Placki owsiane z musem jabłkowym
NikitaRodzaj posiłku: desery, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, orzechy wszystkie, cytrusy, owies
Składniki:
jajka ekologiczne - 2 szt.
mleko jaglane, migdałowe lub dowolne - 150 ml
płatki owsiane bezglutenowe bio planet - 8-10 łyżek
cukier z prawdziwą wanilią - 1 łyżka
proszek do pieczenia bezglutenowy - 1 łyżeczka
olej kokosowy bio planet do smażenia
Sposób przygotowania:
oraz mleko.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać na jednolita masę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.