![Kotlety nadziewane kalarepą i papryką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7237-photo-main.jpg)
Kotlety nadziewane kalarepą i papryką
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, grzyby, pszenica, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
czosnek - 1 ząbek
kalarepka młoda - 2 szt.
cebula czerwona - 1/2 szt.
papryka czerwona i zielona - 1/4 szt.
pieczarki - 2-3 szt.
masło - 1 łyżka
pieprz do smaku
mąka pszenna trochę
jajko - 1 szt.
płatki kukurydziane trochę
oliwa trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.