![Marchewkowe rogaliki z marmoladą różaną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-02/13586-photo-main.jpg)
Marchewkowe rogaliki z marmoladą różaną
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, drożdże, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
puree z marchewki - 150 ml
mleko ciepłe - 120 ml
żółtka - 3 szt.
jajko - 1 szt.
masło rozpuszczone i przestudzone - 5 dag
cukier - 3 łyżki
laska wanilii - 0,5 szt.
sól - 0,3 łyżeczki
marmolada - 20 dag
konfitura z płatków róży - 3 łyżki
mleko - 1 łyżka
cukier puder trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.