Ciasteczka kokosowe z marmoladą
RenixxRodzaj posiłku: ciasta, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, cytrusy, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
masło - 15 dag
żółtka - 2 szt.
cukier puder - 10 dag
śmietana gęsta - 1-2 łyżka
wiórki kokosowe - 1 szklanka
aromat śmietankowy do smaku
marmolada - 1/2 szklanki
lukier biały
cukier puder - 10 dag
sok z cytryny - 2 łyżki
Dodatkowe informacje:
Ciasteczka można przekładać marmoladą z dodatkiem konfitury z płatków róży.Sposób przygotowania:
Lukier
Cukier puder utrzeć z sokiem z cytryny.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.