![Surówka z kalafiora z nerkowcami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-10/15817-photo-main.jpg)
Surówka z kalafiora z nerkowcami
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
jabłka małe - 2 szt.
marchewka - 2 szt.
natka pietruszki trochę
orzechy nerkowca bio planet - 3 łyżki
ocet biały balsamiczny lub winny - 1 łyżka
musztarda dijon - 1 łyżeczka
sól i pieprz do smaku
papryka chilli szczypta
Sposób przygotowania:
Do kalafiora z pietruszką wrzucić startą marchew, jabłka i rozdrobnione nerkowce. Dodać olej, ocet, musztardę, sól, pieprz i paprykę chilli.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.