• Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
Logowanie Rejestracja
  • Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
  • Otwórz wyszukiwarkę artykułów i przepisów
    Zamknij wyszukiwarkę artykułów i przepisów
Następny
  • Czy wiesz, że... czystek, to skarbnica polifenoli, w 100 gramach produktu jest 7,39 gram polifenoli, to bardzo dużo. Mamy zatem do czynienia z prawdziwą bombą polifenolową. A jak wiemy polifenole, to są związki naturalnie występujące w roślinach, stanowią największą grupę naturalnych przeciwutleniaczy, które wykazują dobroczynne działanie na organizm ludzki. Pijmy na zdrowie.
  • Czy wiesz, że... Wyrzucenie pestki awokado, to zwykłe marnotrawstwo. Ususz ją, zetrzyj na tarce i posyp posiłek a dodasz wiele wartościowych składników do swojej potrawy. Nie jest trująca.
  • Czy wiesz, że... wrzucając korek od wina do gotującego się kalafiora, ograniczysz brzydki zapach, który wydziela się podczas tej czynności?
  • Czy wiesz, że... glutaminian sodu ma smak? Tak, nosi on nazwę „UMAMI”, czasem opisywany jest również jako „rosołowy” lub „mięsny” i jest jednym z pięciu smaków odczuwalnych przez człowieka.
  • Czy wiesz, że... Za czasów naszych babć olej lniany był stosowany na porządku dziennym. Dlatego ludzie w tamtych czasach byli zdrowi, silni i odporni.
  • Czy wiesz, że... sposób chowu kur wyczytasz z … jajka. Pierwszy symbol na numerze wybitym na jaju oznacza sposób chowu kur, od których pochodzi, 0 - chów ekologiczny, 1 – wolny wybieg, 2 - chów ściółkowy, 3 – chów klatkowy. Im niższa cyfra tym kurki mają lepsze życie!
  • Czy wiesz, że... kiszenie (proces fermentacji) to rozkład cukrów zawartych w warzywach lub produktach mlecznych na kwas mlekowy. Odbywa się on przy użyciu bakterii kwasu mlekowego. Przy poprawnie przeprowadzonej fermentacji obniża się pH kiszonki i nie rozwijają się procesy gnilne. Kiszeniu możemy poddawać prawie wszystkie warzywa ale warzywa z wysoką zawartością cukrów łatwiej poddają się procesowi fermentacji. Najczęściej używane to kapusta, ogórek, marchew, burak, seler, pietruszka. Warzywa kiszone oraz soki z warzyw kiszonych charakteryzują się niską kalorycznością i sole mineralne są łatwiej przyswajalne. Bakterie mlekowe biorą udział w trawieniu spożywanych przez człowieka pokarmów, wytwarzają witaminy i kwasy organiczne, które są wchłaniane z przewodu pokarmowego do organizmu. Bakterie te biorą udział w rozkładzie substancji toksycznych i rakotwórczych, hamują wzrost patogenów, wzmacniają układ immunologiczny. Kiszonki najlepiej stosować jako przekąski między posiłkami, przechowywać w lodówce.
  • Czy wiesz, że... największa cukinia ważyła 65 kg i została wyhodowana w Anglii!
  • Czy wiesz, że... kokos nie jest orzechem? To co kupujemy w sklepie jest pestką owoca, pozbawioną owocni, czyli cienkiej skórki i grubej warstwy włókien.
  • Czy wiesz, że... świeży imbir wspomaga trawienie, zmniejsza łakninie, przyspiesza proces odchudzania. Według medycyny indyjskiej - ajurwedzie imbir "wznieca trawienny ogień", przyspiesza metabolizm. Enzymy zawarte w nim zwiększają ilość śliny i enzymów trawiennych.
  • Czy wiesz, że... Cykoria to warzywo zimowe, uprawiane z dala od światła. Uważane kiedyś za roślinę magiczną, ze względu na swoją bladość i kruchość. Używana przez osoby parające się czarną magią wzbudzała w ludziach obawy. Do dnia dzisiejszego funkcjonuje stwierdzenie "mieć cykora" co oznacza bać się. Warto ją włączyć do diety, dobra zarówno jako przekąska jak i składnik sałatek lub surówek. Pobudza apetyt i wątrobę do wydzielania większej ilości żółci. Poprawia trawienie, funkcjonowanie nerek. Skarbnica potasu, magnezu, fosforu, żelaza, witaminy B1, B2 i kwasu foliowego.
  • Czy wiesz, że... konjac, to składnik dietetycznych dań znanych w Japonii od wieków. Jadalny korzeń wykorzystywany jest do wytwarzania mąki i makaronu. Makaron konjac jest źródłem błonnika roślinnego zwanego glukomannan. Zawarte w nim włókna pokarmowe hamują wchłanianie tłuszczów i cukrów oraz absorbują wodę. Daje uczucie sytości na kilka godzin. Zawiera on o 95% mniej kalorii od zwykłego makaronu (w 100g makaronu konjac jest tylko 9 kcal). Jest on wymarzonym produktem dla osób dbających o linię i chcących pozbyć się nadmiaru kilogramów. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i innych składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
  • Czy wiesz, że... kokos ma oczy? Każdy widział charakterystyczne oczka na orzechu kokosowym, co ciekawe jedno z nich to miejsce, gdzie skorupa jest cieńsza, żeby młody kokos swobodnie mógł kiełkować.
  • Czy wiesz, że... Aby przekrojone awokado nie zbrązowiało, wystarczy zostawić w nim pestkę i schować do lodówki.
  • Czy wiesz, że... Największa cytryna na świecie ważyła aż 5,26 kg? Rekordzistka wyrosła w Izraelu w 2003 roku i została wpisana do Księgi Rekordów Guinnessa.
  • Czy wiesz, że... możesz uniknąć ziarenek gorczycy, pieprzu i ziela angielskiego w bigosie, zalewie, zupie czy gulaszu? Wystarczy do gotowanej potrawy wrzucić powieszoną na łańcuszku bądź dratwie metalową kulę- zaparzacz do herbaty liściastej, wypełnioną ziarenkami przypraw. Oczywiście unikamy takich na rączce z tworzywa sztucznego.
  • Czy wiesz, że... miasto Chicago w USA wzięło nazwę od czosnku? Nazwa miasta pochodzi od słowa Chicagaoua, które w języku Indian oznacza czosnek.
  • Czy wiesz, że... jeśli chcesz pohamować swój apetyt przystrój swój stół niebieskim obrusem i innymi dodatkami w tym kolorze. Najlepiej jedz z niebieskiego talerzyka. Kolory stymulują poszczególne części autonomicznego układu nerwowego, który wpływa na metabolizm i wydzielanie hormonów. I tak niebieski chłodzi jak woda oraz ułatwia przemianę materii. Dobrze się w takim razie sprawdzi porcelana angielska, rosyjska lub nasze rodzime ludowe wzory.
  • Czy wiesz, że... banany mogą świecić w ciemności? Z powodu degradacji chlorofilu prowadzącej do nagromadzenia się fluorescencyjnej substancji na skórze owocu, banany świecą pod wpływem promieni UV.
  • Czy wiesz, że... orkisz, to też pszenica ale ma nad nią przewagę: orkisz nie został poddany licznym zmianom jak to mamy miejsce w przypadku pszenicy, która dając znacznie większe plony wyparła orkisz z rynku. Orkisz ma więcej w stosunku do pszenicy: pełnowartościowego białka; lepiej przyswajalnego glutenu; więcej witamin rozpuszczalnych w tłuszczach jak A, E i D; Orkisz jest również podstawą kuchni Świętej Hildegardy z Bingen, która uważała to zboże, kasztany jadalne oraz koper włoski za jedyne w pełni przyswajalne przez człowieka produkty spożywcze.
  • Czy wiesz, że... Austriacy, Niemcy, Francuzi, Szwajcarzy zjadają 2,4 kg miodu / osobę rocznie. Amerykanie 3,2 kg miodu / osobę rocznie. A w Polsce tylko rocznie przypada 0,21 kg na jedną osobę.
  • Czy wiesz, że... ekologiczne warzywa mogą być ogromne? Kalafior o wadze 14 kg, brokuł 15 kg, marchew 9,5 kg i kapusta 35 kg zostały wyhodowane przez jednego człowieka. Te i 3 inne rekordy w świecie warzyw - gigantów należą do Johna Evansa z Alaski. Sekret Johna to zdrowa, czysta gleba i organiczny kompost. Niby mało, a tak wiele. Trzymamy za niego kciuki!
  • Czy wiesz, że... dlaczego żółtko czasem jest sine? Jeśli gotujemy zbyt długo jajka, powstaje charakterystyczny szaro-zielony nalot, jest to wynikiem reakcji we wnętrzu jajka dwóch pierwiastków: siarki i żelaza. Reakcja zazwyczaj zachodzi, gdy gotujemy jajka dłużej, niż 10 min. Nalot ten nie jest szkodliwy, choć wielu osobom odbiera apetyt, a podobno nawet obniża wartość odżywczą jaj.
  • Czy wiesz, że... okara, to są pozostałości stałe po zrobieniu mleka sojowego. Okara zwiera mało tłuszczu, dużo błonnika i tyle samo białka co brązowy ryż. Możesz ją użyć do wykonania sernika, pizzy lub innych potraw zwłaszcza wegańskich.
  • Czy wiesz, że... banany nie rosną na drzewach i są jagodami? Bananowce są ogromnymi bylinami, zamiast pnia mają prostą, liściastą łodygę, która wydaje kwiaty i owoce.
  • Czy wiesz, że... czarna sól pachnie jajem? Charakterystyczny zapach zawdzięcza zawartości siarczku żelaza. Dlatego w kuchni roślinnej możemy użyć jej, by nadać daniu jajeczny aromat.
  • Czy wiesz, że... sól różowa himalajska jest solą morską, chociaż jest wydobywana na wysokości 4000 m.n.p. morza? Spowodowane jest to ruchami tektonicznymi, które wypiętrzają Himalaje od setek milionów lat. Kiedyś w tym miejscu znajdowało się prehistoryczne morze, w tym czasie też powstały złoża, które w późniejszym czasie „powędrowały” do góry!
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki zawiera duże ilości - prowitaminy A (beta-karoten) odpowiedzialnej m.in. za prawidłowe widzenie; - witaminy C (4 razy więcej niż w kapuście kiszonej), dodawajmy ją do nieco przestudzonych potraw lub spożywajmy bez podgrzewania ponieważ poddana obróbce termicznej szybko się utlenia i traci swoje właściwości; - magnezu będącego składnikiem chlorofilu (barwnik nadający kolor zielony)podobnego w swej strukturze do hemoglobiny, podnosi efektywność serca. Natka pietruszki jest polecana przy problemach z pęcherzem, wykazuje działanie moczopędne i antyseptyczne. Przynosi ulgę w bólach miesiączkowych. Maskuje nieświeży oddech np. po spożyciu czosnku. Pobudza wydzielenie śliny i soku żołądkowego co z kolei ułatwia trawienie.
  • Czy wiesz, że... orzechy pekan zawierają najwięcej cynku wśród orzechów, poprawiają męską płodność, wpływają na produkcję testosteronu. Witamina K zawarta w orzechach pomaga kobietom ograniczyć zbyt duże krwawienie menstruacyjne. To jedne z najdroższych orzechów świata, na szczęście wystarczy mała garstka.
  • Czy wiesz, że... produkty będące wynikiem fermentacji to nie tylko kiszona kapusta ale również: tempeh - sfermentowane ziarna soi, produkt charakterystyczny dla kuchni indonezyjskiej, zamiennik mięsa i nabiału w kuchni wegetariańskiej; chleb - najwyższej jakości pieczywo rośnie dzięki zakwasowi; jogurt, kefir, - mleko poddane zakwaszeniu; miso - charakterystyczna dla kuchni japońskiej gęsta pasta ze sfermentowanej soi z dodatkiem ryżu, soli oraz drożdży piwo, wino, cydr - w wyniku fermentacji powstaje alkohol; kimchi - kuchnia koreańska - produkt na bazie kiszonki z kapusty pekińskiej, rzepy lub ogórka z dodatkiem papryczki chilli kombucza – napój uzyskiwany ze słodzonej herbaty poddanej fermentacji przez tzw. grzybek herbaciany warzywa i owoce - soki i kiszone warzywa oraz owoce
Jesteś tu:Strona głównaPrzepisyKapusta pekińska z selerem
Zaawansowana wyszukiwarka przepisów
- wybierz -
  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
  • 0
  • 15
  • 30
  • 45
  • 60
  • 75
  • 90
  • 105
  • 120
  • 135
  • 150
  • 165
  • 180
  • 195
  • 210
Kapusta pekińska z selerem

