka
  • Pyzy z kaszą jaglaną i mięsem

     Stokrotka
  • Naleśniki z ziemniaczanym farszem

     Stokrotka
  • Pikantny sos pomidorowy

     Stokrotka
  • Ciasto miodowo-piernikowe

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z papryką i serem feta

     Stokrotka
  • Pierogi z mięsem i kapustą

     Stokrotka
  • Ziemniaki pieczone razem z kurczakiem

     Stokrotka
  • Waniliowo maślane bułeczki z kruszonką

     Stokrotka
  • Zielone pierożki z serem i cebulą

     Stokrotka
  • Dyniowe ciasto z kremem

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto z makiem i serkiem

     Stokrotka
  • Makaron z mielonym mięsem i żółtym serem

     Stokrotka
  • Kotlety z jarmużem i serem feta

     Stokrotka
  • Dyniowe pierożki z poziomkami

     Stokrotka
  • Babka w trzech kolorach

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane z pieczarkami

     Stokrotka
  • Mini oberżynki nadziewane kaszą i żurawiną

     Stokrotka
  • Dyniowe racuchy z jabłkami

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka zapiekany z serem

     Stokrotka
  • Pierożki z kiszoną kapustą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Kakaowe gofry

     Stokrotka
  • Kolorowe mini pizze

     Stokrotka
  • Kluski na parze z jogurtem i jeżynami

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z marchewką i koperkiem

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe w rumowym cieście

     Stokrotka
  • Rurki z kremem śmietankowym

     Stokrotka
  • Gofry ze śmietaną i truskawkami

     Stokrotka
  • Ślimaczki drożdżowe z makiem i kruszonką

     Stokrotka
  • Kolorowa surówka do obiadu

     Stokrotka
  • Filety z mintaja z wędzoną papryką w panierce

     Stokrotka
  • Kotleciki nadziewane jajkami

     Stokrotka
  • Racuchy jabłkowo-ananasowe

     Stokrotka
  • Gulasz z czerwoną fasolą

     Stokrotka
  • Ryba w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Ziołowa tortilla z warzywami i mięsem

     Stokrotka
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami

     Stokrotka
  • Buraczki czerwone z jabłkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka w pikantnym cieście

     Stokrotka
  • Surówka z rabarbarem

     Stokrotka
  • Kolorowe placuszki z gotowanego mięsa

     Stokrotka
  • Naleśniki z jarmużem, mięsem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Pierniczki w czekoladzie

     Stokrotka
  • Waniliowe ciasteczka wyciskane z maszynki

     Stokrotka
  • Kakaowo-cynamonowe ciasteczka z migdałowym lukrem

     Stokrotka
  • Sałatka jajeczna z chrzanem

     Stokrotka
  • Korzenne muffiny z owocami kaki

     Stokrotka
  • Surówka z czarnej rzepy

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z dynią

     Stokrotka
  • Makaron muszle nadziewane sałatką

     Stokrotka
  • Ziołowe ślimaczki

     Stokrotka
  • Krokiety z ziemniakami i serem

     Stokrotka
  • Puszysty sernik na kruchym spodzie

     Stokrotka
  • Orzechowe bajaderki z niespodzianką

     Stokrotka
  • Warzywne placuszki z żółtym serem

     Stokrotka
  • Precelki pomarańczowo-rumowe

     Stokrotka
  • Makaron dyniowy zapiekany z mięsem i serem

     Stokrotka
  • Mielone z boczniakami

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią

     Stokrotka
  • Surówka z selera i rzodkiewki

     Stokrotka
  • Rogaliki z makiem z ciasta mrożonego

     Stokrotka
  • Placuszki z pieczarek, sera i dymki

     Stokrotka
  • Pączki z budyniem waniliowym

     Stokrotka
  • Sałatka z brokuła z kiełkami rzodkiewki

     Stokrotka
  • Filety z kurczaka nadziewane

     Stokrotka
  • Expresowa surówka z brukwi

     Stokrotka
  • Ryż z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Surówka z czarnej rzepy i kapusty

     Stokrotka
  • Sałatka ziemniaczana z orzechami

     Stokrotka
  • Ziemniaczano-szpinakowe knedle z pieczarkami

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty czerwonej z pomarańczą

     Stokrotka
  • Uszka z pieczarkami, kapustą i suszonymi opieńkami

     Stokrotka
  • Sałatka z wędzonej makreli z papryką

     Stokrotka
  • Uszka z pieczarkami i kapustą

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z jabłkiem i groszkiem

     Stokrotka
  • Kolorowe placki z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Kotleciki z ryżu i jajek

