• Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
Logowanie Rejestracja
  • Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
  • Otwórz wyszukiwarkę artykułów i przepisów
    Zamknij wyszukiwarkę artykułów i przepisów
Następny
  • Czy wiesz, że... orkisz, to też pszenica ale ma nad nią przewagę: orkisz nie został poddany licznym zmianom jak to mamy miejsce w przypadku pszenicy, która dając znacznie większe plony wyparła orkisz z rynku. Orkisz ma więcej w stosunku do pszenicy: pełnowartościowego białka; lepiej przyswajalnego glutenu; więcej witamin rozpuszczalnych w tłuszczach jak A, E i D; Orkisz jest również podstawą kuchni Świętej Hildegardy z Bingen, która uważała to zboże, kasztany jadalne oraz koper włoski za jedyne w pełni przyswajalne przez człowieka produkty spożywcze.
  • Czy wiesz, że... Wyrzucenie pestki awokado, to zwykłe marnotrawstwo. Ususz ją, zetrzyj na tarce i posyp posiłek a dodasz wiele wartościowych składników do swojej potrawy. Nie jest trująca.
  • Czy wiesz, że... Austriacy, Niemcy, Francuzi, Szwajcarzy zjadają 2,4 kg miodu / osobę rocznie. Amerykanie 3,2 kg miodu / osobę rocznie. A w Polsce tylko rocznie przypada 0,21 kg na jedną osobę.
  • Czy wiesz, że... okara, to są pozostałości stałe po zrobieniu mleka sojowego. Okara zwiera mało tłuszczu, dużo błonnika i tyle samo białka co brązowy ryż. Możesz ją użyć do wykonania sernika, pizzy lub innych potraw zwłaszcza wegańskich.
  • Czy wiesz, że... kokos ma oczy? Każdy widział charakterystyczne oczka na orzechu kokosowym, co ciekawe jedno z nich to miejsce, gdzie skorupa jest cieńsza, żeby młody kokos swobodnie mógł kiełkować.
  • Czy wiesz, że... banany mogą świecić w ciemności? Z powodu degradacji chlorofilu prowadzącej do nagromadzenia się fluorescencyjnej substancji na skórze owocu, banany świecą pod wpływem promieni UV.
  • Czy wiesz, że... sól różowa himalajska jest solą morską, chociaż jest wydobywana na wysokości 4000 m.n.p. morza? Spowodowane jest to ruchami tektonicznymi, które wypiętrzają Himalaje od setek milionów lat. Kiedyś w tym miejscu znajdowało się prehistoryczne morze, w tym czasie też powstały złoża, które w późniejszym czasie „powędrowały” do góry!
  • Czy wiesz, że... Za czasów naszych babć olej lniany był stosowany na porządku dziennym. Dlatego ludzie w tamtych czasach byli zdrowi, silni i odporni.
  • Czy wiesz, że... miasto Chicago w USA wzięło nazwę od czosnku? Nazwa miasta pochodzi od słowa Chicagaoua, które w języku Indian oznacza czosnek.
  • Czy wiesz, że... jeśli chcesz pohamować swój apetyt przystrój swój stół niebieskim obrusem i innymi dodatkami w tym kolorze. Najlepiej jedz z niebieskiego talerzyka. Kolory stymulują poszczególne części autonomicznego układu nerwowego, który wpływa na metabolizm i wydzielanie hormonów. I tak niebieski chłodzi jak woda oraz ułatwia przemianę materii. Dobrze się w takim razie sprawdzi porcelana angielska, rosyjska lub nasze rodzime ludowe wzory.
  • Czy wiesz, że... ekologiczne warzywa mogą być ogromne? Kalafior o wadze 14 kg, brokuł 15 kg, marchew 9,5 kg i kapusta 35 kg zostały wyhodowane przez jednego człowieka. Te i 3 inne rekordy w świecie warzyw - gigantów należą do Johna Evansa z Alaski. Sekret Johna to zdrowa, czysta gleba i organiczny kompost. Niby mało, a tak wiele. Trzymamy za niego kciuki!
  • Czy wiesz, że... świeży imbir wspomaga trawienie, zmniejsza łakninie, przyspiesza proces odchudzania. Według medycyny indyjskiej - ajurwedzie imbir "wznieca trawienny ogień", przyspiesza metabolizm. Enzymy zawarte w nim zwiększają ilość śliny i enzymów trawiennych.
  • Czy wiesz, że... czystek, to skarbnica polifenoli, w 100 gramach produktu jest 7,39 gram polifenoli, to bardzo dużo. Mamy zatem do czynienia z prawdziwą bombą polifenolową. A jak wiemy polifenole, to są związki naturalnie występujące w roślinach, stanowią największą grupę naturalnych przeciwutleniaczy, które wykazują dobroczynne działanie na organizm ludzki. Pijmy na zdrowie.
  • Czy wiesz, że... konjac, to składnik dietetycznych dań znanych w Japonii od wieków. Jadalny korzeń wykorzystywany jest do wytwarzania mąki i makaronu. Makaron konjac jest źródłem błonnika roślinnego zwanego glukomannan. Zawarte w nim włókna pokarmowe hamują wchłanianie tłuszczów i cukrów oraz absorbują wodę. Daje uczucie sytości na kilka godzin. Zawiera on o 95% mniej kalorii od zwykłego makaronu (w 100g makaronu konjac jest tylko 9 kcal). Jest on wymarzonym produktem dla osób dbających o linię i chcących pozbyć się nadmiaru kilogramów. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i innych składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
  • Czy wiesz, że... produkty będące wynikiem fermentacji to nie tylko kiszona kapusta ale również: tempeh - sfermentowane ziarna soi, produkt charakterystyczny dla kuchni indonezyjskiej, zamiennik mięsa i nabiału w kuchni wegetariańskiej; chleb - najwyższej jakości pieczywo rośnie dzięki zakwasowi; jogurt, kefir, - mleko poddane zakwaszeniu; miso - charakterystyczna dla kuchni japońskiej gęsta pasta ze sfermentowanej soi z dodatkiem ryżu, soli oraz drożdży piwo, wino, cydr - w wyniku fermentacji powstaje alkohol; kimchi - kuchnia koreańska - produkt na bazie kiszonki z kapusty pekińskiej, rzepy lub ogórka z dodatkiem papryczki chilli kombucza – napój uzyskiwany ze słodzonej herbaty poddanej fermentacji przez tzw. grzybek herbaciany warzywa i owoce - soki i kiszone warzywa oraz owoce
  • Czy wiesz, że... glutaminian sodu ma smak? Tak, nosi on nazwę „UMAMI”, czasem opisywany jest również jako „rosołowy” lub „mięsny” i jest jednym z pięciu smaków odczuwalnych przez człowieka.
  • Czy wiesz, że... czarna sól pachnie jajem? Charakterystyczny zapach zawdzięcza zawartości siarczku żelaza. Dlatego w kuchni roślinnej możemy użyć jej, by nadać daniu jajeczny aromat.
  • Czy wiesz, że... kokos nie jest orzechem? To co kupujemy w sklepie jest pestką owoca, pozbawioną owocni, czyli cienkiej skórki i grubej warstwy włókien.
  • Czy wiesz, że... orzechy pekan zawierają najwięcej cynku wśród orzechów, poprawiają męską płodność, wpływają na produkcję testosteronu. Witamina K zawarta w orzechach pomaga kobietom ograniczyć zbyt duże krwawienie menstruacyjne. To jedne z najdroższych orzechów świata, na szczęście wystarczy mała garstka.
  • Czy wiesz, że... Cykoria to warzywo zimowe, uprawiane z dala od światła. Uważane kiedyś za roślinę magiczną, ze względu na swoją bladość i kruchość. Używana przez osoby parające się czarną magią wzbudzała w ludziach obawy. Do dnia dzisiejszego funkcjonuje stwierdzenie "mieć cykora" co oznacza bać się. Warto ją włączyć do diety, dobra zarówno jako przekąska jak i składnik sałatek lub surówek. Pobudza apetyt i wątrobę do wydzielania większej ilości żółci. Poprawia trawienie, funkcjonowanie nerek. Skarbnica potasu, magnezu, fosforu, żelaza, witaminy B1, B2 i kwasu foliowego.
  • Czy wiesz, że... największa cukinia ważyła 65 kg i została wyhodowana w Anglii!
  • Czy wiesz, że... dlaczego żółtko czasem jest sine? Jeśli gotujemy zbyt długo jajka, powstaje charakterystyczny szaro-zielony nalot, jest to wynikiem reakcji we wnętrzu jajka dwóch pierwiastków: siarki i żelaza. Reakcja zazwyczaj zachodzi, gdy gotujemy jajka dłużej, niż 10 min. Nalot ten nie jest szkodliwy, choć wielu osobom odbiera apetyt, a podobno nawet obniża wartość odżywczą jaj.
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki zawiera duże ilości - prowitaminy A (beta-karoten) odpowiedzialnej m.in. za prawidłowe widzenie; - witaminy C (4 razy więcej niż w kapuście kiszonej), dodawajmy ją do nieco przestudzonych potraw lub spożywajmy bez podgrzewania ponieważ poddana obróbce termicznej szybko się utlenia i traci swoje właściwości; - magnezu będącego składnikiem chlorofilu (barwnik nadający kolor zielony)podobnego w swej strukturze do hemoglobiny, podnosi efektywność serca. Natka pietruszki jest polecana przy problemach z pęcherzem, wykazuje działanie moczopędne i antyseptyczne. Przynosi ulgę w bólach miesiączkowych. Maskuje nieświeży oddech np. po spożyciu czosnku. Pobudza wydzielenie śliny i soku żołądkowego co z kolei ułatwia trawienie.
  • Czy wiesz, że... wrzucając korek od wina do gotującego się kalafiora, ograniczysz brzydki zapach, który wydziela się podczas tej czynności?
  • Czy wiesz, że... Aby przekrojone awokado nie zbrązowiało, wystarczy zostawić w nim pestkę i schować do lodówki.
  • Czy wiesz, że... możesz uniknąć ziarenek gorczycy, pieprzu i ziela angielskiego w bigosie, zalewie, zupie czy gulaszu? Wystarczy do gotowanej potrawy wrzucić powieszoną na łańcuszku bądź dratwie metalową kulę- zaparzacz do herbaty liściastej, wypełnioną ziarenkami przypraw. Oczywiście unikamy takich na rączce z tworzywa sztucznego.
  • Czy wiesz, że... banany nie rosną na drzewach i są jagodami? Bananowce są ogromnymi bylinami, zamiast pnia mają prostą, liściastą łodygę, która wydaje kwiaty i owoce.
  • Czy wiesz, że... Największa cytryna na świecie ważyła aż 5,26 kg? Rekordzistka wyrosła w Izraelu w 2003 roku i została wpisana do Księgi Rekordów Guinnessa.
  • Czy wiesz, że... kiszenie (proces fermentacji) to rozkład cukrów zawartych w warzywach lub produktach mlecznych na kwas mlekowy. Odbywa się on przy użyciu bakterii kwasu mlekowego. Przy poprawnie przeprowadzonej fermentacji obniża się pH kiszonki i nie rozwijają się procesy gnilne. Kiszeniu możemy poddawać prawie wszystkie warzywa ale warzywa z wysoką zawartością cukrów łatwiej poddają się procesowi fermentacji. Najczęściej używane to kapusta, ogórek, marchew, burak, seler, pietruszka. Warzywa kiszone oraz soki z warzyw kiszonych charakteryzują się niską kalorycznością i sole mineralne są łatwiej przyswajalne. Bakterie mlekowe biorą udział w trawieniu spożywanych przez człowieka pokarmów, wytwarzają witaminy i kwasy organiczne, które są wchłaniane z przewodu pokarmowego do organizmu. Bakterie te biorą udział w rozkładzie substancji toksycznych i rakotwórczych, hamują wzrost patogenów, wzmacniają układ immunologiczny. Kiszonki najlepiej stosować jako przekąski między posiłkami, przechowywać w lodówce.
  • Czy wiesz, że... sposób chowu kur wyczytasz z … jajka. Pierwszy symbol na numerze wybitym na jaju oznacza sposób chowu kur, od których pochodzi, 0 - chów ekologiczny, 1 – wolny wybieg, 2 - chów ściółkowy, 3 – chów klatkowy. Im niższa cyfra tym kurki mają lepsze życie!
Jesteś tu:Strona głównaPrzepisySpaghetti w sosie pomidorowym
Zaawansowana wyszukiwarka przepisów
- wybierz -
  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
  • 0
  • 15
  • 30
  • 45
  • 60
  • 75
  • 90
  • 105
  • 120
  • 135
  • 150
  • 165
  • 180
  • 195
  • 210
Spaghetti w sosie pomidorowym

