![Omlet sufletowy z cheddarem i ziołem grzybowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-01/16862-photo-main.jpg)
Omlet sufletowy z cheddarem i ziołem grzybowym
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: śniadanie, zapiekanki
Specjalne: dla dzieci, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
ser cheddar - 40 g
parmezan tarty - 1 łyżka
cebula dymka - 1 szt.
mleko - 50 ml
pieprz - szczypta
masło - 1 łyżka
zioło grzybowe - kilka listków
patelnia z odpinaną rączką
Sposób przygotowania:
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.