Kapusta pekińska z selerem

Stokrotka

Rodzaj posiłku: sałatki

Kuchnia (region): polska

Specjalne: kuchnia tradycyjna

Użyte składniki: wegetariańskie

Zawiera: cytrusy

6 osób lubi to
4 zobacz komentarze

Warto wiedzieć:

15 min. 1 porcja

Składniki:

kapusta pekińska - 15 dag
burak ćwikłowy ugotowany - 1 szt.
jabłko - 1 szt.
kukurydza konserwowa - 0,5 szklanki
seler marynowany - 0,5 słoika
cebula - 1 szt.
oliwa - 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku

Dodatkowe informacje:

Surówka z kapusty pekińskiej z różnymi dodatkami jest bardzo smacznym i zdrowym dodatkiem do dania z mięsem.

Sposób przygotowania:

KROK 1:  Obranego buraka i jabłko zetrzeć na tarce o dużych otworach. Kukurydzę osączyć z zalewy. Seler przepłukać przegotowaną wodą, osączyć.
Cebulę drobno posiekać. Kapustę pokroić na drobne kawałki. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski.
KROK 2:  Przyprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Skropić oliwą, wymieszać.
6 osób lubi to Zgłoś błędy w przepisie
Spodobał Ci się ten przepis? Podziel się nim i zgarnij punkty!

Eko-produkty do wykorzystania w przepisie

  • PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Więcej o produkcie na stronie

    PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SOK Z CYTRYN NFC 100 % BIO 250 ml - ALCE NERO

    Więcej o produkcie na stronie

    SOK Z CYTRYN NFC 100 % BIO 250 ml - ALCE NERO

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • BURAK CZERWONY ŚWIEŻY BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    BURAK CZERWONY ŚWIEŻY BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • KUKURYDZA SŁODKA KONSERWOWA BIO 340 g (285 g) - BIO EUROPA

    Więcej o produkcie na stronie

    KUKURYDZA SŁODKA KONSERWOWA BIO 340 g (285 g) - BIO EUROPA

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • JABŁKA ŚWIEŻE BIO (BATOR-POLSKA) (około 1,00 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    JABŁKA ŚWIEŻE BIO (BATOR-POLSKA) (około 1,00 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • CEBULA ŻÓŁTA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    CEBULA ŻÓŁTA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • KAPUSTA PEKIŃSKA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (1 szt.ok. 0,30 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    KAPUSTA PEKIŃSKA ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (1 szt.ok. 0,30 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SELER MARYNOWANY BIO 300 g (170 g) - RUNOLAND

    Więcej o produkcie na stronie

    SELER MARYNOWANY BIO 300 g (170 g) - RUNOLAND

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • OLIWA Z OLIWEK DO SMAŻENIA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Więcej o produkcie na stronie

    OLIWA Z OLIWEK DO SMAŻENIA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

Zobacz więcej produktów

Zobacz inne przepisy Użytkownika Stokrotka

  • Pierniczki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Puszysty sernik na kruchym spodzie

     Stokrotka
  • Ciasteczka śniadaniowe z nutką piernika

     Stokrotka
  • Ciasto szachownica z serem

     Stokrotka
  • Flaczki z warzywami

     Stokrotka
  • Exspresowa surówka z jabłek i papryki

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z migdałową masą

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z marchewką i słonecznikiem

     Stokrotka
  • Fasolka z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Mielone z marchewką i kabanosami