Spaghetti w sosie pomidorowym

Stokrotka

Rodzaj posiłku: danie główne

Kuchnia (region): włoska

Użyte składniki:

Zawiera: gluten, pszenica

17 osób lubi to
11 zobacz komentarze

Warto wiedzieć:

20 min. 4 porcje

Składniki:

makaron spaghetti - 1/2 kg
pomidory - 1/2 kg
cebula - 1 szt.
olej - 3 łyżki
liść laurowy - 4-5 szt.
natka pietruszki siekana - 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
imbir mielony do smaku

Dodatkowe informacje:

Makaron podawać posypany posiekaną natką pietruszki.

Sposób przygotowania:

KROK 1:  Makaron ugotować al-dente w wodzie z dodatkiem soli, odcedzić. Na rozgrzanym oleju zeszklić posiekaną cebulę, dodać sparzone, obrane ze skórki pomidory. Dodać liście laurowe, przykryć i dusić na wolnym ogniu do miękkości. Rozgotowane pomidory zdjąć z palnika, usunąć liście laurowe a sos zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z makaronem, podgrzać.
17 osób lubi to Zgłoś błędy w przepisie
Spodobał Ci się ten przepis? Podziel się nim i zgarnij punkty!

Eko-produkty do wykorzystania w przepisie

  • OLEJ DO GOTOWANIA I SMAŻENIA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Więcej o produkcie na stronie

    OLEJ DO GOTOWANIA I SMAŻENIA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY DEMETER BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Więcej o produkcie na stronie

    PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY DEMETER BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • IMBIR MIELONY BIO 40 g - LEBENSBAUM

    Więcej o produkcie na stronie

    IMBIR MIELONY BIO 40 g - LEBENSBAUM

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • LIŚĆ LAUROWY BIO 10 g - DARY NATURY

    Więcej o produkcie na stronie

    LIŚĆ LAUROWY BIO 10 g - DARY NATURY

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO

    Więcej o produkcie na stronie

    MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • POMIDORY OKRĄGŁE ŚWIEŻE BIO (około 0,45 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    POMIDORY OKRĄGŁE ŚWIEŻE BIO (około 0,45 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • CEBULA ŻÓŁTA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    CEBULA ŻÓŁTA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

Zobacz więcej produktów

Zobacz inne przepisy Użytkownika Stokrotka

  • Pierogi z kaszą jaglaną i pieczarkami

     Stokrotka
  • Knedle z pokrzywami i wędliną

     Stokrotka
  • Szybkie pierniczki

     Stokrotka
  • Kawowo-pomarańczowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Roladki ze szpinakiem

     Stokrotka
  • Kakaowe muffinki z serkiem

     Stokrotka
  • Kotleciki z warzyw i kaszy

     Stokrotka
  • Sałatka z koperkiem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska duszona z pieczarkami

     Stokrotka
  • Waniliowe muffiny z rabarbarem

     Stokrotka
  • Jagodzianki z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Dyniowe babeczki z poziomkami

