![Ciasteczka migdałowe z migdałami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-08/15741-photo-main.jpg)
Ciasteczka migdałowe z migdałami
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): francuska, międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, orzechy wszystkie
Składniki:
mąka migdałowa - 200 g
migdały całe garść
Sposób przygotowania:
Piekarnik nagrzać do 160 stopni (termoobieg).
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kłaść łyżką okrągłe (lub dowolne) ciasteczka, na środek każdego ciasteczka położyć migdał.
Piec 20-25 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.