     Stokrotka
  • Wegetariańska pizza

     Stokrotka
  • Ciasto biszkoptowe z kremem bananowym

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z rukolą i bazylią

     Stokrotka
  • Surówka z marchewki i brzoskwiń

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasteczka z czekoladą

     Stokrotka
  • Ciasto szachownica z serem

     Stokrotka
  • Gołąbki bez zawijania z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane z borówkami

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa zasmażana

     Stokrotka
  • Ciasto z mieszanką keksową

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z gruszką

     Stokrotka
  • Surówka z jarmużu i cykorii

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z rzodkiewką

     Stokrotka
  • Miodowe ciasto z makiem i musem brzoskwiniowym

     Stokrotka
  • Cukinia nadziewana wątróbkami i ryżem

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z burakami

     Stokrotka
  • Kawowo-pomarańczowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Ciasto krucho-drożdżowe z serem i kruszonką

     Stokrotka
  • Ciasto ze śliwkami i kruszonką

     Stokrotka
  • Żołądki z kurczaka z pieczarkami i papryką

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczano-dyniowe z truskawkami

     Stokrotka
  • Wigilijne pierożki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Ciasteczka francuskie z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią makaronową

     Stokrotka
  • Ryż z mięsem z kurczaka i papryką

     Stokrotka
  • Spaghetti w sosie pomidorowym

     Stokrotka
  • Cebulowe pizzerinki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Zupa z groszku z kukurydzą i warzywami

     Stokrotka
  • Ryż z musem truskawkowym i jogurtem

     Stokrotka
  • Chleb z dynią i ziarnami słonecznika

     Stokrotka
  • Kotleciki z warzyw i kaszy

     Stokrotka
  • Podudzia z kurczaka nadziewane pieczarkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z ryżem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Rosół wołowo-drobiowy z makaronem ryżowym

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczano-dyniowe z bakaliami i śliwkami

     Stokrotka
  • Roszponka z migdałami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z marchewką i jabłkami

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty białej z sosem czosnkowym

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka nadziewany warzywami

     Stokrotka
  • Kompot z suszonych owoców

     Stokrotka
  • Kolorowa babka z białek.

     Stokrotka
  • Kluski w wersji mini zapiekanek

     Stokrotka
  • Surówka z cykorią i papryką

     Stokrotka
  • Szybka sałatka z pora i jajek

     Stokrotka
  • Potrawka z kurczaka z kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Ciasto miodowo-orzechowe

     Stokrotka
  • Sałata z pomarańczą i orzechami

     Stokrotka
  • Kolorowa rolada z ajerkoniakowym kremem

     Stokrotka
  • Sałatka z wędzoną makrelą

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z marchewką i majonezem

     Stokrotka
  • Sałatka z kalafiora i brokuła

     Stokrotka
  • Mielone w krążkach cukinii

     Stokrotka
  • Naleśnikowe miseczki z owocową sałatką

     Stokrotka
  • Ziemniaczane knedle z serem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska duszona z pieczarkami

     Stokrotka
  • Donaty z lukrem i kolorową posypką

     Stokrotka
  • Surówka z dyni i sałaty lodowej

     Stokrotka
  • Flaczki z warzywami

     Stokrotka
  • Buraczki czerwone słodko-kwaśne

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasto z waniliowym serem

     Stokrotka
  • Drożdżowe koperty z jabłkami i cynamonem

     Stokrotka
  • Aromatyczne pączki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Pierogi z serem i bananami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z papryką i fasolką

     Stokrotka
  • Pierogi ze szpinakiem i mozzarellą

     Stokrotka
  • Szpinakowe naleśniki z ziemniaczanym farszem

     Stokrotka
  • Makaron z mięsem i sosem pomidorowym

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kaszą manną

     Stokrotka
  • Mini kotleciki w cieście z żółtym serem

     Stokrotka
  • Rogaliki z marcepanem

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w sosie prowansalskim

     Stokrotka
  • Leczo z groszkiem, cukinią i pomidorami

     Stokrotka
  • Ciasto z kremem i biszkoptami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z migdałowym serem