     Stokrotka
  • Knedle podwójnie ziemniaczane

     Stokrotka
  • Kluski na parze z cynamonem

     Stokrotka
  • Expresowa surówka z brukwi

     Stokrotka
  • Placuszki z jabłkami i ananasem

     Stokrotka
  • Uszka z gotowanym mięsem i marchewką

     Stokrotka
  • Zupa warzywna z fasolą i kukurydzą

     Stokrotka
  • Ciasto z rabarbarem na kefirze

     Stokrotka
  • Pierogi z szynką, pomidorami i kukurydzą

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z warzywami

     Stokrotka
  • Brukiew z marchewką do obiadu

     Stokrotka
  • Kakaowa tarta z budyniem i owocami

     Stokrotka
  • Sałatka z fasolką i serem

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z jajecznicą i boczkiem

     Stokrotka
  • Zielona sałata z rzodkiewką i kukurydzą

     Stokrotka
  • Surówka z selera, jabłka i kukurydzy

     Stokrotka
  • Surówka z pora, jarmużu i cykorii

     Stokrotka
  • Zupa krem z soczewicy

     Stokrotka
  • Szynka peklowana i parzona

     Stokrotka
  • Kluski z serem, borówkami i wanilią

     Stokrotka
  • Surówka z rabarbarem

     Stokrotka
  • Torcik z serem i kremem mascarpone

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z kremem i powidłami

     Stokrotka
  • Podudzia z kurczaka nadziewane pieczarkami

     Stokrotka
  • Pyszna chałka z kruszonką

     Stokrotka
  • Mielone w krążkach cukinii

     Stokrotka
  • Ciasto z mieszanką keksową

     Stokrotka
  • Pierogi z mąki razowej z borówkami

     Stokrotka
  • Biszkopt z musem jabłkowym i kremem

     Stokrotka
  • Sałata z truskawkami i migdałami

     Stokrotka
  • Krokiety z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Makaron z mięsem i sosem pomidorowym

     Stokrotka
  • Uszka z pieczarkami i kapustą

     Stokrotka
  • Sałatka z mięsem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Wątróbka z warzywami

     Stokrotka
  • Wiosenna surówka

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty czerwonej z pomarańczą

     Stokrotka
  • Marchewkowo-kukurydziane pierogi z borówkami

     Stokrotka
  • Filety z kurczaka z niespodzianką

     Stokrotka
  • Pizzerinki z ciasta francuskiego

     Stokrotka
  • Rolada ziemniaczana z warzywami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z rukolą i bazylią

     Stokrotka
  • Racuchy z truskawkami na maślance

     Stokrotka
  • Chleb z dynią i ziarnami słonecznika

     Stokrotka
  • Udka marynowane w sosie sojowym

     Stokrotka
  • Ćwiartka z kurczaka w miodzie i musztardzie

     Stokrotka
  • Pyzy z kaszą jaglaną i mięsem

     Stokrotka
  • Wytrawne tarteletki z sałatką

     Stokrotka
  • Knedle z kaszą jaglaną i serem

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z czerwonymi burakami

     Stokrotka
  • Ciasteczka z musli i orzechami

     Stokrotka
  • Jabłka w cieście dyniowym

     Stokrotka
  • Kakaowe muffinki z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Szpinakowe naleśniki z ziemniaczanym farszem

     Stokrotka
  • Pierniczki w czekoladzie

     Stokrotka
  • Miodowe ciasto z makiem i musem brzoskwiniowym

     Stokrotka
  • Francuskie krążki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kolorowe ciasto z serem

     Stokrotka
  • Surówka z marchewki i brzoskwiń

     Stokrotka
  • Kapusta biała z koncentratem pomidorowym

     Stokrotka
  • Pierogi z jeżynami i orzeszkami

     Stokrotka
  • Placki z kurczaka z majonezem

     Stokrotka
  • Puszysty sernik z czekoladową pianką

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej i rzepy

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni

     Stokrotka
  • Marchewkowe pierogi z truskawkami

     Stokrotka
  • Aromatyczne mięso z kurczaka

     Stokrotka
  • Ziołowa tortilla z warzywami i mięsem

     Stokrotka
  • Waniliowe ciasteczka z marmoladą

     Stokrotka
  • Uszka z pieczarkami, kapustą i suszonymi opieńkami

     Stokrotka
  • Gofry ze śmietaną i truskawkami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w pomarańczach

     Stokrotka
  • Racuszki ziemniaczane z jabłkami

     Stokrotka
  • Sałatka z rukoli, pomidorów i jajek

     Stokrotka
  • Złociste drożdżówki z dynią, jabłkiem i rabarbarem

     Stokrotka
  • Potrawka z fasolki szparagowej

     Stokrotka
  • Knedle z jabłkami i cynamonem

     Stokrotka
  • Sałatka z kalafiora z żółtym serem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z kalafiorem i jarmużem

     Stokrotka
  • Mielone z boczniakami

     Stokrotka
  • Soczysty schab z piekarnika

     Stokrotka
  • Surówka z dyni i sałaty lodowej

     Stokrotka
  • Rukola z cebulą, papryką i oliwkami

     Stokrotka
  • Roszponka z suszonymi pomidorami

     Stokrotka
  • Kotleciki z ryżu i jajek

     Stokrotka
  • Mielone z marchewką i kabanosami

     Stokrotka
  • Sałatka z mozzarellą i oliwkami

     Stokrotka
  • Dyniowe ciasto z kremem

     Stokrotka
  • Drożdżówki z borówkami amerykańskimi

     Stokrotka
  • Ciasto kruche z jabłkowo-różanym musem

     Stokrotka
  • Rumowe trufelki z herbatników

     Stokrotka
  • Drożdżowa makówka

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z oliwkami

     Stokrotka
  • Miodownik z musem jabłkowo-dyniowym

     Stokrotka
  • Pomarańczowe babeczki w dwóch kolorach

     Stokrotka
  • Orzechowo-makowe rurki z kremem mascarpone

     Stokrotka
  • Rogaliki marchewkowo-kokosowe

     Stokrotka
  • Klopsiki wołowe z sosem pomidorowym

     Stokrotka
  • Sałatka z wędzonej makreli z papryką

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z czosnkiem w oleju

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty białej z sosem czosnkowym

     Stokrotka
  • Naleśniki z jarmużem, mięsem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z kukurydzą i jabłkami

     Stokrotka
  • Jajka faszerowane w zielonych koszulkach

     Stokrotka
  • Drożdżowe ciasto z jeżynami

     Stokrotka
  • Babeczki kakaowe z kremem i mandarynkami

     Stokrotka
  • Roladki z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Kapusta z papryką i patisonami

     Stokrotka
  • Gulasz z warzywami

     Stokrotka
  • Chleb pszenno-gryczany

     Stokrotka
  • Różowy krem z kaszy manny

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kapustą

     Stokrotka
  • Kotleciki nadziewane jajkami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z bałkańską przyprawą

     Stokrotka
  • Buraczki czerwone z jabłkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Pączki z lukrem i skórką pomarańczową

     Stokrotka
  • Roladki z kabanosami i jajkiem

     Stokrotka
  • Ryż z musem truskawkowym i jogurtem

     Stokrotka
  • Ciasto z rabarbarem i pianką

     Stokrotka
  • Pomarańczowy sernik z nutką piernika

     Stokrotka
  • Warzywne placuszki

     Stokrotka
  • Truskawkowa fantazja w środku zimy

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty białej z patisonami

     Stokrotka
  • Łosoś grillowany w warzywach

     Stokrotka
  • Biała surówka do obiadu

     Stokrotka
  • Żołądki z kurczaka w sosie z pieczarkami

     Stokrotka
  • Placki z cukinii

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z migdałową masą

     Stokrotka
  • Ciasto krucho-drożdżowe z owocami i kruszonką

     Stokrotka
  • Sałatka z grillowanymi krewetkami i warzywami

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w soku z pomarańczy

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczano-dyniowe z bakaliami i śliwkami

