![Kapusta pekińska z pomidorami i kukurydzą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-02/15165-photo-main.jpg)
Kapusta pekińska z pomidorami i kukurydzą
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: jajka, strączkowe
Składniki:
pomidory - 2 szt.
ogórki kiszone - 2 szt.
groszek konserwowy - 1/2 szklanki
koperek siekany trochę
majonez - 4-5 łyżki
Sposób przygotowania:
Ogórka pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, wsypać osączoną z zalewy kukurydzę, groszek, dodać majonez, koperek i wymieszać. Podawać do obiadu.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.