![Sałatka z ciecierzycą i marynowanymi rydzami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-02/13612-photo-main.jpg)
Sałatka z ciecierzycą i marynowanymi rydzami
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: jajka, mięso, strączkowe, cytrusy, wieprzowina
Składniki:
marchewka ugotowana - 1 szt.
marynowane rydze - 0,5 szklanki
ciecierzyca ugotowana - 0,5 szklanki
cebula czerwona - 0,5 szt.
polędwica sopocka - 5-10 dag
musztarda - 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
sok z cytryny do smaku
Dodatkowe informacje:
Sałatka z marynowanymi rydzami, wędliną i ciecierzycą jest szybka do przygotowania, bardzo smaczna i sycąca.Sposób przygotowania:
Przygotowane składniki na sałatkę umieścić w misce, wsypać ciecierzycę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.