Zupa z kukurydzą i kurczakiem w stylu meksykańskim
NikitaRodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): meksykańska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, drożdże, drób
Składniki:
Przecier pomidorowy domowy - 300 ml
Kukurydza kolba - 1 szt.
Papryka czerwona - 1 szt.
Ziemniaki małe - 6-8 szt.
Czerwona cebula - 1 szt.
Czosnek - 2 ząbki
Filet z kurczaka eko - 200 g
Kurkuma - 1/2 łyżeczki
Papryka słodka - 1/2 łyżeczki
Papryka ostra - 1/4 łyżeczki
Sól - 1/2 łyżeczki
Pieprz - 1/2 łyżeczki
Pomidor podłużny - 1-2 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.