Szybka przekąska na ciepło
RenixxRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, strączkowe, pszenica, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
groszek konserwowy - 1 szklanka
pieczarki - 10 dag
masło - 1 łyżka
mąka pszenna - 1 łyżeczka
tłuszcz do smażenia
Dodatkowe informacje:
Kiełbasa z pieczarkami i groszkiem to smaczna, bardzo łatwa i szybka do przygotowania przekąska na ciepło.Sposób przygotowania:
Kiełbasę włożyć na patelnię z rozgrzanym tłuszczem, obrumienić.
Podczas smażenia z kiełbasy uformują się miseczki, ułożyć je na półmisku i napełnić gorącym groszkiem z pieczarkami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.