     Stokrotka
  • Kotlety z kaszą jaglaną i pieczarkami

     Stokrotka
  • Expresowa surówka z marchewki i rzepy

     Stokrotka
  • Wegetariańskie krokiety z warzywami i kaszą

     Stokrotka
  • Zupa pomidorowa z oliwkami

     Stokrotka
  • Szybkie chruściki karnawałowe

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone w sosie koperkowym

     Stokrotka
  • Rukola z pomidorkami i mozzarellą

     Stokrotka
  • Sałatka z ryżu i pieczonego mięsa

     Stokrotka
  • Kasza jaglana z malinami i czekoladą

     Stokrotka
  • Torcik kakaowo-makowy z budyniowym kremem

     Stokrotka
  • Sałatka z fasolką i serem

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z czosnkiem w oleju

     Stokrotka
  • Roladki z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Buraki czerwone z chrzanem i kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Kolorowe ciasto z serem

     Stokrotka
  • Placuszki z kurczaka z kukurydzą

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w warzywnym sosie

     Stokrotka
  • Bułeczki z kruszonką i serkiem mascarpone

     Stokrotka
  • Kolorowe pierożki z grzybami i kapustą

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane truskawkami

     Stokrotka
  • Exspresowa surówka z marchewki i kiwi

     Stokrotka
  • Sos z suszonych grzybów

     Stokrotka
  • Pizzerinki z mozzarellą

     Stokrotka
  • Bigos z kapusty kiszonej i włoskiej

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Kuleczki z mięsa z oliwkami i papryką

     Stokrotka
  • Zupa z żołądków wieprzowych

     Stokrotka
  • Knedle z mięsem i kapustą

     Stokrotka
  • Babeczki kakaowe z kremem i mandarynkami

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasto z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Racuchy z truskawkami na maślance

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe

     Stokrotka
  • Waniliowe pancakes

     Stokrotka
  • Dynia makaronowa zapiekana z jajkami

     Stokrotka
  • Kotleciki z cielęciny z parmezanem

     Stokrotka
  • Karkówka peklowana z piekarnika

     Stokrotka
  • Torcik z adwokatowym kremem

     Stokrotka
  • Roszponka z pomidorami i serem

     Stokrotka
  • Pierogi z kapustą i grzybami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone w płatkach kukurydzianych

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z kolorowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane ze smażoną cebulką

     Stokrotka
  • Naleśniki z kapustą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Karpatka z czekoladowym kremem

     Stokrotka
  • Mini pierożki z grzybami i kapustą

     Stokrotka
  • Ziemniaki z woka z omletem

     Stokrotka
  • Sałatka warzywna z jogurtem

     Stokrotka
  • Zupa kalafiorowa z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z jajecznicą i boczkiem

     Stokrotka
  • Drożdżówki z borówkami amerykańskimi

     Stokrotka
  • Roszponka z papryką i kukurydzą

     Stokrotka
  • Pyszne pierogi z jeżynami

     Stokrotka
  • Kopytka ziemniaczane z otrębami

     Stokrotka
  • Pierogi z truskawkami i serem twarogowym

     Stokrotka
  • Pizza z groszkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Sałata rzymska z miechunką i serem ricotta

     Stokrotka
  • Sałatka z kukurydzą i papryką

     Stokrotka
  • Kolorowe kotleciki z papryką

     Stokrotka
  • Babeczki z marmoladą różaną

     Stokrotka
  • Ciasteczka z musli i orzechami

     Stokrotka
  • Zupa jarzynowa z zielonym groszkiem

     Stokrotka
  • Placki z kurczaka z majonezem

     Stokrotka
  • Kakaowa tarta z budyniem i owocami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z żurawiną i pestkami dyni

     Stokrotka
  • Pierogi z truskawkami

     Stokrotka
  • Brukiew z marchewką do obiadu

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z koperkiem

     Stokrotka
  • Dyniowy sernik z pianką

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Ciasteczka z dynią

     Stokrotka
  • Soczysty schab z piekarnika

     Stokrotka
  • Mięso wieprzowe w sosie z fasolką perłową

     Stokrotka
  • Krokiety z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Sałatka jarzynowa z rydzami

     Stokrotka
  • Leczo z kapustą pekińską

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni

     Stokrotka
  • Kakaowa karpatka

     Stokrotka
  • Ser twarogowy z pomidorami i szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Pstrąg tęczowy z pieczarkami