     Stokrotka
  • Fasolka z kukurydzą w sosie pomidorowym

     Stokrotka
  • Pierniczki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Zakręcone drożdżówki z marmoladą i kruszonką

     Stokrotka
  • Sałatka z ryżu i pieczonego mięsa

     Stokrotka
  • Zupa pomidorowa z oliwkami

     Stokrotka
  • Wątróbka z papryką w sosie

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe z galaretką

     Stokrotka
  • Wigilijne pierożki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Uszka z grzybami inaczej

     Stokrotka
  • Kakaowy biszkopt z masą kokosową

     Stokrotka
  • Marchewkowy chlebek z żurawiną i słonecznikiem

     Stokrotka
  • Sałatka brokułowa w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Sałata z pomarańczą i orzechami

     Stokrotka
  • Surówka z jarmużu i cykorii

     Stokrotka
  • Kruche ciasteczka w trzech kolorach

     Stokrotka
  • Sałatka z brokuła z kiełkami rzodkiewki

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa zasmażana

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z brukselką

     Stokrotka
  • Waniliowe pancakes

     Stokrotka
  • Sernik z pianką i musem jabłkowym

     Stokrotka
  • Sałata rzymska z miechunką i serem ricotta

     Stokrotka
  • Dwukolorowe babeczki z rabarbarem

     Stokrotka
  • Jabłka zapiekane z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką

     Stokrotka
  • Mini pizze z tartą marchewką z patelni

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z warzywami z rosołu

     Stokrotka
  • Puszysty deser z truskawkami

     Stokrotka
  • Ciasteczka ziemniaczano-serowe

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami i skórką pomarańczową

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Kotleciki mięsno-warzywne

     Stokrotka
  • Zupa grzybowa z makaronem

     Stokrotka
  • Waniliowo-marchewkowe gofry

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią

     Stokrotka
  • Karkówka z piekarnika

     Stokrotka
  • Farfalle na bogato

     Stokrotka
  • Kotleciki z ryżem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Krokiety z jajeczno-pieczarkowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Donaty z lukrem i kolorową posypką

     Stokrotka
  • Korzenno-migdałowe ślimaczki

     Stokrotka
  • Roladki z oliwkami i serem

     Stokrotka
  • Roladki z papryką i szparagami

     Stokrotka
  • Leczo z groszkiem, cukinią i pomidorami

     Stokrotka
  • Pizza marchewkowa

     Stokrotka
  • Sałata z papryką i pomidorami

     Stokrotka
  • Mielone z serem twarogowym

     Stokrotka
  • Surówka z pora i kukurydzy

     Stokrotka
  • Pierożki ze śliwkami

     Stokrotka
  • Miodowo-korzenne motylki

     Stokrotka
  • Kotlety z jarmużem i serem feta

     Stokrotka
  • Marchewkowe cebularze z siemieniem lnianym

     Stokrotka
  • Kapusta kiszona zasmażana

     Stokrotka
  • Waniliowe ciasteczka wyciskane z maszynki

     Stokrotka
  • Knedle z mąką ryżową

     Stokrotka
  • Ciasteczka owsiane z dynią

     Stokrotka
  • Dyniowe gofry z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Knedle z jarmużem i serem feta

     Stokrotka
  • Dyniowe drożdżówki z borówkami i rabarbarem

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane ze smażoną cebulką

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka marynowne

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w aromatycznej marynacie

     Stokrotka
  • Francuskie tulipany ze śliwkami i żurawiną

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka w miodzie

     Stokrotka
  • Pierogi z serem i bananami

     Stokrotka
  • Pomarańczowo-marchewkowe pancakes

     Stokrotka
  • Kluseczki ziemniaczane z koperkiem

     Stokrotka
  • Motylki korzenno-pomarańczowe

     Stokrotka
  • Zielone pierożki z serem i cebulą

     Stokrotka
  • Klopsy z ryżem i warzywami

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe

     Stokrotka
  • Marchewkowe racuchy z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Pizza z kurczakiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Pszenny chlebek z ziarnami i cebulką

     Stokrotka
  • Pizza z przyprawą bałkańską

     Stokrotka
  • Pierniczki z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Zapiekanka z ziemniaków i dyni

     Stokrotka
  • Ciasteczka dyniowo-marchewkowe

     Stokrotka
  • Surówka z pora z suszoną żurawiną

     Stokrotka
  • Owsiane ciasteczka z czekoladą i orzechami

     Stokrotka
  • Pierogi z truskawkami i serem twarogowym

     Stokrotka
  • Pierogi z poziomkami i śmietaną

     Stokrotka
  • Kokosowe rogaliki z powidłami

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami i marchewką

     Stokrotka
  • Krokiety z ziemniakami i serem

     Stokrotka
  • Ciasteczka kokosowo-kakaowe z kardamonem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z marchewką i słonecznikiem

     Stokrotka
  • Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni

     Stokrotka
  • Bajaderki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Roszponka z migdałami

     Stokrotka
  • Makaron muszle nadziewane sałatką

     Stokrotka
  • Placuszki z serem i owocami kaki

     Stokrotka
  • Placki warzywno-mięsne

     Stokrotka
  • Kolorowe mini pizze

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w soku z ananasa

     Stokrotka
  • Kuleczki ziemniaczane z mazzarellą

     Stokrotka
  • Miodowe rogaliki z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Placki z brukwią

     Stokrotka
  • Schab w klasycznej przyprawie

     Stokrotka
  • Pączki z budyniem waniliowym

     Stokrotka
  • Kotleciki ziemniaczano-serowe z pieczarkami

     Stokrotka
  • Flaczki z warzywami

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto z makiem i serkiem

     Stokrotka
  • Puszysty sernik z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Bułeczki z kruszonką i serkiem mascarpone

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kaszą manną

     Stokrotka
  • Ciasto z kremem i biszkoptami

     Stokrotka
  • Szybki piernik

     Stokrotka
  • Buraczki czerwone słodko-kwaśne

     Stokrotka
  • Naleśniki z kapustą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z kolorowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Szybkie chruściki karnawałowe

     Stokrotka
  • Kluski w wersji mini zapiekanek

     Stokrotka
  • Dżem śliwkowy z jabłkami

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z oliwkami i pomidorami

     Stokrotka
  • Chleb razowy z ziarnami

     Stokrotka
  • Miodowo-cytrynowe ciasto

     Stokrotka
  • Pikantny sos pomidorowy

     Stokrotka
  • Ciasto miodowo-piernikowe

     Stokrotka
  • Miodowe pierniczki zaparzane

     Stokrotka
  • Pizzerinki z mozzarellą

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty, papryki i kukurydzy

     Stokrotka
  • Dynia makaronowa zapiekana z jajkami

     Stokrotka
  • Wegetariańskie krokiety z warzywami i kaszą

     Stokrotka
  • Babeczki z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Sałatka warzywna z jogurtem

     Stokrotka
  • Ciasteczka z jabłkami z nutką pomarańczy i kardamonu

     Stokrotka
  • Korzenne bajaderki z bakaliami

     Stokrotka
  • Zupa kalafiorowa z pieczarkami

     Stokrotka
  • Krokiety z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Rozgrzewająca zupa gulaszowa

     Stokrotka
  • Surówka z selera, kukurydzy i rzodkiewki

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane truskawkami

     Stokrotka
  • Kapusta biała duszona z warzywami

     Stokrotka
  • Aromatyczna marynata do ryb z grilla

     Stokrotka
  • Marchewkowo-dyniowe cebularze

     Stokrotka
  • Wegetariańska pizza

     Stokrotka
  • Placuszki z warzyw i mięsa

     Stokrotka
  • Kruche cynamonki z pomarańczową skórką

     Stokrotka
  • Surówka z czerwonej kapusty z selerem

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Wątróbki z kurczaka w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Pstrąg tęczowy z pieczarkami

