Krokiety z jajeczno-pieczarkowym nadzieniem
StokrotkaRodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, soja, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
jajko - 1 szt.
woda - 0,5 szklanki
mleko - 0,5 szklanki
szpinak mrożony - 2 kostki
mąka tortowa - 20-25 dag
sól - 0,3 łyżeczki
oliwa - 2 łyżki
Nadzienie
pieczarki - 20 dag
jajka - 3 szt.
masło - 2 łyżki
sól, pieprz, sos sojowy do smaku
Pozostałe składniki
jajko - 1-2 szt.
płatki kukurydziane - 1 szklanka
olej do smażenia
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.