Farfalle na bogato
StokrotkaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: gluten, mięso, soja, pszenica, drób
Składniki:
pieczarki - 20-25 dag
cukinia zielona młoda - 1 szt.
papryka czerwona - 0,5 szt.
papryka żółta - 0,5 szt.
pierś z kurczaka pieczona - 1 szt.
czosnek - 1 ząbek
papryczka chilli - 0,5 szt.
olej - 3 łyżki
sos sojowy ciemny - 1 łyżka
pieprz, sól do smaku
Dodatkowe informacje:
Makaron z warzywami, pieczonym mięsem z kurczaka i pieczarkami jest sycący i bardzo smaczny. Danie warte polecenia.Sposób przygotowania:
Przygotowane warzywa podsmażyć na rozgrzanym oleju.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.