Miodowe ciasto z makiem i musem brzoskwiniowym
StokrotkaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, nabiał, jajka, mięso, orzechy wszystkie, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka pszenna - 1 szklanka
żółtko - 1 szt.
masło - 5 dag
miód - 2 łyżki
cukier puder - 5 dag
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
śmietana gęsta - 2-3 łyżki
brzoskwinie w puszce - 1 opakowanie
żelatyna - 2 łyżeczki
galaretka brzoskwiniowa - 1 szt.
Pozostałe składniki opakowanie
masa makowa - 1 opakowanie
skórka pomarańczowa kandyzowan - 2 łyżki
orzechy włoskie pokruszone - 1/2 szklanki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.