Ciasteczka dyniowe z nutką pomarańczy
StokrotkaRodzaj posiłku: ciasta, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, cytrusy, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka pszenna - 25 dag
płatki jaglane - 10 dag
masło - 15 dag
puree z dyni - 15 dag
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
cukier z wanilią - 2 łyżeczki
kropelki czekoladowe - 1/3 szklanki
cukier puder - 10 dag
Dodatkowo:
jajko - 1 szt.
cukier z wanilią - 1 łyżeczka
skórka pomarańczowa kandyzowana - 1 łyżka
płatki migdałowe trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.