Pasta z awocado z jajkiem
NikitaRodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, cytrusy
Składniki:
jaja eko - 4 szt.
ogórki konserwowe - 3-4 szt.
szczypiorek posiekany - 2-3 łyżki
sól - 1/3-1/2 łyżeczki
pieprz - 1/2 łyżeczki
bluszczyk kurdybanek listki i kwiaty kilka
Sposób przygotowania:
Szczypiorek (najlepiej drobny) umyć i posiekać drobno.
Ogórki rozdrobnić w blenderze. Dodać obrane i pokrojone avocado, pokrojone jajka, sok z limonki, sól i pieprz. rozdrobnić do ulubionej konsystencji. Posypać listkami i kwiatami bluszczyka kurdybanka.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.