     Stokrotka
  • Ryż z mięsem z kurczaka i papryką

     Stokrotka
  • Ciasteczka francuskie z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Mięso wieprzowe w sosie z fasolką perłową

     Stokrotka
  • Orzechowe ciasteczka z żurawiną

     Stokrotka
  • Przystawka z ciasta francuskiego

     Stokrotka
  • Gulasz z czerwoną fasolą

     Stokrotka
  • Kolorowa surówka

     Stokrotka
  • Pierożki z cynamonowym serem

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z papryką i rydzami

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasto z waniliowym serem

     Stokrotka
  • Schab otulony ziołami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z migdałowym serem

     Stokrotka
  • Exspresowa surówka z jabłek i papryki

     Stokrotka
  • Karkówka peklowana z piekarnika

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Cukinia nadziewana wątróbkami i ryżem

     Stokrotka
  • Szarlotka z dynią i jabłkami

     Stokrotka
  • Kasza jaglana z owocami i cynamonem

     Stokrotka
  • Rogaliki miodowo-cynamonowe z jabłkami

     Stokrotka
  • Sałatka jarzynowa z rydzami

     Stokrotka
  • Ciasteczka z dynią

     Stokrotka
  • Cytrynowe drożdżówki z serem

     Stokrotka
  • Kotlety mielone z tartym ziemniakiem

     Stokrotka
  • Zupa pomidorowa z ryżowym makaronem

     Stokrotka
  • Puszysty sernik na kruchym spodzie

     Stokrotka
  • Kalafior z żółtym serem i pestkami granatu

     Stokrotka
  • Makaron muszelki nadziewany kapustą

     Stokrotka
  • Dyniowe rurki z orzechowym kremem

     Stokrotka
  • Torcik z adwokatowym kremem

     Stokrotka
  • Waniliowe placuszki drożdżowe

     Stokrotka
  • Kapusta z marchewką i jabłkiem

     Stokrotka
  • Wegetariańskie leczo

     Stokrotka
  • Szybkie placki z borówkami

     Stokrotka
  • Kompot z suszonych owoców

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasto z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa z koncentratem pomidorowym

     Stokrotka
  • Orzechowo-kakaowe ciasteczka kręcone

     Stokrotka
  • Chleb pszenno-kukurydziany z ziarnami

     Stokrotka
  • Surówka z cykorią i papryką

     Stokrotka
  • Fasolka z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z jabłkiem i groszkiem

     Stokrotka
  • Ciasteczka kakaowe z rumową masą

     Stokrotka
  • Pikantne mięso z kurczaka

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone w sosie koperkowym

     Stokrotka
  • Dyniowe pierożki z poziomkami

     Stokrotka
  • Tagliatelle z warzywami

     Stokrotka
  • Kluski na parze z jogurtem i jeżynami

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z rzodkiewką

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z papryką i fasolką

     Stokrotka
  • Knedle z mięsem i kapustą

     Stokrotka
  • Potrawka z mięsa, warzyw i pieczarek

     Stokrotka
  • Leczo z kapustą pekińską

     Stokrotka
  • Jesienne ciasteczka z orzechami

     Stokrotka
  • Mięso wieprzowe z kaszą w liściach kapusty

     Stokrotka
  • Kolorowe pierożki z grzybami i kapustą

     Stokrotka
  • Kuleczki kokosowe z migdałami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska na różowo

     Stokrotka
  • Kluski na parze z pieczarkami

     Stokrotka
  • Mini naleśniki z mąki pełnoziarnistej

     Stokrotka
  • Ciasto kruche z miodem i śliwkami

     Stokrotka
  • Kakaowo-cynamonowe ciasteczka z migdałowym lukrem

     Stokrotka
  • Kotlety z kaszy gryczanej z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z koperkiem

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z kukurydzą

     Stokrotka
  • Miodownik z nutką kardamonu i kokosu

     Stokrotka
  • Ciasto szachownica z serem

     Stokrotka
  • Dyniowe cynamonki z orzechami

     Stokrotka
  • Krokiety z pieczarkami i warzywami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z dynią, jabłkiem i bazylią

     Stokrotka
  • Rozgrzewający gulasz z fasolą

     Stokrotka
  • Szpinakowe cebularze

     Stokrotka
  • Bułeczki z powidłami w sezamie

     Stokrotka
  • Barszcz czerwony z chrzanem

     Stokrotka
  • Mleczny deser z truskawkami

     Stokrotka
  • Puszyste placuszki z jabłkami i owocami kaki

     Stokrotka
  • Dyniowy sernik z pianką

     Stokrotka
  • Surówka z pora, jabłka i śliwek

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Precelki pomarańczowo-rumowe

     Stokrotka
  • Serowo-ziemniaczane kluseczki

     Stokrotka
  • Sałatka z tortellini z czosnkowymi grzankami

     Stokrotka
  • Sałatka z kukurydzą i papryką

     Stokrotka
  • Czosnkowy chlebek z ziarnami

     Stokrotka
  • Chleb z żurawiną i ziarnami

     Stokrotka
  • Pierogi z kiszoną kapustą i papryką

     Stokrotka
  • Ciasteczka plecione z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Zupa z dyni z nutką imbiru

     Stokrotka
  • Surówka z kiszonej kapusty z fioletową rzodkiewką

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z selerem

     Stokrotka
  • Boczek pieczony w przyprawach

     Stokrotka
  • Migdałowo-kakaowe misie

     Stokrotka
  • Udko nadziewane brukselką

     Stokrotka
  • Surówka z selera i brukwi

     Stokrotka
  • Orzechowo-pomarańczowe tartaletki

     Stokrotka
  • Sałatka z pomidorów i ogórków

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe z pieczarkami

     Stokrotka
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami

     Stokrotka
  • Makowiec na kruchym cieście

     Stokrotka
  • Ryż z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Waniliowo maślane bułeczki z kruszonką

     Stokrotka
  • Crumble z jabłkami, dynią i bananem

     Stokrotka
  • Knedle z bananami i żurawiną

     Stokrotka
  • Kotlety z kaszą jaglaną i pieczarkami

     Stokrotka
  • Migdałowe ciasteczka z konfiturą różaną

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane z pieczarkami

     Stokrotka
  • Jajka nadziewane sałatką śledziową

     Stokrotka
  • Knedle z mąki kukurydzianej

     Stokrotka
  • Ciasteczka śniadaniowe z nutką piernika

     Stokrotka
  • Kolorowe placuszki z gotowanego mięsa

     Stokrotka
  • Ciasto ze śliwkami i kruszonką

     Stokrotka
  • Kruche ślimaczki z dynią, orzechami i żurawiną

     Stokrotka
  • Kapusta z selerem i mieszanką kiełków

     Stokrotka
  • Ciasto z makiem pod bezową kołderką

     Stokrotka
  • Chleb pszenno-gryczany

     Stokrotka
  • Kolorowe placuszki z kurczaka

     Stokrotka
  • Rogaliki z marcepanem

     Stokrotka
  • Kolorowa surówka do obiadu

     Stokrotka
  • Sałatka jajeczna z chrzanem

     Stokrotka
  • Migdałowe pralinki

     Stokrotka
  • Słodkie babeczki z ciasta filo

     Stokrotka
  • Pizza z brokułem i kalarepą

     Stokrotka
  • Roszponka z pomidorami i serem

     Stokrotka
  • Pierogi z serem inaczej

     Stokrotka
  • Ziemniaczane knedle z serem

     Stokrotka
  • Surówka z selera i rzodkiewki

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto z borówkami

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe zapiekane z warzywami

     Stokrotka
  • Pierogi z kaszą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Kotleciki z cielęciny z parmezanem

