![Papryka faszerowana kaszą jaglaną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-09/16579-photo-main.jpg)
Papryka faszerowana kaszą jaglaną
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox, przystawki i przekąski, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska, węgierska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
kasza jaglana - 1/2 łyżki
pieczona dynia - kawałek
czerwona cebula pieczona - 1/2 szt.
ciecierzyca ugotowana - 1/2 szklanki
pomidory suszone w oliwie - 5-6 szt.
parmezan tarty - 1-2 łyżka
rozmaryn świeży - kilka listków
bazylia świeża - kilka listków
oliwa z suszonych pomidorów - 1 łyżka
sól - szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.