Mini oberżynki nadziewane kaszą i żurawiną
StokrotkaRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Wielkanoc
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, soja, cytrusy, pszenica, jęczmień, nabiał krowi
Składniki:
kasza jęczmienna - 1/3 szklanki
woda - 2/3 szklanki
marchewka mała - 1 szt.
posiekana natka pietruszki - 1 łyżka
jajko małe - 1 szt.
sok z cytryny - 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty straty - 3 łyżki
papryka mielona - 1 łyżeczka
Sos
majonez bio - 2 łyżki
czosnek - 1 ząbek
bazylia siekana - 1 łyżeczka
żurawina - 3-4 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.