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z kremem i powidłami

     Stokrotka
  • Cytrynowe drożdżówki z serem

     Stokrotka
  • Różowy krem z kaszy manny

     Stokrotka
  • Kapusta z marchewką i jabłkiem

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z jajecznicą i boczkiem

     Stokrotka
  • Makaron muszelki nadziewany kapustą

     Stokrotka
  • Uszka z gotowanym mięsem i marchewką

     Stokrotka
  • Zupa pomidorowa z ryżowym makaronem

     Stokrotka
  • Pyzy z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Piernikowo-pomarańczowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Marchewkowo-kukurydziane pierogi z borówkami

     Stokrotka
  • Piernik z miodem i sokiem z pomarańczy

     Stokrotka
  • Ziemniaki pieczone z ziołami

     Stokrotka
  • Pikantny sos pomidorowy

     Stokrotka
  • Sałatka z fasolką i serem

     Stokrotka
  • Sałata z pomarańczą i orzechami

     Stokrotka
  • Tagliatelle z warzywami

     Stokrotka
  • Kruche ciasto ze śliwkami i serem

     Stokrotka
  • Pizza z mozzarellą i jajkami

     Stokrotka
  • Orzechowo-pomarańczowe tartaletki

     Stokrotka
  • Wątróbka z papryką w sosie

     Stokrotka
  • Makaron kokardki z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka w panierce z jogurtem

     Stokrotka
  • Ryż z mięsem z kurczaka i papryką

     Stokrotka
  • Knedle serowo-ziemniaczane z truskawkami

     Stokrotka
  • Sałatka z wędzoną makrelą

     Stokrotka
  • Motylki korzenno-pomarańczowe

     Stokrotka
  • Roszponka z pomidorami i serem

     Stokrotka
  • Kokosowe ciasteczka z marchewką i bakaliami

     Stokrotka
  • Roszponka z suszonymi pomidorami

     Stokrotka
  • Kolorowe pierożki z grzybami i kapustą

     Stokrotka
  • Rogaliki z gruszkowo-orzechowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Owsiane ciasteczka z czekoladą i orzechami

     Stokrotka
  • Kolorowe placki z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Puszysty sernik z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Kakaowo-kokosowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Dyniowe pierożki z poziomkami

     Stokrotka
  • Sałatka z kalafiora i brokuła

     Stokrotka
  • Kluski z mięsem, kaszą i warzywami

     Stokrotka
  • Surówka z selera, jabłka i szczypiorku

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka pieczone w panierce

     Stokrotka
  • Kluski na parze z cynamonem

     Stokrotka
  • Filety z mintaja z wędzoną papryką w panierce

     Stokrotka
  • Ciasto krucho-drożdżowe z owocami i kruszonką

     Stokrotka
  • Ciasteczka ze słonecznikiem

     Stokrotka
  • Orzechowe ciasteczka z żurawiną

     Stokrotka
  • Puszyste placuszki z jabłkami i owocami kaki

     Stokrotka
  • Surówka z pora, jarmużu i cykorii

     Stokrotka
  • Brokułowa zupa krem z groszkiem ptysiowym

     Stokrotka
  • Kotleciki z warzyw i kaszy

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z kukurydzą

     Stokrotka
  • Pierogi ze śliwkami i bananami

     Stokrotka
  • Sałatka ziemniaczana z orzechami

     Stokrotka
  • Kluski ziemniaczane ze szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Marchewkowa pizza z kurczakiem

     Stokrotka
  • Sałatka z pomidorów i ogórków

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe w panierce z suszonych grzybów

     Stokrotka
  • Roladki ze szpinakiem

     Stokrotka
  • Sałatka z koperkiem

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z koperkiem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska na różowo

     Stokrotka
  • Korzenno-migdałowe ślimaczki

     Stokrotka
  • Puszysty deser z truskawkami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w soku z ananasa

     Stokrotka
  • Pizza z brokułem i kalarepą

     Stokrotka
  • Uszka z pieczarkami, kapustą i suszonymi opieńkami

     Stokrotka
  • Ciasto miodowo-orzechowe

     Stokrotka
  • Soczysty schab z piekarnika

     Stokrotka
  • Ciasto krucho-drożdżowe z serem i kruszonką

     Stokrotka
  • Czosnkowa karkówka z piekarnika

     Stokrotka
  • Żołądki z kurczaka z pieczarkami i papryką

     Stokrotka
  • Marchewkowe racuchy z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Kapusta biała duszona z warzywami

     Stokrotka
  • Surówka z rabarbarem

     Stokrotka
  • Ciasteczka dyniowo-marchewkowe

     Stokrotka
  • Kakaowa karpatka

     Stokrotka
  • Zupa z żołądków wieprzowych

     Stokrotka
  • Dyniowy sernik z pianką

     Stokrotka
  • Karkówka pieczona w przyprawach

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni

     Stokrotka
  • Pierogi ze szpinakiem i mozzarellą

     Stokrotka
  • Ziemniaczane knedle z gruszkami

     Stokrotka
  • Karkówka peklowana z piekarnika

     Stokrotka
  • Czerwona fasola z warzywami

     Stokrotka
  • Zielona sałata z rzodkiewką i kukurydzą

     Stokrotka
  • Bigos z cukinią

     Stokrotka
  • Kompot z suszonych owoców

     Stokrotka
  • Blok kakaowy z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z marchewką i jabłkami

     Stokrotka
  • Miodowo-cytrynowe ciasto

     Stokrotka
  • Ciasto orzechowe z kremem

     Stokrotka
  • Roladki z kabanosami i jajkiem

     Stokrotka
  • Szybkie pierniczki

     Stokrotka
  • Leczo z kapustą pekińską

     Stokrotka
  • Sałatka z tortellini z czosnkowymi grzankami

     Stokrotka
  • Krokiety z ziemniakami i serem

     Stokrotka
  • Roladki z oliwkami i serem

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z oliwkami i pomidorami

     Stokrotka
  • Pyszne pierogi z jeżynami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z migdałowym serem

     Stokrotka
  • Rogaliki marchewkowo-kokosowe

     Stokrotka
  • Krokiety z pieczarkami i marchewką

     Stokrotka
  • Kapusta z papryką i patisonami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z ananasem i orzechami

     Stokrotka
  • Karkówka wieprzowa marynowana i pieczona

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane truskawkami

     Stokrotka
  • Pierogi z serem inaczej

     Stokrotka
  • Makaron muszle nadziewane sałatką

     Stokrotka
  • Makaron z mięsem i sosem pomidorowym

     Stokrotka
  • Sałata z truskawkami i migdałami

     Stokrotka
  • Babeczki z bakaliami i migdałową kruszonką

     Stokrotka
  • Filety z kurczaka z niespodzianką

     Stokrotka
  • Sałata rzymska z miechunką i serem ricotta

     Stokrotka
  • Marchewkowe pierogi z truskawkami

     Stokrotka
  • Rolada wieprzowa z warzywami

     Stokrotka
  • Wegetariańskie krokiety z warzywami i kaszą

     Stokrotka
  • Sałatka z grillowanymi krewetkami i warzywami

     Stokrotka
  • Wątróbka z warzywami

     Stokrotka
  • Piernikowe babeczki z bakaliami

     Stokrotka
  • Zupa krem z soczewicy

     Stokrotka
  • Słodkie babeczki z ciasta filo

     Stokrotka
  • Rożki ziemniaczane z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Knedle z bananami i żurawiną

     Stokrotka
  • Uszka z pieczarkami i kapustą

     Stokrotka
  • Farfalle na bogato

     Stokrotka
  • Naleśnikowe miseczki z owocową sałatką

     Stokrotka
  • Racuchy z truskawkami na maślance

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z brukselką

     Stokrotka
  • Karkówka z piekarnika

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z żurawiną

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone w sosie koperkowym

     Stokrotka
  • Wegetariańska pizza

     Stokrotka
  • Waniliowe ciasteczka z marmoladą

     Stokrotka
  • Surówka z selera, jabłka i kukurydzy

     Stokrotka
  • Potrawka z kurczakiem o smaku gyrosa

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z nutką imbiru

     Stokrotka
  • Korzenne bajaderki z bakaliami

     Stokrotka
  • Surówka z czarnej rzepy

     Stokrotka
  • Pomarańczowy sernik z nutką piernika

     Stokrotka
  • Surówka z pora, jabłka i śliwek

     Stokrotka
  • Donaty z lukrem i kolorową posypką

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa z koncentratem pomidorowym

