Potrawka z mięsa, warzyw i grzybów
RenixxRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał, mięso, soja, drób, nabiał krowi
Składniki:
kalarepka młoda - 1 szt.
pietruszka - 1/2 szt.
średnia marchewka - 1 szt.
por średni - 1 szt.
boczniaki - 15-20 dag
oliwa z oliwek - 2-3 łyżki
śmietana - 1-2 łyżka
mielona papryka - 1/2 łyżeczki
mąka ziemniaczana - 1 łyżeczka
sól, pieprz, sos sojowy do smaku
Dodatkowe informacje:
Potrawka z mięsa, boczniaków i warzyw jest wyśmienita. Można ją podawać z pieczywem, kaszą lub ryżem.Sposób przygotowania:
Połączyć z mięsem i warzywami, podlać warzywnym wywarem, dodać odrobinę soli i dusić do miękkości.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.