Leczo z kalafiorem i bakłażanem
RenixxRodzaj posiłku: jednogarnkowe
Kuchnia (region): polska, węgierska
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, wieprzowina
Składniki:
bakłażan - 1 szt.
cukinia żółta - 1 szt.
cukinia zielona - 1 szt.
papryka czerwona - 1 szt.
papryka fioletowa - 1 szt.
cebula - 1 szt.
koncentrat pomidorowy - 3 łyżki
kiełbasa - 70 dag
czosnek - 2 ząbki
oliwa - 2 łyżki
chili - szczypta
Sól, pieprz, cukier - do smaku
Sposób przygotowania:
Do papryki wsypać pokrojoną w kostkę cukinię i bakłażan, poddusić. Na drugiej patelni podsmażyć pokrojoną w pół krążki kiełbasę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.