Sałatka z ciecierzycą i marynowanymi rydzami
StokrotkaRodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: jajka, mięso, strączkowe, cytrusy, wieprzowina
Składniki:
marchewka ugotowana - 1 szt.
marynowane rydze - 0,5 szklanki
ciecierzyca ugotowana - 0,5 szklanki
cebula czerwona - 0,5 szt.
polędwica sopocka - 5-10 dag
musztarda - 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
sok z cytryny do smaku
Dodatkowe informacje:
Sałatka z marynowanymi rydzami, wędliną i ciecierzycą jest szybka do przygotowania, bardzo smaczna i sycąca.Sposób przygotowania:
Przygotowane składniki na sałatkę umieścić w misce, wsypać ciecierzycę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.