     Stokrotka
  • Kruche ślimaczki z dynią, orzechami i żurawiną

     Stokrotka
  • Udko z kurczaka duszone w warzywach

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z warzywami

     Stokrotka
  • Ciasto drożdżowe z konfiturą i jabłkami

     Stokrotka
  • Ciasto z rabarbarem na kefirze

     Stokrotka
  • Ciasto ze słonecznikiem

     Stokrotka
  • Dyniowe drożdżówki z serem

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe

     Stokrotka
  • Filety z karpia z kminkiem w panierce

     Stokrotka
  • Pyzy z kaszą jaglaną i mięsem

     Stokrotka
  • Waniliowe ciasteczka wyciskane z maszynki

     Stokrotka
  • Orzechowo-makowe rurki z kremem mascarpone

     Stokrotka
  • Torcik z adwokatowym kremem

     Stokrotka
  • Knedle z pokrzywami i wędliną

     Stokrotka
  • Ser twarogowy z pomidorami i szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Rogaliki nadziewane migdałową masą

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z marchewką i majonezem

     Stokrotka
  • Schab otulony ziołami

     Stokrotka
  • Migdałowe pralinki

     Stokrotka
  • Ciasteczka z jabłkami z nutką pomarańczy i kardamonu

     Stokrotka
  • Adwokatowy sernik w cynamonowym cieście

     Stokrotka
  • Ciasto ucierane z kropelkami czekoladowymi

     Stokrotka
  • Kolorowe kotleciki z papryką

     Stokrotka
  • Ciasto jabłkowo-śliwkowe z serem marcepanowym

     Stokrotka
  • Placuszki z jabłkami i ananasem

     Stokrotka
  • Puszysty sernik z czekoladową pianką

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w kalafiorze

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kaszą manną

     Stokrotka
  • Kolorowa surówka

     Stokrotka
  • Crumble z jabłkami, dynią i bananem

     Stokrotka
  • Sałatka z makreli w oleju

     Stokrotka
  • Kolorowa rolada z ajerkoniakowym kremem

     Stokrotka
  • Kuleczki z mięsa z oliwkami i papryką

     Stokrotka
  • Naleśniki z jarmużem, mięsem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Szarlotka z dynią i jabłkami

     Stokrotka
  • Sernik z pianką i musem jabłkowym

     Stokrotka
  • Drożdżówki ze śliwkami i rabarbarem

     Stokrotka
  • Surówka z selera i brukwi

     Stokrotka
  • Francuskie tulipany ze śliwkami i żurawiną

     Stokrotka
  • Makaron dyniowy zapiekany z mięsem i serem

     Stokrotka
  • Żołądki z kurczaka w sosie z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kapusta biała duszona z jabłkiem i pomidorami

     Stokrotka
  • Ciasto kruche z miodem i śliwkami

     Stokrotka
  • Ziemniaczane knedle z serem

     Stokrotka
  • Chleb z marchewką i suszonymi pomidorami

     Stokrotka
  • Ciasto z makiem pod bezową kołderką

     Stokrotka
  • Rukola z cebulą, papryką i oliwkami

     Stokrotka
  • Pizzerinki z mozzarellą

     Stokrotka
  • Chleb z dynią i ziarnami słonecznika

     Stokrotka
  • Pierogi z szynką, pomidorami i kukurydzą

     Stokrotka
  • Marchewka z fasolką szparagową

     Stokrotka
  • Ciasteczka dyniowe z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Rozgrzewająca zupa gulaszowa

     Stokrotka
  • Zupa z groszku z kukurydzą i warzywami

     Stokrotka
  • Knedle z kaszą jaglaną i serem

     Stokrotka
  • Torcik kakaowo-makowy z budyniowym kremem

     Stokrotka
  • Krokiety ziemniaczane z kolorowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Marchewkowe naleśniki z serem i warzywami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z marmoladą różaną i rabarbarem

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w sosie prowansalskim

     Stokrotka
  • Surówka z kiszonej kapusty z fioletową rzodkiewką

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty białej z patisonami

     Stokrotka
  • Pierogi z truskawkami i serem twarogowym

     Stokrotka
  • Pstrąg tęczowy z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z rukolą i bazylią

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Pierożki ze śliwkami

     Stokrotka
  • Pizza z mięsem i serem mozzarella

     Stokrotka
  • Rozgrzewający gulasz z fasolą

     Stokrotka
  • Aromatyczna marynata do ryb z grilla

     Stokrotka
  • Kapuśniak z mięsem i papryką

     Stokrotka
  • Pizza z przyprawą bałkańską

     Stokrotka
  • Ciasteczka owsiane z dynią

     Stokrotka
  • Dyniowo-cytrynowe ciasteczka z jabłkami

     Stokrotka
  • Sałatka z ryżu i gotowanego mięsa

     Stokrotka
  • Pączki z lukrem i skórką pomarańczową

     Stokrotka
  • Sałatka z mięsem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Ciasto z kremem, owocami i galaretką

     Stokrotka
  • Kluski na parze z pieczarkami

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa na wieprzowych żeberkach

     Stokrotka
  • Knedle z mięsem i kapustą

     Stokrotka
  • Gołąbki bez zawijania

     Stokrotka
  • Rosół wołowo-drobiowy z makaronem ryżowym

     Stokrotka
  • Kapusta z selerem i mieszanką kiełków

     Stokrotka
  • Chleb przenno-orkiszowy z ziarnami

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z dynią makaronową

     Stokrotka
  • Skrzydełka z grilla

     Stokrotka
  • Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Klopsiki wołowe z sosem pomidorowym

     Stokrotka
  • Racuchy jabłkowo-ananasowe

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty czerwonej z pomarańczą

     Stokrotka
  • Zupa z kaszą jęczmienną na żeberkach

     Stokrotka
  • Pierożki z cynamonowym serem

     Stokrotka
  • Kruche ciasteczka w trzech kolorach

     Stokrotka
  • Drożdżowe placuszki z dynią, jabłkami i aronią

     Stokrotka
  • Ciasteczka francuskie z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Ciasteczka francuskie z wiśniowym budyniem

     Stokrotka
  • Warzywne placuszki z żółtym serem

     Stokrotka
  • Pierogi z kapustą i grzybami

     Stokrotka
  • Buraki czerwone z chrzanem i kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Sałata z papryką i pomidorami

     Stokrotka
  • Potrawka z mięsa, warzyw i pieczarek

     Stokrotka
  • Ciasteczka ziemniaczano-serowe

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z marchewką i gruszką

     Stokrotka
  • Rogaliki z makiem z ciasta mrożonego

     Stokrotka
  • Kotleciki nadziewane jajkami

     Stokrotka
  • Sos ze świeżych grzybów

     Stokrotka
  • Marchewkowe placuszki ze śliwkami

     Stokrotka
  • Cukinia nadziewana wątróbkami i ryżem

     Stokrotka
  • Ciasto z mieszanką keksową

     Stokrotka
  • Kapusta kiszona zasmażana

     Stokrotka
  • Pszenny chlebek z ziarnami i cebulką

     Stokrotka
  • Warzywne placuszki

     Stokrotka
  • Sernik z awokado i winogronem

     Stokrotka
  • Zupa grzybowa z makaronem

     Stokrotka
  • Kakaowy torcik z kawową pianką

     Stokrotka
  • Naleśniki z kapustą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Orzechowe bajaderki z niespodzianką

