![Gołąbki z ryżu w kapuście pekińskiej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-02/1159-photo-main.jpg)
Gołąbki z ryżu w kapuście pekińskiej
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, soja, pszenica, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
kiełbasa cienka - 30-35 dag
cebula - 2 szt.
marchewka - 1 szt.
kostka bulionowa - 1 szt.
kapusta pekińska - liscie - 10 szt.
sos sojowy do smaku
koncentrat pomidorowy - 3 łyżki
olej - 2 łyżki
śmietana - 1 łyżka
masło - 1 łyżka
mąka pszenna - 1 łyżka
przyprawa ulubiona (opcjonalnie) do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.