![Stek z tuńczyka w marynacie sojowo-sezamowej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-01/15942-photo-main.jpg)
Stek z tuńczyka w marynacie sojowo-sezamowej
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, z grilla
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Konkurs z olejem sezamowym BIO PLANÈTE, Domowe (np: lody, majonez), gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: soja, ryba i owoce morza
Składniki:
olej sezamowy bio planet - 1 łyżka
sos sojowy tamari - 1 łyżka
cukier kokosowy - 1/2 łyżeczki
olej sezamowy bio planet do smażenia - 1/2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.