     Stokrotka
  • Zupa jarzynowa z kaszą

     Stokrotka
  • Placuszki z ziemniaków i włoskiej kapusty

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka w miodzie

     Stokrotka
  • Udko w ketchupowo-musztardowej marynacie

     Stokrotka
  • Dwukolorowa chałka

     Stokrotka
  • Pasta do chleba z pieczarek

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z pomidorami i serem

     Stokrotka
  • Krokiety z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Murzynek piernikowy z marmoladą

     Stokrotka
  • Mleczny chlebek z ziarnami słonecznika

     Stokrotka
  • Kluski w wersji mini zapiekanek

     Stokrotka
  • Sałatka z kukurydzą i papryką

     Stokrotka
  • Pierniczki z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Sałatka z czerwoną fasolą

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z warzywami z rosołu

     Stokrotka
  • Sałatka z ciecierzycą i marynowanymi rydzami

     Stokrotka
  • Pomarańczowo-marchewkowe pancakes

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka nadziewany warzywami

     Stokrotka
  • Krokiety z jajeczno-pieczarkowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z gruszką

     Stokrotka
  • Makowiec na kruchym cieście

     Stokrotka
  • Racuchy z gruszkami i daktylami

     Stokrotka
  • Zielone pierożki z serem i cebulą

     Stokrotka
  • Dyniowe babeczki z poziomkami

     Stokrotka
  • Pizza z groszkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Surówka z czarnej rzepy i kapusty

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasto z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Kolorowa fasola w sosie pomidorowym

     Stokrotka
  • Fasolka szparagowa z papryką i dynią

     Stokrotka
  • Korzenne muffiny z owocami kaki

     Stokrotka
  • Uszka z białą kapustą

     Stokrotka
  • Krokiety z pieczarkami i warzywami

     Stokrotka
  • Spaghetti w sosie pomidorowym

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty białej z sosem czosnkowym

     Stokrotka
  • Rurki z orzechowo-czekoladowym kremem

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z bałkańską przyprawą

     Stokrotka
  • Pierogi z serem i gruszkami

     Stokrotka
  • Szynka peklowana i parzona

     Stokrotka
  • Kluseczki ziemniaczane z koperkiem

     Stokrotka
  • Szybki piernik

     Stokrotka
  • Placuszki z pieczarek, sera i dymki

     Stokrotka
  • Dyniowe rurki z orzechowym kremem

     Stokrotka
  • Pizza marchewkowa

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane ze smażoną cebulką

     Stokrotka
  • Uszka z grzybami

     Stokrotka
  • Kotleciki z kapusty włoskiej

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kapustą

     Stokrotka
  • Roszponka z papryką i kukurydzą

     Stokrotka
  • Ziemniaczano-szpinakowe knedle z pieczarkami

     Stokrotka
  • Naleśniki z mięsem i kapustą pekińską

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z papryką i serem feta

     Stokrotka
  • Chleb z ziarnami na kefirze

     Stokrotka
  • Leczo z patisonów i papryki

     Stokrotka
  • Makaron z mielonym mięsem i żółtym serem

     Stokrotka
  • Drożdżowe ciasto z jeżynami

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasteczka z czekoladą

     Stokrotka
  • Krokiety z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Ryba w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Śmietankowy sernik z granatem

     Stokrotka
  • Precelki pomarańczowo-rumowe

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka zapiekany z serem

     Stokrotka
  • Filet z karpia z boczniakami

     Stokrotka
  • Zielone kluski z ciasta ziemniaczanego

     Stokrotka
  • Kuleczki kokosowe z migdałami

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z marchewką i koperkiem

     Stokrotka
  • Gulasz wieprzowy z kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Kotleciki ze szczypiorkiem czosnkowym

     Stokrotka
  • Potrawka z fasolki szparagowej

     Stokrotka
  • Sałatka warzywna z jogurtem

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z groszkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Pierogi z mąki razowej z borówkami

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z jajkami i ogórkiem

     Stokrotka
  • Ciasteczka szachownice

     Stokrotka
  • Korzenne choinki z trzech rodzajów mąki

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z omletem i papryką

     Stokrotka
  • Sałatka z wędzonej makreli z papryką

     Stokrotka
  • Mini kotleciki w cieście z żółtym serem

     Stokrotka
  • Sałatka jarzynowa z rydzami

     Stokrotka
  • Surówka z czerwonej kapusty z selerem

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczano-dyniowe z bakaliami i śliwkami

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Ciasteczka kokosowo-kakaowe z kardamonem

     Stokrotka
  • Surówka z czerwonej kapusty z dynią

     Stokrotka
  • Wytrawne tarteletki z sałatką

     Stokrotka
  • Pierożki z kiszoną kapustą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z warzywami

     Stokrotka
  • Ciasteczka z dynią

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w pikantnej marynacie

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczano-dyniowe z truskawkami

     Stokrotka
  • Kolorowe placuszki z kurczaka

     Stokrotka
  • Podudzia z kurczaka nadziewane pieczarkami

     Stokrotka
  • Jabłka zapiekane z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Ryż z musem truskawkowym i jogurtem

     Stokrotka
  • Wątróbki z kurczaka w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z kolorowym nadzieniem

     Stokrotka
  • Sałatka z mozzarellą i oliwkami

     Stokrotka
  • Miodowo-korzenne motylki

     Stokrotka
  • Rolada z kurczaka z omletem i parówką

     Stokrotka
  • Pierogi z poziomkami i śmietaną

     Stokrotka
  • Ryba w aromatycznej marynacie

     Stokrotka
  • Kotlety mielone z tartym ziemniakiem

     Stokrotka
  • Drożdżówki ze śliwkami i kruszonką

     Stokrotka
  • Marcepanowy sernik z musem mango i wiśniami

     Stokrotka
  • Bułeczki z powidłami w sezamie

     Stokrotka
  • Knedle z mąką ryżową

     Stokrotka
  • Migdałowo-kakaowe misie

     Stokrotka
  • Torcik serowo-makowy

     Stokrotka
  • Pizza z brokułami i pieczarkami

     Stokrotka
  • Francuskie krążki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Ćwiartka z kurczaka pieczona z jabłkami

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z papryką i fasolką

     Stokrotka
  • Jagodzianki z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Pierogi z kiszoną kapustą i papryką

     Stokrotka
  • Rolada ziemniaczana z warzywami

     Stokrotka
  • Babeczki z marmoladą różaną

     Stokrotka
  • Puree ziemniaczane zapiekane

     Stokrotka
  • Pierogi z kaszą jaglaną i pieczarkami

     Stokrotka
  • Pierogi z jeżynami i orzeszkami

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami i marchewką

     Stokrotka
  • Jabłka pieczone z dynią i orzechami

     Stokrotka
  • Aromatyczne pączki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Miodowe rogaliki z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Kotlety z kaszą jaglaną i pieczarkami