     Stokrotka
  • Torcik kakaowo-makowy z budyniowym kremem

     Stokrotka
  • Babeczki z marmoladą różaną

     Stokrotka
  • Kapusta biała duszona z jabłkiem i pomidorami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w warzywnym sosie

     Stokrotka
  • Czerwona fasola z warzywami

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczano-dyniowe z truskawkami

     Stokrotka
  • Ciasto korzenne z serową wkładką

     Stokrotka
  • Soczysty schab z piekarnika

     Stokrotka
  • Kopytka ziemniaczane z otrębami

     Stokrotka
  • Potrawka z kurczaka z kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Sałatka z pomidorami i papryką

     Stokrotka
  • Murzynek piernikowy z marmoladą

     Stokrotka
  • Mini oberżynki nadziewane kaszą i żurawiną

     Stokrotka
  • Drożdżówki z jeżynami i pomarańczową kruszonką

     Stokrotka
  • Piernik z miodem i sokiem z pomarańczy

     Stokrotka
  • Gulasz wieprzowy z pieczarkami i kalafiorem

     Stokrotka
  • Kakaowy torcik z kawową pianką

     Stokrotka
  • Kuleczki z mięsa z oliwkami i papryką

     Stokrotka
  • Ziemniaczano-szpinakowe knedle z pieczarkami

     Stokrotka
  • Jesienne ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Omlet z pieczarkami i kukurydzą

     Stokrotka
  • Makaron fussili z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Krokiety z pieczarkami i marchewką

     Stokrotka
  • Dyniowe drożdżówki z serem

     Stokrotka
  • Babeczki z bakaliami i migdałową kruszonką

     Stokrotka
  • Rożki ziemniaczane z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Kluski ziemniaczane ze szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Pizza z mięsem i serem mozzarella

     Stokrotka
  • Sernik z awokado i winogronem

     Stokrotka
  • Ryba w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Ciasto krucho-drożdżowe z serem i kruszonką

     Stokrotka
  • Ćwiartka z kurczaka pieczona z jabłkami

     Stokrotka
  • Racuchy z gruszkami i daktylami

     Stokrotka
  • Kolorowa babka z białek.

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty ze śliwkami

     Stokrotka
  • Zupa jarzynowa z kaszą

     Stokrotka
  • Kakaowa karpatka

     Stokrotka
  • Piernikowo-pomarańczowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Ziemniaki pieczone z ziołami

     Stokrotka
  • Sos z suszonych grzybów

     Stokrotka
  • Chleb z ziarnami na kefirze

     Stokrotka
  • Sałatka z brokuła z oliwkami i papryką

     Stokrotka
  • Rogaliki z gruszkowo-orzechowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Babka w trzech kolorach

     Stokrotka
  • Pierożki z kiszoną kapustą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Chleb z marchewką i suszonymi pomidorami

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka w pikantnym cieście

     Stokrotka
  • Muffiny kakaowe z budyniem

     Stokrotka
  • Drożdżówki z ananasem i orzechami

     Stokrotka
  • Sałatka ziemniaczana z orzechami

     Stokrotka
  • Pikantne placki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Naleśnikowe miseczki z owocową sałatką

     Stokrotka
  • Ciasto z budyniem i rabarbarem

     Stokrotka
  • Drożdżowe placuszki z dynią, jabłkami i aronią

     Stokrotka
  • Rolada z kurczaka z omletem i parówką

     Stokrotka
  • Koktajle warzywno-owocowe

     Stokrotka
  • Kapuśniak z mięsem i papryką

     Stokrotka
  • Naleśniki z mięsem i kapustą pekińską

     Stokrotka
  • Drożdżówki ze śliwkami i kruszonką

     Stokrotka
  • Bigos z dodatkiem cukinii

     Stokrotka
  • Cytrynowe muffiny z ananasem

     Stokrotka
  • Wątróbki z warzywami i jabłkiem

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami z mąki pełnoziarnistej

     Stokrotka
  • Korzenne choinki z trzech rodzajów mąki

     Stokrotka
  • Waniliowe muffinki z czekoladą

     Stokrotka
  • Zupa z groszku z kukurydzą i warzywami

     Stokrotka
  • Uszka z białą kapustą

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w pikantnej marynacie

     Stokrotka
  • Sałatka z czerwoną fasolką

     Stokrotka
  • Pierogi z kapustą i grzybami

     Stokrotka
  • Dyniowo-korzenne ciasteczka

     Stokrotka
  • Knedle serowo-ziemniaczane z truskawkami

     Stokrotka
  • Krokiety ziemniaczane z kolorowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z selerem

     Stokrotka
  • Buraki czerwone z chrzanem i kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe w rumowym cieście

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią makaronową

     Stokrotka
  • Adwokatowy sernik w cynamonowym cieście

     Stokrotka
  • Kluski z mięsem, kaszą i warzywami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z marmoladą różaną i rabarbarem

     Stokrotka
  • Ciasto ucierane z kropelkami czekoladowymi

     Stokrotka
  • Filety z kurczaka nadziewane

     Stokrotka
  • Rogaliki nadziewane migdałową masą

     Stokrotka
  • Zielone kluski z ciasta ziemniaczanego

     Stokrotka
  • Złociste pierogi z ziemniakami

     Stokrotka
  • Ślimaczki drożdżowe z makiem i kruszonką

     Stokrotka
  • Roladki z gotowanym mięsem i marchewką

     Stokrotka
  • Filety z karpia z kminkiem w panierce

     Stokrotka
  • Placuszki z ziemniaków i włoskiej kapusty

     Stokrotka
  • Placuszki z kurczaka z kukurydzą

     Stokrotka
  • Marchewkowe placuszki ze śliwkami

     Stokrotka
  • Chleb przenno-orkiszowy z ziarnami

     Stokrotka
  • Kokosowe ciasteczka z marchewką i bakaliami

     Stokrotka
  • Ziemniaki z woka z omletem

     Stokrotka
  • Rogaliki z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Blok kakaowy z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Ser twarogowy z pomidorami i szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Makowo-serowe ciasto z wiśniową galaretką

     Stokrotka
  • Zupa z kaszą jęczmienną na żeberkach

     Stokrotka
  • Wegetariańskie leczo z dynią

     Stokrotka
  • Makaron z mielonym mięsem i żółtym serem

     Stokrotka
  • Ciasteczka francuskie z wiśniowym budyniem

     Stokrotka
  • Kotlety ziemniaczane z pestkami dyni

     Stokrotka
  • Ciasteczka dyniowe z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Pizza ziołowa z szynką i ogórkami

     Stokrotka
  • Zupa dyniowo-paprykowa

     Stokrotka
  • Pierogi ze śliwkami i bananami

     Stokrotka
  • Surówka z selera, jabłka i szczypiorku

     Stokrotka
  • Śmietankowy sernik z granatem

     Stokrotka
  • Rosół wołowo-drobiowy z makaronem ryżowym

     Stokrotka
  • Sałatka z marynowanym czosnkiem i patisonami

     Stokrotka
  • Rurki z kremem śmietankowym

     Stokrotka
  • Gołąbki z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Naleśniki z ziemniaczanym farszem

     Stokrotka
  • Ciasto biszkoptowe z kremem bananowym

     Stokrotka
  • Sałatka z makreli w oleju

     Stokrotka
  • Mięso z łopatki pieczone w przyprawach

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z żurawiną

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z burakami

     Stokrotka
  • Kolorowe kotleciki z papryką

     Stokrotka
  • Orzechowe ciasteczka z cynamonem

     Stokrotka
  • Brokułowa zupa krem z groszkiem ptysiowym

     Stokrotka
  • Rumowo-czekoladowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Pizza z patelni z włoską przyprawą

     Stokrotka
  • Kolorowa rolada z ajerkoniakowym kremem

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka z imbirową nutką

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią i szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Kolorowe placki z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Marchewkowo-kokosowe gofry

