![Tagliatelle z tuńczykiem i krewetkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-01/13523-photo-main.jpg)
Tagliatelle z tuńczykiem i krewetkami
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Krewetki - 200 g
Tuńczyk biały w oliwie z oliwek - 100 g
Natka pietruszki trochę
Masło kawałek
Dodatkowe informacje:
Danie robi się błyskawicznie i jest bardzo smaczne.Sposób przygotowania:
Krewetki wrzucamy na wrzątek na 3 minuty i odsączamy z wody. Czosnek przeciskamy przez praskę . Natkę pietruszki siekamy drobno.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.