![Zielony koktajl warzywno - owocowy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-03/13789-photo-main.jpg)
Zielony koktajl warzywno - owocowy
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: cytrusy
Składniki:
jarmuż - 1/2 garści
banan - 1 szt.
kiwi - 1 szt.
seler naciowy łodyga - 1 szt.
woda niegazowana - 1 szklanka
Sposób przygotowania:
Pomarańczę myjemy, obieramy ze skórki i dzielimy na cząstki.
Łodygę selera naciowego płuczemy pod bieżącą wodą a następnie kroimy w mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera włożyć oczyszczoną roszponkę oraz jarmuż , dodać seler naciowy oraz przygotowane owoce.
Wszystko zmiksować aż powstanie gładki jednolity koktajl.
Na koniec dodać szklankę wody niegazowanej i wymieszać.
Podawać zaraz po przygotowaniu z dodatkiem kostek lodu.
Udekorować listami selera naciowego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.