Dyniowe rurki z orzechowym kremem
StokrotkaRodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, cytrusy, orzeszki ziemne, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka pszenna - 30 dag
żółtka - 2 szt.
masło - 15 dag
puree z dyni - 0,5 szklanki
cukier puder - 0,5 szklanki
cukier waniliowy - 1 łyżka
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
otarta skórka z pomarańczy - 1 łyżeczka
masło - 5 dag
margaryna - 10 dag
czekolada gorzka - 10 dag
cukier puder - 10 dag
masło orzechowe - 10 dag
śmietana gęsta - 4-5 łyżki
sok z cytryny do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.