Naleśniki bezglutenowe z kaszy jaglanej
NikitaRodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, orzechy wszystkie
Składniki:
Jajka eko - 3 szt.
Mleko roślinne lub zwykłe (u mnie migdałowe) - 250 ml
Budyń bezglutenowy waniliowy lub śmietankowy bio bez cukru - 1 szt.
Olej kokosowy bio planet -
Dodatkowe informacje:
Naleśniki z kaszy jaglanej są delikatne i pyszne.My lubimy z białym serem eko zmiksowanym z odrobiną jogurtu naturalnego, cukrem z prawdziwą wanilią, ewentualnie z domową konfiturą z truskawek z płatkami róży.
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki wkładamy do blendera i dokładnie blendujemy na gładko. W razie potrzeby dodajemy trochę mleka.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.