![Placki bezglutenowe na kefirze z jabłkiem i nutą różaną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-10/14668-photo-main.jpg)
Placki bezglutenowe na kefirze z jabłkiem i nutą różaną
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, owies, nabiał krowi
Składniki:
Mąka kukurydziana - 100 g
Mąka ziemniaczana - 50 g
Kefir - 400 ml
Jajka ekologiczne - 2 szt.
Cukier puder - 1 łyżka
Jabłka np antonówka lub inne - 2 szt.
Płatki dzikiej róży ucierane - 1 łyżka
Olej kokosowy bio planet do smażenia
Sposób przygotowania:
Jabłka obrać i pokroić w małe kawałki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.