![Pasta kasztanowa curry](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-02/16907-photo-main.jpg)
Pasta kasztanowa curry
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): francuska, międzynarodowa, niemiecka
Specjalne: Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, sezam, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
sok świeżo wyciśnięty z cytryny (do smaku) - 1/2 szt.
masło - 1 łyżka
czosnek - 1 ząbek
curry - 3/4 łyżeczki
kminek mielony - 1/2 łyżeczki
oliwa z oliwek - 1 łyżka
olej z prażonych nasion sezamu - 1-2 łyżka
sól - 1/2 łyżeczki
czarny czosnek - 1 ząbek
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.