     Stokrotka
  • Rosół z kury z tortellini

     Stokrotka
  • Udko nadziewane brukselką

     Stokrotka
  • Sałatka z pomidorów i ogórków

     Stokrotka
  • Ciasto drożdżowe z konfiturą i jabłkami

     Stokrotka
  • Ciasto kruche z miodem i śliwkami

     Stokrotka
  • Ciasteczka kakaowe z rumową masą

     Stokrotka
  • Rukola z cebulą, papryką i oliwkami

     Stokrotka
  • Placki z brukwią

     Stokrotka
  • Zielona sałata z rzodkiewką i kukurydzą

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka z imbirową nutką

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z warzywami

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka pieczone w panierce

     Stokrotka
  • Szynka peklowana i parzona

     Stokrotka
  • Kapusta biała duszona z jabłkiem i pomidorami

     Stokrotka
  • Rolada ziemniaczana z warzywami

     Stokrotka
  • Sałatka z tortellini z czosnkowymi grzankami

     Stokrotka
  • Pizza z mozzarellą i jajkami

     Stokrotka
  • Pizza z brokułami i pieczarkami

     Stokrotka
  • Surówka z selera i brukwi

     Stokrotka
  • Knedle z jarmużem i serem feta

     Stokrotka
  • Filety z kurczaka z niespodzianką

     Stokrotka
  • Pasta do chleba z pieczarek

     Stokrotka
  • Karkówka wieprzowa marynowana i pieczona

     Stokrotka
  • Pierogi z poziomkami i śmietaną

     Stokrotka
  • Dyniowe drożdżówki z serem

     Stokrotka
  • Surówka z selera, jabłka i szczypiorku

     Stokrotka
  • Knedle podwójnie ziemniaczane

     Stokrotka
  • Sałatka z ryżu i gotowanego mięsa

     Stokrotka
  • Gulasz wieprzowy z kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Pierogi z mąki razowej z borówkami

     Stokrotka
  • Krokiety ziemniaczane z kolorowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Karkówka pieczona w przyprawach

     Stokrotka
  • Roladki z oliwkami i serem

     Stokrotka
  • Knedle z pokrzywami i wędliną

     Stokrotka
  • Rolada wieprzowa z warzywami

     Stokrotka
  • Kakaowe muffinki z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Ciasto z budyniem i rabarbarem

     Stokrotka
  • Surówka z kiszonej kapusty z fioletową rzodkiewką

     Stokrotka
  • Żołądki z kurczaka w sosie z pieczarkami

     Stokrotka
  • Ciasteczka francuskie z wiśniowym budyniem

     Stokrotka
  • Ciasto z rabarbarem na kefirze

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty białej z patisonami

     Stokrotka
  • Babeczki z bakaliami i migdałową kruszonką

     Stokrotka
  • Szybkie placki z borówkami

     Stokrotka
  • Kotleciki ze szczypiorkiem czosnkowym

     Stokrotka
  • Kasza jaglana z owocami i cynamonem

     Stokrotka
  • Kluski z serem, borówkami i wanilią

     Stokrotka
  • Kotleciki ziemniaczano-serowe z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kolorowa surówka

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kapustą

     Stokrotka
  • Puszysty sernik z czekoladową pianką

     Stokrotka
  • Rogaliki z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Surówka z pora, jabłka i śliwek

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z warzywami i serem

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z warzywami z rosołu

     Stokrotka
  • Waniliowe placuszki drożdżowe

     Stokrotka
  • Ciasto ucierane z kropelkami czekoladowymi

     Stokrotka
  • Szpinakowe cebularze

     Stokrotka
  • Bułeczki z powidłami w sezamie

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka z papryką w sosie

     Stokrotka
  • Zupa pomidorowa z ryżowym makaronem

     Stokrotka
  • Kolorowa boćwina z fasolką szparagową

     Stokrotka
  • Ciasto z kremem, owocami i galaretką

     Stokrotka
  • Kotleciki z kapusty włoskiej

     Stokrotka
  • Owsiane ciasteczka z czekoladą i orzechami

     Stokrotka
  • Kalafior pod kołderką z bułki tartej

     Stokrotka
  • Mieszanka sałat z rzodkiewką i żurawiną

     Stokrotka
  • Placuszki z serem i owocami kaki

     Stokrotka
  • Kotlety mielone z tartym ziemniakiem

     Stokrotka
  • Sałata z papryką i pomidorami

     Stokrotka
  • Puree ziemniaczane zapiekane

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni

     Stokrotka
  • Truskawkowa fantazja w środku zimy

     Stokrotka
  • Kakaowo-kokosowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Kruche ciasto ze śliwkami i serem

