![Ciasteczka korzenne z bakaliami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-02/1315-photo-main.jpg)
Ciasteczka korzenne z bakaliami
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: miody, gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, cytrusy, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
masło - 15 dag
jajko - 1 szt.
żółtko jaja - 1 szt.
cukier puder - 10 dag
miód naturalny - 1 łyżka
skórka pomarańczowa kandyzowana - 3 łyżki
płatki migdałowe - 1/2 szklanki
sok z cytryny - 1 łyżka
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
przyprawa do pierników - 3 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.