Kokosowe ciasteczka z marchewką i bakaliami
StokrotkaRodzaj posiłku: ciasta, desery, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, cytrusy, pszenica, owies
Składniki:
mąka kokosowa - 0,5 szklanki
płatki owsiane - 0,5 szklanki
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
jajka - 2 szt.
cukier - 0,5 szklanki
olej z rzepaku i lnu z aromatem masła - 2/3 szklanki
marchewka - 15 dag
skórka pomarańczowa kandyzowana - 2-3 łyżki
bakalie (daktyle, rodzynki, orzechy i suszona żurawina) - 2/3 szklanki
wiórki kokosowe - 3 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.