Sałatka ziemniaczana na zielono
NikitaRodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, niemiecka, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, strączkowe, nabiał krowi
Składniki:
Rzodkiewka - 3-4 szt.
Ogórek zielony świeży krótki - 1 szt.
Groszek zielony świeży lub mrożony - 1/2 szklanki
Koper pęk
Natka pietruszki pęk
Gałązka z czosnku zielone młoda (opcjonalnie)
Czosnek - 1-2 ząbek
Czosnek niedźwiedzi - 2 listki
Jogurt naturalny lub śmietana eko - 2-3 łyżki
Opcjonalnie majonez - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.