![Ocet pomidorowy z chili, czosnkiem i bazylią](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-10/14703-photo-main.jpg)
Ocet pomidorowy z chili, czosnkiem i bazylią
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: sosy
Kuchnia (region): polska, śródziemnomorska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Papryka chilli - 2-3 szt.
Czosnek - 3-4 ząbki
Bazylia świeża całe gałązki, mogą być kwiatami -
Jabłko ekologiczne - 1 szt.
Cukier - 4 łyżki
Słój - 1,5 litra
Ściereczka lniana lub ręczniki papierowy
Gumka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.