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką

     Stokrotka
  • Złociste pierogi z ziemniakami

     Stokrotka
  • Ciasto miodowo-piernikowe

     Stokrotka
  • Mielone z boczniakami

     Stokrotka
  • Barszcz czerwony z chrzanem

     Stokrotka
  • Leczo z groszkiem, cukinią i pomidorami

     Stokrotka
  • Sałatka z marynowanym czosnkiem i patisonami

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

     Stokrotka
  • Kotlety ziemniaczane z pestkami dyni

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w aromatycznej marynacie

     Stokrotka
  • Koktajle warzywno-owocowe

     Stokrotka
  • Zupa jarzynowa z zielonym groszkiem

     Stokrotka
  • Sałatka z rukoli, pomidorów i jajek

     Stokrotka
  • Kotleciki ziemniaczano-serowe z pieczarkami

     Stokrotka
  • Schab w klasycznej przyprawie

     Stokrotka
  • Drożdżowe koperty z jabłkami i cynamonem

     Stokrotka
  • Kokosowe rogaliki z powidłami

     Stokrotka
  • Gulasz wieprzowy z pieczarkami i kalafiorem

     Stokrotka
  • Sałatka z kabanosami i ciecierzycą

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty ze śliwkami

     Stokrotka
  • Ciasto z kremem i biszkoptami

     Stokrotka
  • Kruche cynamonki z pomarańczową skórką

     Stokrotka
  • Drożdżówki z borówkami amerykańskimi

     Stokrotka
  • Chleb z żurawiną i ziarnami

     Stokrotka
  • Przystawka z ciasta francuskiego

     Stokrotka
  • Pizzerinki z ciasta francuskiego

     Stokrotka
  • Bigos z dodatkiem cukinii

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe ze szpinakiem i papryką

     Stokrotka
  • Placki z cukinii

     Stokrotka
  • Surówka z selera, kukurydzy i rzodkiewki

     Stokrotka
  • Ciasto miodowe z dynią

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane z borówkami

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe z galaretką

     Stokrotka
  • Zupa z papryką i ziemniakami

     Stokrotka
  • Placuszki z warzyw i mięsa

     Stokrotka
  • Soczysty schab z piekarnika

     Stokrotka
  • Kolorowa surówka do obiadu

     Stokrotka
  • Pomarańczowe babeczki w dwóch kolorach

     Stokrotka
  • Ciasto serowo-makowe w rumowym cieście

     Stokrotka
  • Brukiew z marchewką do obiadu

     Stokrotka
  • Miodowe ciasto z makiem i musem brzoskwiniowym

     Stokrotka
  • Rumowo-czekoladowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Torcik z serem i kremem mascarpone

     Stokrotka
  • Karkówka z musztardą i pieprzem ziołowym

     Stokrotka
  • Szybkie chruściki karnawałowe

     Stokrotka
  • Rukola z pomidorkami i mozzarellą

     Stokrotka
  • Kolorowe ciasto z serem

     Stokrotka
  • Sałatka z brokuła z kiełkami rzodkiewki

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska duszona z pieczarkami

     Stokrotka
  • Marchewkowe knedle ze śliwkami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w pomarańczach

     Stokrotka
  • Ciasteczka migdałowe

     Stokrotka
  • Chleb pszenno-kukurydziany z ziarnami

     Stokrotka
  • Naleśniki z ziemniaczanym farszem

     Stokrotka
  • Placuszki gruszkowo-śliwkowe

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z dynią, jabłkiem i bazylią

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni

     Stokrotka
  • Ślimaczki drożdżowe z makiem i kruszonką

     Stokrotka
  • Dwukolorowa, słodka chałka

     Stokrotka
  • Aromatyczne mięso z kurczaka

     Stokrotka
  • Marchewkowe cebularze z siemieniem lnianym

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z selerem

     Stokrotka
  • Pizza z patelni z włoską przyprawą

     Stokrotka
  • Rogaliki z marcepanem

     Stokrotka
  • Knedle z mąki kukurydzianej

     Stokrotka
  • Ekspresowa przystawka z ciasta filo

     Stokrotka
  • Kapusta biała z rukolą i dynią makaronową

     Stokrotka
  • Babka w trzech kolorach

     Stokrotka
  • Karpatka z czekoladowym kremem

     Stokrotka
  • Kolorowa babka z białek.

     Stokrotka
  • Surówka z selera i gruszki

     Stokrotka
  • Drożdżowa makówka

     Stokrotka
  • Mini pizze z tartą marchewką z patelni

     Stokrotka
  • Miodownik z nutką kardamonu i kokosu

     Stokrotka
  • Omlet z pieczarkami i kukurydzą

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Buraczki czerwone z jabłkiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z rzodkiewką

     Stokrotka
  • Knedle ziemniaczane z pieczarkami

     Stokrotka
  • Kalafior z żółtym serem i pestkami granatu

     Stokrotka
  • Bakaliowe bajaderki z nutką piernika

     Stokrotka
  • Bigos z kapusty kiszonej i włoskiej

     Stokrotka
  • Pierogi z kaszą i pieczarkami

     Stokrotka
  • Expresowa surówka z brukwi

     Stokrotka
  • Rogaliki z różaną marmoladą

     Stokrotka
  • Dżem śliwkowy z jabłkami

     Stokrotka
  • Drożdżówki z jeżynami i pomarańczową kruszonką

     Stokrotka
  • Placki warzywno-mięsne

     Stokrotka
  • Kuleczki ziemniaczane z mazzarellą

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z burakami

     Stokrotka
  • Zupa warzywna z fasolą i kukurydzą

     Stokrotka
  • Knedle podwójnie ziemniaczane

     Stokrotka
  • Skrzydełka z kurczaka z imbirową nutką

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka marynowne

     Stokrotka
  • Chleb pszenno-gryczany

     Stokrotka
  • Kluseczki serowe z nasionami chia

     Stokrotka
  • Drobiowe roladki z warzywami

     Stokrotka
  • Mięso z łopatki pieczone w przyprawach

     Stokrotka
  • Kotleciki z cielęciny z parmezanem

     Stokrotka
  • Placki z brukwią

     Stokrotka
  • Sałatka z patisonami, papryką i pieczarkami

     Stokrotka
  • Pizza na maślance

     Stokrotka
  • Surówka z jarmużu i cykorii

     Stokrotka
  • Marchewkowy chlebek z żurawiną i słonecznikiem

     Stokrotka
  • Kakaowe muffinki z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Sałatka z kalafiora z żółtym serem

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Boczek pieczony w przyprawach

     Stokrotka
  • Sałatka z brokuła z oliwkami i papryką

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka w soku z pomarańczy

     Stokrotka
  • Kakaowe muffinki z serkiem

     Stokrotka
  • Waniliowe placuszki drożdżowe

     Stokrotka
  • Filety z kurczaka nadziewane

     Stokrotka
  • Szybka sałatka z pora i jajek

     Stokrotka
  • Biszkopt z musem jabłkowym i kremem

     Stokrotka
  • Gołąbki bez zawijania z kaszą i jarmużem

     Stokrotka
  • Miodownik z musem jabłkowo-dyniowym

     Stokrotka
  • Biała surówka do obiadu

     Stokrotka
  • Jesienne ciasto ze śliwkami

     Stokrotka
  • Kakaowe ciasto z waniliowym serem

     Stokrotka
  • Złociste drożdżówki z dynią, jabłkiem i rabarbarem

     Stokrotka
  • Mini naleśniki z mąki pełnoziarnistej

     Stokrotka
  • Zupa z dyni z nutką imbiru

     Stokrotka
  • Kasza jaglana z malinami i czekoladą

     Stokrotka
  • Gołąbki z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Marchewkowe rogaliki z marmoladą różaną

     Stokrotka
  • Zupa pomidorowa z oliwkami

     Stokrotka
  • Makaron fussili z mięsem i warzywami

     Stokrotka
  • Waniliowe muffinki z czekoladą

     Stokrotka
  • Mielone z warzywami i fasolą

     Stokrotka
  • Gulasz z czerwoną fasolą

     Stokrotka
  • Surówka z selera i rzodkiewki

     Stokrotka
  • Pizza ziołowa z szynką i ogórkami

     Stokrotka
  • Mięso wieprzowe z kaszą w liściach kapusty

     Stokrotka
  • Rogaliki miodowo-cynamonowe z jabłkami

     Stokrotka
  • Ziemniaki z woka z omletem

     Stokrotka
  • Kluski na parze z jogurtem i jeżynami

     Stokrotka
  • Gulasz z warzywami

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej i rzepy

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z kukurydzą i jabłkami

     Stokrotka
  • Roszponka z migdałami

     Stokrotka
  • Jesienne ciasteczka z orzechami

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty, papryki i kukurydzy

     Stokrotka
  • Serowo-ziemniaczane kluseczki

     Stokrotka
  • Babeczki z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Mini pierożki z grzybami i kapustą

     Stokrotka
  • Kotlety z jarmużem i serem feta

     Stokrotka
  • Ciasteczka plecione z cytrynową nutką

     Stokrotka
  • Zupa dyniowo-paprykowa

     Stokrotka
  • Placuszki z serem i owocami kaki

     Stokrotka
  • Dyniowo-korzenne ciasteczka

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią makaronową

     Stokrotka
  • Dwukolorowe babeczki z rabarbarem

     Stokrotka
  • Placki z kurczaka z majonezem

     Stokrotka
  • Ziemniaki pieczone razem z kurczakiem

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z czosnkiem w oleju

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone w płatkach kukurydzianych

