![Pieczona pierś z gęsi w estragonie i majeranku](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-04/16335-photo-main.jpg)
Pieczona pierś z gęsi w estragonie i majeranku
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso
Składniki:
majeranek - 2 łyżki
estragon - 1-1,5 łyżki
czosnek - 2 ząbki
sól - 1/2-3/4 łyżeczki
żurawina świeża lub mrożona - garść
żubrówka - 10 ml
papryka słodka wędzona - szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.