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z dynią makaronową

     Stokrotka
  • Kakaowo-kokosowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Puszyste naleśniki z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Gołąbki bez zawijania

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z pomidorami i serem

     Stokrotka
  • Ekspresowa przystawka z ciasta filo

     Stokrotka
  • Roszponka z papryką i kukurydzą

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w sosie prowansalskim

     Stokrotka
  • Placuszki z pieczarek, sera i dymki

     Stokrotka
  • Marchewkowa pizza z kurczakiem

     Stokrotka
  • Surówka z czarnej rzepy

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe w panierce z suszonych grzybów

     Stokrotka
  • Piernikowe babeczki z bakaliami

     Stokrotka
  • Warzywne placuszki z żółtym serem

     Stokrotka
  • Kasza jaglana z malinami i czekoladą

     Stokrotka
  • Ciasto orzechowe z kremem

     Stokrotka
  • Filety z mintaja z wędzoną papryką w panierce

     Stokrotka
  • Rurki z orzechowo-czekoladowym kremem

     Stokrotka
  • Placuszki gruszkowo-śliwkowe

     Stokrotka
  • Uszka z grzybami

     Stokrotka
  • Zupa z papryką i ziemniakami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z groszkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z papryką i serem feta

     Stokrotka
  • Marcepanowy sernik z musem mango i wiśniami

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z papryką i dynią

     Stokrotka
  • Mini kotleciki w cieście z żółtym serem

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z omletem i papryką

     Stokrotka
  • Bakaliowe bajaderki z nutką piernika

     Stokrotka
  • Marchewka z fasolką szparagową

     Stokrotka
  • Marchewkowe knedle ze śliwkami

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka pieczone w panierce

     Stokrotka
  • Leczo z patisonów i papryki

     Stokrotka
  • Sałatka z wędzoną makrelą

     Stokrotka
  • Pizza na maślance

     Stokrotka
  • Kotleciki z kapusty włoskiej

     Stokrotka
  • Karpatka z czekoladowym kremem

     Stokrotka
  • Sałatka z patisonami, papryką i pieczarkami

     Stokrotka
  • Pasta do chleba z pieczarek

     Stokrotka
  • Kotleciki ze szczypiorkiem czosnkowym

     Stokrotka
  • Udko z kurczaka duszone w warzywach

     Stokrotka
  • Mielone z warzywami i fasolą

     Stokrotka
  • Pierogi z serem i gruszkami

     Stokrotka
  • Ziemniaki pieczone razem z kurczakiem

     Stokrotka
  • Dyniowo-cytrynowe ciasteczka z jabłkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z ryżem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Karkówka z musztardą i pieprzem ziołowym

     Stokrotka
  • Bigos z cukinią

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z warzywami i serem

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasteczka z czekoladą

     Stokrotka
  • Marchewkowe rogaliki z marmoladą różaną

     Stokrotka
  • Naleśniki z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Szybka sałatka z pora i jajek

     Stokrotka
  • Racuchy jabłkowo-ananasowe

     Stokrotka
  • Pierniczki pszenno-orkiszowe

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z żurawiną i pestkami dyni

     Stokrotka
  • Ziołowe ślimaczki

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z marchewką i koperkiem

     Stokrotka
  • Kolorowa fasola w sosie pomidorowym

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z warzywami

     Stokrotka
  • Ciasteczka ze słonecznikiem

     Stokrotka
  • Jabłka pieczone z dynią i orzechami

     Stokrotka
  • Gołąbki bez zawijania z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Gulasz wieprzowy z kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Mix sałat z żurawiną i serem pleśniowym

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane z borówkami

     Stokrotka
  • Sałatka z kalafiora i brokuła

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane na drożdżach

     Stokrotka
  • Korzenne muffiny z owocami kaki

     Stokrotka
  • Pyszne pierogi z jeżynami

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka w panierce z jogurtem

     Stokrotka
  • Sos ze świeżych grzybów

     Stokrotka
  • Dwukolorowa chałka

     Stokrotka
  • Makaron dyniowy zapiekany z mięsem i serem

     Stokrotka
  • Sałatka z czerwoną fasolą

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka nadziewany warzywami

     Stokrotka
  • Pizza z mozzarellą i jajkami

     Stokrotka
  • Pizza z groszkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Pierogi ze szpinakiem i mozzarellą

     Stokrotka
  • Exspresowa surówka z marchewki i kiwi

     Stokrotka
  • Mieszanka sałat z rzodkiewką i żurawiną

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni i jabłek

     Stokrotka
  • Zupa jarzynowa z zielonym groszkiem

     Stokrotka
  • Kolorowy sernik

     Stokrotka
  • Bigos z kapusty kiszonej i włoskiej

     Stokrotka
  • Ziemniaczane knedle z gruszkami

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka z papryką w sosie

     Stokrotka
  • Surówka z czarnej rzepy i kapusty

     Stokrotka
  • Ciasto ze słonecznikiem

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z tymiankiem i cytryną

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z marchewką i majonezem

     Stokrotka
  • Dwukolorowa, słodka chałka

     Stokrotka
  • Surówka z czerwonej kapusty z dynią

     Stokrotka
  • Rolada wieprzowa z warzywami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z marchewką i jabłkami

     Stokrotka
  • Ciasto drożdżowe z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Dyniowe krokiety z pieczarkami

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z jajkami i ogórkiem

     Stokrotka
  • Mini pierożki z grzybami i kapustą

     Stokrotka
  • Sałatka z kabanosami i ciecierzycą

     Stokrotka
  • Rukola z pomidorkami i mozzarellą

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa na wieprzowych żeberkach

     Stokrotka
  • Żołądki z kurczaka z pieczarkami i papryką

     Stokrotka
  • Pierogi z jabłkami

     Stokrotka
  • Drobiowe roladki z warzywami

     Stokrotka
  • Pierogi z mięsem i kapustą

     Stokrotka
  • Rogaliki z makiem z ciasta mrożonego

     Stokrotka
  • Kalafior pod kołderką z bułki tartej

     Stokrotka
  • Torcik serowo-makowy

     Stokrotka
  • Marchewkowe naleśniki z serem i warzywami

     Stokrotka
  • Drożdżowe koperty z jabłkami i cynamonem

     Stokrotka
  • Sałatka z ciecierzycą i marynowanymi rydzami

     Stokrotka
  • Mleczny chlebek z ziarnami słonecznika

     Stokrotka
  • Makaron kokardki z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Zupa z żołądków wieprzowych

     Stokrotka
  • Filet z karpia z boczniakami

     Stokrotka
  • Pizza z brokułami i pieczarkami

     Stokrotka
  • Kapusta biała z rukolą i dynią makaronową

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w kalafiorze

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z dynią

     Stokrotka
  • Ciasto drożdżowe z konfiturą i jabłkami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z gruszką

     Stokrotka
  • Kluseczki serowe z nasionami chia

     Stokrotka
  • Karkówka wieprzowa marynowana i pieczona

     Stokrotka
  • Ryba w aromatycznej marynacie

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe ze szpinakiem i papryką

     Stokrotka
  • Ciasto jabłkowo-śliwkowe z serem marcepanowym

     Stokrotka
  • Pyzy z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Puree ziemniaczane zapiekane

     Stokrotka
  • Orzechowe bajaderki z niespodzianką

     Stokrotka
  • Expresowa surówka z marchewki i rzepy

     Stokrotka
  • Kokosowe racuchy z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Sałatka z ryżu i gotowanego mięsa

     Stokrotka
  • Dyniowe racuchy z jabłkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone w płatkach kukurydzianych

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

     Stokrotka
  • Surówka z selera i gruszki

     Stokrotka
  • Cebulowe pizzerinki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Ciasto miodowo-orzechowe

     Stokrotka
  • Ciasteczka migdałowe

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej z bananami

     Stokrotka
  • Kakaowe gofry

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z marchewką i gruszką

     Stokrotka
  • Rosół z kury z tortellini

     Stokrotka
  • Pierogi z truskawkami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z nutką imbiru

