![Wegetariańskie kotlety z kapusty pekińskiej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-12/17684-photo-main.jpg)
Wegetariańskie kotlety z kapusty pekińskiej
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, soja, pszenica
Składniki:
cebula - 1 szt.
czosnek - 1 ząbek
papryka - 0,5 szt.
pieczarki - 3-4 szt.
jajka - 2 szt.
koperek świeży siekany - 2 łyżki
olej - 1 łyżka
sos sojowy - 0,5 łyżeczki
sól, pieprz - do smaku
Dodatkowo:
bułka tarta trochę
olej do smażenia trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.