     Stokrotka
  • Udko w ketchupowo-musztardowej marynacie

     Stokrotka
  • Cytrynowe muffiny z ananasem

     Stokrotka
  • Sałatka brokułowa w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Roladki ze szpinakiem

     Stokrotka
  • Ziemniaki pieczone z ziołami

     Stokrotka
  • Zapiekanka z ziemniaków i dyni

     Stokrotka
  • Krokiety z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Orzechowo-pomarańczowe tartaletki

     Stokrotka
Zobacz więcej przepisów
Dominika Olivia
Dominika Olivia powiedział/a:
Ciekawe połączenie.
05.02.2015, godz. 17:37
Six chats dans la cuisine ☺
Six chats dans la cuisine ☺ powiedział/a:
oryginalne i to bardzo...
25.04.2018, godz. 14:18
_Róża_
_Róża_ powiedział/a:
lekko i pysznie
29.04.2015, godz. 20:09
Six chats dans la cuisine ☺
Six chats dans la cuisine ☺ powiedział/a:
i tu mam odmienne zdanie ;)
25.04.2018, godz. 14:18
Katarzyna Kachel
Katarzyna Kachel powiedział/a:
ciekawie!
19.05.2016, godz. 10:47
gotowaniepatki
gotowaniepatki powiedział/a:
bardzo interesująca sałatka
25.02.2017, godz. 17:50
Six chats dans la cuisine ☺
Six chats dans la cuisine ☺ powiedział/a:
statystycznie interesująca, smakowo niekoniecznie ;)
25.04.2018, godz. 14:19
gosia56
gosia56 powiedział/a:
smaczna
18.06.2017, godz. 14:07
kuchareczka221
kuchareczka221 powiedział/a:
fajna sałatka:)
04.10.2017, godz. 15:19
kuchareczka221
kuchareczka221 powiedział/a:
fajna sałatka:)
04.10.2017, godz. 15:19
Robert1729
Robert1729 powiedział/a:
pyszny przepis należy go przygotować ponownie :) :)
16.11.2017, godz. 18:53
Six chats dans la cuisine ☺
Six chats dans la cuisine ☺ powiedział/a:
Rozumiem, że za pierwszym razem posmakowało ;)
25.04.2018, godz. 14:21
Six chats dans la cuisine ☺
Six chats dans la cuisine ☺ powiedział/a:
Jak dla mnie to jest mocno ekstremalne połączenie... ale co kto lubi ;) na pewno bym nie maltretowała tych truskawek widelcem, tylko pokroiła w plasterki i podała jako sałatę ale bez dodatku tego cukru waniliowego!
25.04.2018, godz. 14:20
aguchaka
aguchaka powiedział/a:
orzeźwiająca
28.02.2019, godz. 12:55
paulina2157
paulina2157 powiedział/a:
ciekawa
18.03.2019, godz. 10:10
annaeko
annaeko powiedział/a:
wiem że takie połączenia sałatek z truskawkami są dość częste i nie jednokrotnie na pewno bardzo smaczne ale jakoś nie mogę się przekonać
16.04.2019, godz. 12:39

Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.

Zaloguj się przez serwisy społecznościowe:

Zaloguj się do serwisu:

Nie masz jeszcze konta?

rejestruj mnie

Przepisy:
Polecane

Parmezanowe gnocchi z sosem paprykowo - pomidorowym

Parmezanowe gnocchi z sosem paprykowo - pomidorowym

Anita Zegadło - AZgotuj
6 6 60 min
Zakwas żytni do wypieku chleba i bułek

Zakwas żytni do wypieku chleba i bułek

Anita Zegadło - AZgotuj
6 7 0 min
Szpinakowe naleśniki z kiełkami mung i boczniakami

Szpinakowe naleśniki z kiełkami mung i boczniakami

Anita Zegadło - AZgotuj
8 9 15 min
Masala z bakłażanem, kalafiorem i ryżej jaśminowym i lekka, zielona sałatka.

