![Ocet zero waste z płatków róży po winie](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-01/14920-photo-main.jpg)
Ocet zero waste z płatków róży po winie
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje, sosy
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: cytrusy
Składniki:
Dodatkowe informacje:
Każdy "ocet żywy" działa korzystnie na nasze jelita, w occie żywym znajdują się bakterie, które pomagają utrzymywać tę zdrową florę bakteryjną w naszych jelitach.Sposób przygotowania:
Włożyłam je do dużego słoja (tak ponad połowę wysokości). Zapach był wspaniały, wiedziałam, że ocet też taki będzie. Musiałam tylko uzbroić się w cierpliwość.
Odstawiłam to na 3 tygodnie, codziennie mieszałam 1-2 razy drewnianą wyparzoną łyżką.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.