![Pasta pieczarkowo-słonecznikowa](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-02/15100-photo-main.jpg)
Pasta pieczarkowo-słonecznikowa
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: pieczywo, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
pieczarki małe - 120 g
masło - 20 g
kozieradka mielona - 1/4 łyżeczki
czarnuszka mielona - 1/4 łyżeczki
papryka wędzona słodka szczypta
sól do smaku
natka pietruszki posiekana - 2 łyżki
olej z ostropestu - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.