Kotleciki ziemniaczano-serowe z pieczarkami
StokrotkaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, grzyby, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
ser twarogowy - 20 dag
cebula czerwona - 1 szt.
szczypior usiekany - 2 łyżki
mąka pszenna - 1 łyżka
masło - 2 łyżki
jajka - 2 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki - 25-30 dag
cebula biała mała - 1 szt.
przyprawa do zup w płynie do smaku
olej do smażenia trochę
Dodatkowe informacje:
Kotleciki z pieczarkami to dobry sposób na wykorzystanie ziemniaków pozostałych z poprzedniego dnia.Sposób przygotowania:
Usmażone kotleciki osączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.