Mielone z warzywami i fasolą
StokrotkaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: gluten, jajka, mięso, soja, strączkowe, pszenica, wieprzowina
Składniki:
jajko - 1 szt.
cukinia mała zielone - 1 szt.
por średni - 1 szt.
mała marchewka - 1 szt.
fasolka biała ugotowana - 2/3 szklanki
bułka tarta - 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
sos sojowy do smaku
płatki kukurydziane trochę
olej do smażenia trochę
Dodatkowe informacje:
Kotleciki mielone z dodatkiem warzyw i białej fasolki to pomysł na pysznego mielonego w innej odsłonie.Sposób przygotowania:
Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, wymieszać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.