Masala z bakłażanem, kalafiorem i ryżej jaśminowym i lekka, zielona sałatka.

wegeweda
8 6 25 min
Mleko owsiane

Mleko owsiane

Dorota Wdowińska - Rozbicka
16 22 180 min
Gulasz afrykański

Gulasz afrykański

wegeweda
12 12 40 min
wróć na górę strony
Patronem serwisu jest Bioplanet
  • Jak zacząć
    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy
    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły
    • Nowe produkty
    • Kulinarne ABC
    • Wiemy co jemy
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni
    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło - AZgotuj
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności
    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
    • Kontakt
    • FAQ / pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Polityka plików cookie
Created by emabe.pl
Serwis internetowy gotujwstylueko.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności. rozumiem

Czy rejestracja jest konieczna do korzystania z zasobów serwisu?

Nie, nie jest konieczna. Użytkownicy niezarejstrowani w serwisie mają swobodny dostęp do przepisów, artykułów, komentarzy i innych treści zamieszczonych w serwisie - nie mogą ich jednak dodawać. Tylko zarejestrowany Użytkownik serwisu może dodać własny przepis, napisać komentarz lub artykuł (w tym wypadku konieczny będzie kontakt z Administratorem). Ponadto zarejestrowani Użytkownicy mają możliwość grupowania ulubionych przepisów i tekstów, biorą udział w Rankingu punktowym i wreszcie - mają możliwość wymiany zdobytych punktów na nagrody.

Gdzie mogę znaleźć Regulamin serwisu?

Regulamin serwisu www.gotujwstylueko.pl.

Dlaczego nie mogę się zalogować?

Najczęstsze przyczyny problemów z logowaniem:

1. Czy konto w serwisie zostało aktywowane? W mailu potwierdzającym rejestrację w serwisie znajduje się link aktywacyjny - logowanie do serwisu będzie możliwe dopiero po kliknięciu tego linku i aktywowaniu konta.

2. Czy podczas wpisywania hasła był wciśnięty Caps Lock? System rozróżnia małe i duże litery w haśle, dlatego klawisz Caps Lock musi być wyłączony w trakcie wpisywania hasła.

3. Czy wpisane hasło było prawidłowe? Jeżeli nie pamiętasz hasła użytego przy rejestracji w serwisie, można użyć przycisku "Reset hasła", który znajduje się poniżej okna logowania.

W jaki sposób mogę się wylogować z serwisu?

Wystarczy kliknąć na symbol otwartych drzwi znajdujący się w prawym górnym rogu ekranu (na belce z danymi zalogowanego Użytkownika).

Jak mogę szybko dotrzeć do interesujących mnie treści w serwisie?

Serwis wyposażony został w dwie wyszukiwarki:

- wyszukiwarka ogólna na belce menu głównego - przeszukuje wszystkie treści w serwisie (przepisy, artykuły, newsy, porady), szuka zadanej frazy zarówno w tytule, jak i w treści,

- wyszukiwarka przepisów na stronie Przepisy - szuka zadanej frazy w nazwie i w składnikach, dodatkowo wyposażona została w filtry.

Jak mogę usunąć przepis z ulubionych?

Wystarczy otworzyć zakładkę Polubione i znaleźć przepis (lub inny wpis), który ma być usunięty z ulubionych. Następnie klikamy na ikonkę serca (tę samą, która służy do polubienia) i gotowe - przepis powinien zniknąć z zakładki Polubione.

Jak mogę skomentować przepis?

Przepisy mogą komentować wyłącznie zalogowani Użytkownicy. Wystarczy kliknąć na ikonkę dymku dialogowego, która znajduje się zawsze poniżej przepisu (obok ikonki serca).

Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów na koncie?

Użytkownik ma do dyspozycji 2 sposoby prezentacji zgromadzonych na swoim Koncie punktów:

- Całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika (wraz z punktami wymienionymi już na Nagrody) dostępna jest w Profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie) oraz w Rankingu.

- Aktualna liczba punktów dostępnych do wymiany na nagrody (całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika pomniejszona o punkty już wymienione na Nagrody) dostępna jest w profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie).

W jaki sposób mogę wymienić punkty na nagrody?

Wystarczy odwiedzić zakładkę Nagrody i wybrać jedną z nagród (jeżeli pozwala na to stan punktów można wybrać wiele nagród). Następnie należy wybrać sposób dostarczenia przesyłki (możliwy jest odbiór osobisty w najbliższym sklepie ekologicznym lub usługa Poczty Polskiej).