![Zupa dyniowa z krewetkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-03/13801-photo-main.jpg)
Zupa dyniowa z krewetkami
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: drożdże, ryba i owoce morza
Składniki:
Marchewka mała - 3 szt.
Seler naciowy eko - 1-2 laska
Cebula szalotka - 1 szt.
Czosnek - 1-2 szt.
Bulion domowy - 1 litr
Papryka słodka wędzona szczypta
Papryka czerwona ostra szczypta
Krewetki duże - 10-15 szt.
Natka pietruszki kilka listków
Jarmuż młode liście kilka
Sposób przygotowania:
Marchewkę i selera w słupki.
Cebulę pokroić w kostkę drobną , czosnek drobno posiekać. Jarmuż porwać na mniejsze kawałki.
Pod koniec gotowania dodać do zupy krewetki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.