![Czerwony koktajl z błonnikiem i antyoksydantami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-05/14171-photo-main.jpg)
Czerwony koktajl z błonnikiem i antyoksydantami
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Maliny mrożone lub świeże - 1 szklanka
Banan - 1 szt.
Mielone wytłoki z winogron z pestkami - 1 łyżka
Ewentualnie woda - 100 ml
Dodatkowe informacje:
Mielone wytłoki z pestkami z winogron są bombą pełną polifenoli. To doskonały antyoksydant.Poza tym są smaczne. Można je kupić, ja robię sama z "odpadów " po produkcji soku winogronowego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.