![Roladki z pieczarkami i boczkiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-08/8409-photo-main.jpg)
Roladki z pieczarkami i boczkiem
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, soja, grzyby, pszenica, wołowina, nabiał krowi
Składniki:
musztarda - 2-3 łyżki
czosnek - 3 ząbki
boczek parzony - 15 dag
cebula - 1 szt.
pieczarki - 15 dag
ogórki kiszone - 2 szt.
oliwa - 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
liść laurowy - 1 szt.
śmietana - 1 łyżka
mąka pszenna - 1 łyżka
papryka słodka mielona - 1 łyżeczka
Dodatkowe informacje:
Roladki z mięsa wołowego z pieczarkami i boczkiem są wyśmienite. Wspaniale smakują z kluskami, sosem i modrą kapustą lub dowolną surówką.Sposób przygotowania:
Powstały podczas duszenia sos połączyć ze śmietaną wymieszaną z mąką i papryką, zagotować.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.