Sałatka z komosą ryżową i szparagami
NikitaRodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, drób
Składniki:
Filet z kurczaka eko - 150-200 g
Komosa ryżowa - 100 g
Koperek - 1 pęk
Dodatkowe informacje:
Danie jest pyszne na ciepło i na zimno jako sałatka.Sposób przygotowania:
Filet z kurczaka przyprawić ulubionymi ziołami lub przyprawą do kurczaka i obsmażyć lub zgrilować na patelni grillowej. Pokroić w paski.
Koperek posiekać drobno.
Wymieszać ugotowaną komosę z koperkiem, szparagami i pokrojonym kurczakiem . Na końcu obłożyć pokrojonymi na pół pomidorkami koktajlowymi i podawać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.