Roladki z papryką i szparagami
StokrotkaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: mięso, soja, wieprzowina
Składniki:
szparagi białe - 3 szt.
Kabanosy wieprzowe - 2-3 szt.
papryka marynowana słupki - 3 szt.
chrzan tarty - 25 łyżeczek
siekana natka pietruszki - 3 łyżki
sól do smaku
olej do smażenia trochę
Dodatkowo
Liść laurowy - 2 szt.
Ziele angielskie całe - 3-4 szt.
sos sojowy do smaku
Dodatkowe informacje:
Roladki z mięsa wieprzowego z dodatkiem warzyw i kabanosa są bardzo smaczne i łatwe do przygotowania.Sposób przygotowania:
Z wywaru mięsnego można przygotować sos.
Łyżkę mąki wymieszać z odrobiną wody lub śmietanki, połączyć z wywarem, zagotować.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.