Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej
RenixxRodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
przyprawy curry - 1/2 łyżeczki
papryka czerwona - 1/2 szt.
papryka zielona - 1/2 szt.
kawałek dyni
kukurydza konserwowa - 1/2 szklanki
majonez light - 1 łyżka
pieprz kolorowy do smaku
sól do smaku
płatki migdałowe trochę
Dodatkowe informacje:
Surówka to idealny dodatek do dania z mięsem. Z kapusty pekińskiej jest smaczna i szybka do przygotowania.Sposób przygotowania:
Kukurydzę osączyć z zalewy. Dynię bez nasion i skórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Przygotowane składniki połączyć z kapustą.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.