![Krokiety z jajeczno-pieczarkowym nadzieniem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-02/12542-photo-main.jpg)
Krokiety z jajeczno-pieczarkowym nadzieniem
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, soja, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
jajko - 1 szt.
woda - 0,5 szklanki
mleko - 0,5 szklanki
szpinak mrożony - 2 kostki
mąka tortowa - 20-25 dag
sól - 0,3 łyżeczki
oliwa - 2 łyżki
Nadzienie
pieczarki - 20 dag
jajka - 3 szt.
masło - 2 łyżki
sól, pieprz, sos sojowy do smaku
Pozostałe składniki
jajko - 1-2 szt.
płatki kukurydziane - 1 szklanka
olej do smażenia
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.