![Naleśniki bezglutenowe z kaszy jaglanej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-03/13815-photo-main.jpg)
Naleśniki bezglutenowe z kaszy jaglanej
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, orzechy wszystkie
Składniki:
Jajka eko - 3 szt.
Mleko roślinne lub zwykłe (u mnie migdałowe) - 250 ml
Budyń bezglutenowy waniliowy lub śmietankowy bio bez cukru - 1 szt.
Olej kokosowy bio planet -
Dodatkowe informacje:
Naleśniki z kaszy jaglanej są delikatne i pyszne.My lubimy z białym serem eko zmiksowanym z odrobiną jogurtu naturalnego, cukrem z prawdziwą wanilią, ewentualnie z domową konfiturą z truskawek z płatkami róży.
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki wkładamy do blendera i dokładnie blendujemy na gładko. W razie potrzeby dodajemy trochę mleka.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.