     Stokrotka
  • Kakaowa tarta z budyniem i owocami

     Stokrotka
  • Kalafior pod kołderką z bułki tartej

     Stokrotka
  • Zupa krem z dyni i jabłek

     Stokrotka
  • Kakaowo-cynamonowe ciasteczka z migdałowym lukrem

     Stokrotka
  • Sałatka śledziowa z papryką i rydzami

     Stokrotka
  • Udka marynowane w sosie sojowym

     Stokrotka
  • Zupa kalafiorowa z pieczarkami

     Stokrotka
  • Mini oberżynki nadziewane kaszą i żurawiną

     Stokrotka
  • Ciasto biszkoptowe z kremem bananowym

     Stokrotka
  • Wegetariańskie leczo

     Stokrotka
  • Ciasto korzenne z serową wkładką

     Stokrotka
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami

     Stokrotka
  • Kawowo-pomarańczowe ciasteczka

     Stokrotka
  • Waniliowo-marchewkowe gofry

     Stokrotka
  • Sałatka z ryżu i pieczonego mięsa

     Stokrotka
  • Wątróbki z warzywami i jabłkiem

     Stokrotka
  • Ciasteczka z musli i orzechami

     Stokrotka
  • Kotleciki z ryżem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Łosoś grillowany w warzywach

     Stokrotka
  • Pierogi z truskawkami

     Stokrotka
  • Surówka z marchewki i brzoskwiń

     Stokrotka
  • Jajka faszerowane w zielonych koszulkach

     Stokrotka
  • Marchewkowo-dyniowe cebularze

     Stokrotka
  • Expresowa surówka z marchewki i rzepy

     Stokrotka
  • Udka z kurczaka w pikantnym cieście

     Stokrotka
  • Uszka z grzybami inaczej

     Stokrotka
  • Jajka nadziewane sałatką śledziową

     Stokrotka
  • Waniliowe muffiny z rabarbarem

     Stokrotka
  • Kasza jaglana z owocami i cynamonem

     Stokrotka
  • Sałatka jajeczna z chrzanem

     Stokrotka
  • Roladki z papryką i szparagami

     Stokrotka
  • Mieszanka sałat z rzodkiewką i żurawiną

     Stokrotka
  • Mielone w krążkach cukinii

     Stokrotka
  • Ciasto z rabarbarem i pianką

     Stokrotka
  • Szpinakowe naleśniki z ziemniaczanym farszem

     Stokrotka
  • Puszyste naleśniki z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią

     Stokrotka
  • Gofry ze śmietaną i truskawkami

     Stokrotka
  • Bułeczki z kruszonką i serkiem mascarpone

     Stokrotka
  • Makowo-serowe ciasto z wiśniową galaretką

     Stokrotka
  • Ciasto drożdżowe z suszonymi owocami

     Stokrotka
  • Waniliowo maślane bułeczki z kruszonką

     Stokrotka
  • Surówka z białej kapusty z oliwkami

     Stokrotka
  • Surówka z kapusty pekińskiej z bananami

     Stokrotka
  • Ciasto z budyniem i rabarbarem

     Stokrotka
  • Kapusta biała z koncentratem pomidorowym

     Stokrotka
  • Dyniowe krokiety z pieczarkami

     Stokrotka
  • Mleczny deser z truskawkami

     Stokrotka
  • Filet z kurczaka z papryką w sosie

     Stokrotka
  • Cebulowe pizzerinki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Dynia makaronowa zapiekana z jajkami

     Stokrotka
  • Fasolka z kukurydzą w sosie pomidorowym

     Stokrotka
  • Kolorowa boćwina z fasolką szparagową

     Stokrotka
  • Roladki z gotowanym mięsem i marchewką

     Stokrotka
  • Pizza z kurczakiem i kukurydzą

     Stokrotka
  • Kolorowe placuszki z gotowanego mięsa

     Stokrotka
  • Waniliowe pancakes

     Stokrotka
  • Pierniczki pszenno-orkiszowe

     Stokrotka
  • Szybkie placki z borówkami

     Stokrotka
  • Babeczki kakaowe z kremem i mandarynkami

     Stokrotka
  • Kolorowy sernik

     Stokrotka
  • Placuszki z kurczaka z kukurydzą

     Stokrotka
  • Kolorowe mini pizze

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z dynią i szczypiorkiem

     Stokrotka
  • Chleb razowy z ziarnami

     Stokrotka
  • Miodowe pierniczki zaparzane

     Stokrotka
  • Cytrynowe muffiny z ananasem

     Stokrotka
  • Surówka z pora i kukurydzy

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe zapiekane z warzywami

     Stokrotka
  • Roladki z kaszą jaglaną

     Stokrotka
  • Buraczki czerwone słodko-kwaśne

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka w warzywnym sosie

     Stokrotka
  • Migdałowe ciasteczka z konfiturą różaną

     Stokrotka
  • Dyniowe drożdżówki z borówkami i rabarbarem

     Stokrotka
  • Rumowe trufelki z herbatników

     Stokrotka
  • Pikantne placki z pieczarkami

     Stokrotka
  • Racuszki ziemniaczane z jabłkami

     Stokrotka
  • Orzechowo-kakaowe ciasteczka kręcone

     Stokrotka
  • Sałata lodowa z jabłkiem i groszkiem

     Stokrotka
  • Wiosenna surówka

     Stokrotka
  • Ryż z musem truskawkowym

     Stokrotka
  • Marchewkowo-kokosowe gofry

     Stokrotka
  • Zupa fasolowa zasmażana

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane na drożdżach

     Stokrotka
  • Ciasteczka kakaowe z rumową masą

     Stokrotka
  • Rurki z kremem śmietankowym

     Stokrotka
  • Surówka z cykorią i papryką

     Stokrotka
  • Kotlety schabowe z warzywami i serem

     Stokrotka
  • Kluski z serem, borówkami i wanilią

     Stokrotka
  • Pierniczki w czekoladzie

     Stokrotka
  • Truskawkowa fantazja w środku zimy

     Stokrotka
  • Wegetariańskie leczo z dynią

     Stokrotka
  • Pierogi z serem i bananami

     Stokrotka
  • Knedle z jarmużem i serem feta

     Stokrotka
  • Pączki z budyniem waniliowym

     Stokrotka
  • Sos z suszonych grzybów

     Stokrotka
  • Wigilijne pierożki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Zapiekanka z ziemniaków i dyni

     Stokrotka
  • Ziołowe ślimaczki

     Stokrotka
  • Surówka z dyni i sałaty lodowej

     Stokrotka
  • Surówka z pora z suszoną żurawiną

     Stokrotka
  • Pyszna chałka z kruszonką

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto z makiem i serkiem

     Stokrotka
  • Knedle z jabłkami i cynamonem

     Stokrotka
  • Kopytka ziemniaczane z otrębami

     Stokrotka
  • Placki ziemniaczane z czerwonymi burakami

     Stokrotka
  • Rosół z kury z tortellini

     Stokrotka
  • Klopsy z ryżem i warzywami

     Stokrotka
  • Orzechowe ciasteczka z cynamonem

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z kalafiorem i jarmużem

     Stokrotka
  • Kakaowy biszkopt z masą kokosową

     Stokrotka
  • Udko nadziewane brukselką

     Stokrotka
  • Szybkie ciasto z borówkami

     Stokrotka
  • Naleśniki z gotowanym mięsem

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami i skórką pomarańczową

     Stokrotka
  • Muffiny kakaowe z budyniem

     Stokrotka
  • Mielone z serem twarogowym

     Stokrotka
  • Zakręcone drożdżówki z marmoladą i kruszonką

     Stokrotka
  • Jabłka w cieście dyniowym

     Stokrotka
  • Kotleciki z ryżu i jajek

     Stokrotka
  • Bajaderki z suszonymi śliwkami

     Stokrotka
  • Dyniowe ciasto z kremem

     Stokrotka
  • Dyniowe racuchy z jabłkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mięsno-warzywne

