Ciasto makowo-serowe z musem z brzoskwiń
RenixxRodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
masło - 15 dag
żółtka - 2 szt.
cukier puder - 15-20 dag
jajka - 5 szt.
mąka ziemniaczana - 2 łyżki
kasza manna - 1 łyżka
cukier waniliowy - 2 łyżki
aromat pomarańczowy - 1/2 łyżeczki
jabłko - 1 szt.
brzoskwinie w puszce - 1 słoik
twaróg - 80 dag
cukier - 15-20 dag
galaretka brzoskwiniowa - 1 opakowanie
żelatyna - 2 łyżeczki
sól szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.