Gulasz wieprzowy z pieczarkami i fasolką szparagową
RenixxRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, soja, strączkowe, grzyby, pszenica, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
cebula - 1 szt.
pomidory - 3 szt.
pieczarki - 30 dag
fasolka szparagowa - 15-20 dag
marchewka - 1 szt.
kostka pieczeniowa - 1 szt.
czosnek - 2 ząbki
smalec - 2 łyżki
mąka pszenna - 2 łyżki
śmietana - 2 łyżki
papryka mielona - 1 łyżeczka
liść laurowy - 1 szt.
angielskie ziele - 5-6 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
sos sojowy do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.