Kotleciki mielone z warzywami
StokrotkaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: gluten, jajka, mięso, soja, pszenica, wieprzowina
Składniki:
cukinia średnia ( 2/3 szkl startej) - 1 szt.
dynia Hokkaido - 15 dag
cebula średnia - 1 szt.
czosnek - 1 ząbek
jajko - 1 szt.
sos sojowy - 1 łyżka
posiekna natka pietruszki - 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
Dodatkowe informacje:
Kotlety z mięsa i warzyw pieczone w piekarniku są bardziej lekkie, ponieważ nie są nasączone tłuszczem. Smakują rewelacyjnie.Sposób przygotowania:
Przygotowane warzywa dodać do miski z mielonym mięsem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.