![Kapusta pekińska z selerem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-02/13562-photo-main.jpg)
Kapusta pekińska z selerem
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: cytrusy
Składniki:
burak ćwikłowy ugotowany - 1 szt.
jabłko - 1 szt.
kukurydza konserwowa - 0,5 szklanki
seler marynowany - 0,5 słoika
cebula - 1 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku
Dodatkowe informacje:
Surówka z kapusty pekińskiej z różnymi dodatkami jest bardzo smacznym i zdrowym dodatkiem do dania z mięsem.Sposób przygotowania:
Cebulę drobno posiekać. Kapustę pokroić na drobne kawałki. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.