     Stokrotka
  • Ciasteczka szachownice

     Stokrotka
  • Potrawka z kurczakiem o smaku gyrosa

     Stokrotka
  • Drożdżówki ze śliwkami i rabarbarem

     Stokrotka
  • Rukola z żurawiną i owocami granatu

     Stokrotka
  • Aromatyczne pączki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Ciasto z kremem, owocami i galaretką

     Stokrotka
  • Karkówka pieczona w przyprawach

     Stokrotka
  • Skrzydełka z grilla

     Stokrotka
  • Udko w ketchupowo-musztardowej marynacie

     Stokrotka
  • Czosnkowa karkówka z piekarnika

     Stokrotka
  • Kolorowa boćwina z fasolką szparagową

     Stokrotka
  • Kruche ciasto ze śliwkami i serem

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka zapiekany z serem

     Stokrotka
Zobacz więcej przepisów
Olika3
Olika3 powiedział/a:
Zjadłabym taki :D
06.03.2014, godz. 12:50
opuncja123
opuncja123 powiedział/a:
Ależ smakowicie wygląda!
06.03.2014, godz. 18:28
kuchareczka221
kuchareczka221 powiedział/a:
to coś dla córki:)
19.06.2017, godz. 21:12
gosia56
gosia56 powiedział/a:
na pewno pyszne ;)
06.08.2017, godz. 09:40
H A B I B I  ☺
H A B I B I ☺ powiedział/a:
Ja dodaję dużo swiexego lubczyka, czosnku i koniecznie nieco cukru, który podkreśla smak pomidorow.
26.04.2018, godz. 10:59
Zimazima
Zimazima powiedział/a:
Ja do pomidorów nie dodaję cukru ponieważ same w sobie są słodkie...
01.05.2020, godz. 23:27
paulina2157
paulina2157 powiedział/a:
fajna wersja bez mięska ja dodaję wtedy troszkę pieczarek które smażę zawsze z cebulką
11.03.2019, godz. 09:12
annaeko
annaeko powiedział/a:
Klasyczne i bardzo smaczne czasem też takie robię
16.04.2019, godz. 11:27
Nikita
Nikita powiedział/a:
prosto i smacznie
12.02.2020, godz. 11:53
Stokrotka
Stokrotka powiedział/a:
Danie łatwe i szybkie do przygotowania ;)
21.02.2020, godz. 11:06
gosia56
gosia56 powiedział/a:
smaczne danie
15.11.2020, godz. 12:05

Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.

Zaloguj się przez serwisy społecznościowe:

Zaloguj się do serwisu:

Nie masz jeszcze konta?

rejestruj mnie

Przepisy:
Polecane

Sałatka warstwowa “pod pierzynką”

Sałatka warstwowa “pod pierzynką”

wegeweda
8 6 60 min
Wegański domek z piernika

Wegański domek z piernika

Zuzanna Wiśniewska
10 15 180 min
Wegański bigos sylwestrowy

Wegański bigos sylwestrowy

wegeweda
6 8 180 min
Smalec z fasoli ze skwarkami

Smalec z fasoli ze skwarkami

wegeweda
7 6 30 min
Cebulowe niespodzianki

Cebulowe niespodzianki

Dorota Woźniak - Twins Pot
24 23 120 min
Czekoladowe babeczki z buraczanym lukrem

Czekoladowe babeczki z buraczanym lukrem

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
13 19 30 min
Wegańska czekolada bez cukru

Wegańska czekolada bez cukru

Barbara Strużyna
9 7 25 min
Libańska sałatka tabbouleh

Libańska sałatka tabbouleh

wegeweda
10 9 25 min
Konfitura bez cukru z czerwonej cebuli

Konfitura bez cukru z czerwonej cebuli

Barbara Strużyna
8 10 65 min
wróć na górę strony
Patronem serwisu jest Bioplanet
  • Jak zacząć
    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy
    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły
    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni
    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności
    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
    • Kontakt
    • FAQ / pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Polityka plików cookie
Created by emabe.pl
Serwis internetowy gotujwstylueko.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności. rozumiem

Czy rejestracja jest konieczna do korzystania z zasobów serwisu?

Nie, nie jest konieczna. Użytkownicy niezarejstrowani w serwisie mają swobodny dostęp do przepisów, artykułów, komentarzy i innych treści zamieszczonych w serwisie - nie mogą ich jednak dodawać. Tylko zarejestrowany Użytkownik serwisu może dodać własny przepis, napisać komentarz lub artykuł (w tym wypadku konieczny będzie kontakt z Administratorem). Ponadto zarejestrowani Użytkownicy mają możliwość grupowania ulubionych przepisów i tekstów, biorą udział w Rankingu punktowym i wreszcie - mają możliwość wymiany zdobytych punktów na nagrody.

Gdzie mogę znaleźć Regulamin serwisu?

Regulamin serwisu www.gotujwstylueko.pl.

Dlaczego nie mogę się zalogować?

Najczęstsze przyczyny problemów z logowaniem:

1. Czy konto w serwisie zostało aktywowane? W mailu potwierdzającym rejestrację w serwisie znajduje się link aktywacyjny - logowanie do serwisu będzie możliwe dopiero po kliknięciu tego linku i aktywowaniu konta.

2. Czy podczas wpisywania hasła był wciśnięty Caps Lock? System rozróżnia małe i duże litery w haśle, dlatego klawisz Caps Lock musi być wyłączony w trakcie wpisywania hasła.

3. Czy wpisane hasło było prawidłowe? Jeżeli nie pamiętasz hasła użytego przy rejestracji w serwisie, można użyć przycisku "Reset hasła", który znajduje się poniżej okna logowania.

W jaki sposób mogę się wylogować z serwisu?

Wystarczy kliknąć na symbol otwartych drzwi znajdujący się w prawym górnym rogu ekranu (na belce z danymi zalogowanego Użytkownika).

Jak mogę szybko dotrzeć do interesujących mnie treści w serwisie?

Serwis wyposażony został w dwie wyszukiwarki:

- wyszukiwarka ogólna na belce menu głównego - przeszukuje wszystkie treści w serwisie (przepisy, artykuły, newsy, porady), szuka zadanej frazy zarówno w tytule, jak i w treści,

- wyszukiwarka przepisów na stronie Przepisy - szuka zadanej frazy w nazwie i w składnikach, dodatkowo wyposażona została w filtry.

Jak mogę usunąć przepis z ulubionych?

Wystarczy otworzyć zakładkę Polubione i znaleźć przepis (lub inny wpis), który ma być usunięty z ulubionych. Następnie klikamy na ikonkę serca (tę samą, która służy do polubienia) i gotowe - przepis powinien zniknąć z zakładki Polubione.

Jak mogę skomentować przepis?

Przepisy mogą komentować wyłącznie zalogowani Użytkownicy. Wystarczy kliknąć na ikonkę dymku dialogowego, która znajduje się zawsze poniżej przepisu (obok ikonki serca).

Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów na koncie?

Użytkownik ma do dyspozycji 2 sposoby prezentacji zgromadzonych na swoim Koncie punktów:

- Całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika (wraz z punktami wymienionymi już na Nagrody) dostępna jest w Profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie) oraz w Rankingu.

- Aktualna liczba punktów dostępnych do wymiany na nagrody (całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika pomniejszona o punkty już wymienione na Nagrody) dostępna jest w profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie).

W jaki sposób mogę wymienić punkty na nagrody?

Wystarczy odwiedzić zakładkę Nagrody i wybrać jedną z nagród (jeżeli pozwala na to stan punktów można wybrać wiele nagród). Następnie należy wybrać sposób dostarczenia przesyłki (możliwy jest odbiór osobisty w najbliższym sklepie ekologicznym lub usługa Poczty Polskiej).