     Stokrotka
  • Sałatka brokułowa w sosie musztardowym

     Stokrotka
  • Pierogi z mięsem i kapustą

     Stokrotka
  • Ciasto kruche z jabłkowo-różanym musem

     Stokrotka
  • Pikantne mięso z kurczaka

     Stokrotka
  • Mix sałat z żurawiną i serem pleśniowym

     Stokrotka
  • Ziołowa tortilla z warzywami i mięsem

     Stokrotka
  • Kakaowe gofry

     Stokrotka
  • Exspresowa surówka z marchewki i kiwi

     Stokrotka
  • Dyniowe cynamonki z orzechami

     Stokrotka
  • Racuchy z jabłkami z mąki pełnoziarnistej

     Stokrotka
  • Kapusta pekińska z żurawiną i pestkami dyni

     Stokrotka
  • Sałatka z czerwoną fasolką

     Stokrotka
  • Czosnkowy chlebek z ziarnami

     Stokrotka
  • Mięso z kurczaka z tymiankiem i cytryną

     Stokrotka
  • Ćwiartka z kurczaka w miodzie i musztardzie

     Stokrotka
  • Ciasto ze śliwkami i kruszonką

     Stokrotka
  • Sałatka z pomidorami i papryką

     Stokrotka
  • Kokosowe racuchy z brzoskwiniami

     Stokrotka
  • Szpinakowe cebularze

     Stokrotka
  • Chleb pszenno-gryczany

     Stokrotka
  • Kotlety z kaszy gryczanej z pieczarkami

     Stokrotka
  • Mięso wieprzowe w sosie z fasolką perłową

     Stokrotka
  • Dyniowe gofry z nutką pomarańczy

     Stokrotka
  • Potrawka z kurczaka z kiszonymi ogórkami

     Stokrotka
  • Roladki wieprzowe z pieczarkami

     Stokrotka
  • Pierogi z jabłkami

     Stokrotka
  • Kotleciki mielone z ryżem i pieczarkami

     Stokrotka
  • Rukola z żurawiną i owocami granatu

     Stokrotka
Zobacz więcej przepisów
Nikita
Nikita powiedział/a:
smaczna i kolorowa surówka
11.02.2020, godz. 15:29
gosia56
gosia56 powiedział/a:
dobra
11.02.2020, godz. 20:11
Stokrotka
Stokrotka powiedział/a:
Dziękuję za opinie ;)
24.02.2020, godz. 12:30
H A B I B I  ☺
H A B I B I ☺ powiedział/a:
Zawsze można coś wartościowego przemycic w takiej surowce kolorowej.
02.10.2020, godz. 16:33

Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.

Zaloguj się przez serwisy społecznościowe:

Zaloguj się do serwisu:

Nie masz jeszcze konta?

rejestruj mnie

Przepisy:
Polecane

Czekoladowe babeczki z buraczanym lukrem

Czekoladowe babeczki z buraczanym lukrem

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
12 18 30 min
Konfitura bez cukru z czerwonej cebuli

Konfitura bez cukru z czerwonej cebuli

Barbara Strużyna
8 10 65 min
Wegański bigos sylwestrowy

Wegański bigos sylwestrowy

wegeweda
6 8 180 min
Libańska sałatka tabbouleh

Libańska sałatka tabbouleh

wegeweda
9 7 25 min
Wegańska czekolada bez cukru

Wegańska czekolada bez cukru

Barbara Strużyna
9 7 25 min
Smalec z fasoli ze skwarkami

Smalec z fasoli ze skwarkami

wegeweda
7 6 30 min
Wegański domek z piernika

Wegański domek z piernika

Zuzanna Wiśniewska
10 14 180 min
Sałatka warstwowa “pod pierzynką”

Sałatka warstwowa “pod pierzynką”

wegeweda
8 6 60 min
Cebulowe niespodzianki

Cebulowe niespodzianki

Dorota Woźniak - Twins Pot
24 23 120 min
wróć na górę strony
Patronem serwisu jest Bioplanet
  • Jak zacząć
    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy
    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły
    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni
    • Dorota Wdowińska - Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • gotujwstylueko.pl
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności
    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Konkursy!
    • Kontakt
    • FAQ / pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Polityka plików cookie
Created by emabe.pl
Serwis internetowy gotujwstylueko.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności. rozumiem

Czy rejestracja jest konieczna do korzystania z zasobów serwisu?

Nie, nie jest konieczna. Użytkownicy niezarejstrowani w serwisie mają swobodny dostęp do przepisów, artykułów, komentarzy i innych treści zamieszczonych w serwisie - nie mogą ich jednak dodawać. Tylko zarejestrowany Użytkownik serwisu może dodać własny przepis, napisać komentarz lub artykuł (w tym wypadku konieczny będzie kontakt z Administratorem). Ponadto zarejestrowani Użytkownicy mają możliwość grupowania ulubionych przepisów i tekstów, biorą udział w Rankingu punktowym i wreszcie - mają możliwość wymiany zdobytych punktów na nagrody.

Gdzie mogę znaleźć Regulamin serwisu?

Regulamin serwisu www.gotujwstylueko.pl.

Dlaczego nie mogę się zalogować?

Najczęstsze przyczyny problemów z logowaniem:

1. Czy konto w serwisie zostało aktywowane? W mailu potwierdzającym rejestrację w serwisie znajduje się link aktywacyjny - logowanie do serwisu będzie możliwe dopiero po kliknięciu tego linku i aktywowaniu konta.

2. Czy podczas wpisywania hasła był wciśnięty Caps Lock? System rozróżnia małe i duże litery w haśle, dlatego klawisz Caps Lock musi być wyłączony w trakcie wpisywania hasła.

3. Czy wpisane hasło było prawidłowe? Jeżeli nie pamiętasz hasła użytego przy rejestracji w serwisie, można użyć przycisku "Reset hasła", który znajduje się poniżej okna logowania.

W jaki sposób mogę się wylogować z serwisu?

Wystarczy kliknąć na symbol otwartych drzwi znajdujący się w prawym górnym rogu ekranu (na belce z danymi zalogowanego Użytkownika).

Jak mogę szybko dotrzeć do interesujących mnie treści w serwisie?

Serwis wyposażony został w dwie wyszukiwarki:

- wyszukiwarka ogólna na belce menu głównego - przeszukuje wszystkie treści w serwisie (przepisy, artykuły, newsy, porady), szuka zadanej frazy zarówno w tytule, jak i w treści,

- wyszukiwarka przepisów na stronie Przepisy - szuka zadanej frazy w nazwie i w składnikach, dodatkowo wyposażona została w filtry.

Jak mogę usunąć przepis z ulubionych?

Wystarczy otworzyć zakładkę Polubione i znaleźć przepis (lub inny wpis), który ma być usunięty z ulubionych. Następnie klikamy na ikonkę serca (tę samą, która służy do polubienia) i gotowe - przepis powinien zniknąć z zakładki Polubione.

Jak mogę skomentować przepis?

Przepisy mogą komentować wyłącznie zalogowani Użytkownicy. Wystarczy kliknąć na ikonkę dymku dialogowego, która znajduje się zawsze poniżej przepisu (obok ikonki serca).

Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów na koncie?

Użytkownik ma do dyspozycji 2 sposoby prezentacji zgromadzonych na swoim Koncie punktów:

- Całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika (wraz z punktami wymienionymi już na Nagrody) dostępna jest w Profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie) oraz w Rankingu.

- Aktualna liczba punktów dostępnych do wymiany na nagrody (całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika pomniejszona o punkty już wymienione na Nagrody) dostępna jest w profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie).

W jaki sposób mogę wymienić punkty na nagrody?

Wystarczy odwiedzić zakładkę Nagrody i wybrać jedną z nagród (jeżeli pozwala na to stan punktów można wybrać wiele nagród). Następnie należy wybrać sposób dostarczenia przesyłki (możliwy jest odbiór osobisty w najbliższym sklepie ekologicznym lub usługa Poczty Polskiej).